Hepatit b tasiyici olup doğum yapan

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaslar hepatit b tasiyici yim 8 aylik oğlum var oğluma dogumda koruyucu serum verildi ve asisi yapıldı diğer hepatit aşıları da yapıldı yanliz kafama takılan birsey var dogumdan hemen sonra emzirilebiloyor mu? Bana emzirmeme gb bi uyarı yapılmadı hastanede doğum oldu 1 saat içinde emzirdim sorun olur mu

Bende var erken doğum yaptım biliyorlardı ve sütun ilk damlasını dahi verdiler bebeğime sorun olmadi aşısını da yaptılar.
İnternette araştırıkrem gordumde 24 saat bekleyenler olmis banada herhangi bir uyarı yapilmadi bu konuda tedirginim aşılarını oldu ama insan kendini kötü hissediyor peki ne kadar zaman oldu doğum yapalı 10 12 aylik olduğunda aşı antikor oluşturmusmu diye baktırmak gerekiyormuş siz yaptırdınız mi?

İnternette araştırıkrem gordumde 24 saat bekleyenler olmis banada herhangi bir uyarı yapilmadi bu konuda tedirginim aşılarını oldu ama insan kendini kötü hissediyor peki ne kadar zaman oldu doğum yapalı 10 12 aylik olduğunda aşı antikor oluşturmusmu diye baktırmak gerekiyormuş siz yaptırdınız mi?
8 aylık olcak 1. Yapıldı ama ben 2. Doz u gerek görmediğim için yaptırmadım

Arkadaslar hepatit b tasiyici yim 8 aylik oğlum var oğluma dogumda koruyucu serum verildi ve asisi yapıldı diğer hepatit aşıları da yapıldı yanliz kafama takılan birsey var dogumdan hemen sonra emzirilebiloyor mu? Bana emzirmeme gb bi uyarı yapılmadı hastanede doğum oldu 1 saat içinde emzirdim sorun olur mu
Canım benim annem 50 yaşında iken hepatit b taşıyıcısı olduğunu öğrendi , hiç hasta olduğunu hatırlamıyor nerden kaptı bilmiyor , ben ve kardeşimde birşey Yok annemin çocukluk arkadaşları var onlarda da çıkmıştı hepsi şok , 80 ki yıllarda Doğum yaptı hepsi belki Doğumda kapmışlardır belkş çocukluk yıllarında diye düşündük ama bizi de emzirmiş , zaten herhangi bir korumada yapmıyoruz Benin çocuklarıma da annem bakıyor , bir arkadaşımın annesinde de vardı onlar baya evde koruma sağlıyordu ama doktor anneme bulaştırmazsın demişti

Antikor testimi yapildi antikor olusmusmuü aşı dozumu yanu bebeginizde çıkmadı değil mi?birde hala emziriyir musunuz?

Bebeğim prematüre doğdu sarılık oldu ama aşı için 2000 kg olmasını beklediler yapılmasına rağmen sarılık devam etti sonrasında geçti şuan anne sütü almiyo

Canım benim annem 50 yaşında iken hepatit b taşıyıcısı olduğunu öğrendi , hiç hasta olduğunu hatırlamıyor nerden kaptı bilmiyor , ben ve kardeşimde birşey Yok annemin çocukluk arkadaşları var onlarda da çıkmıştı hepsi şok , 80 ki yıllarda Doğum yaptı hepsi belki Doğumda kapmışlardır belkş çocukluk yıllarında diye düşündük ama bizi de emzirmiş , zaten herhangi bir korumada yapmıyoruz Benin çocuklarıma da annem bakıyor , bir arkadaşımın annesinde de vardı onlar baya evde koruma sağlıyordu ama doktor anneme bulaştırmazsın demişti
Canın inşallah benin m bebegimede geçmez dikkat etmeye çalışıyorum ama emziriyirum işte teşekkür ederim inşallah aşılar korumuştur bebegimi :(

Bebeğim prematüre doğdu sarılık oldu ama aşı için 2000 kg olmasını beklediler yapılmasına rağmen sarılık devam etti sonrasında geçti şuan anne sütü almiyo
Anladım canım benimkide sarılık oldu 1 ay falan sürdü öle geçti
8 aylik benimkide hala emzirmeye devam ediyirum asikardan sonra kanda hbs pozitif mi ona bakıcak lar 10.ay en geç 12.ayda diyorlar antikor oluştuysa problem yok eğer antikor değeri düşükse 3 doz daha aşılama yapılıcak yenidogan sarılıgi olmuş seninki benimkide aynı hepatit farkli yenidogan sariligi genelde oluyor geçiyor prematüre bebeklerde aşı takvimi farklı aşılarının hepsini tamamla

Aşılama hepatit için yapılmış yenidogan sariligi farklı o kendi kendine geçer yani onun asiyla bir ilgisi yok canım ilk doz ve diğer dolar yapılmalı sende 10.ay en geç 12.ayda gotur doktora

Emzirmenizde hiç bir sakınca yok. 9 eylül üniversitesinde doğum yaptım. Sorun yok serum yapılsın. Emzirin. Ben 21 ay emzirgim yavrumu şu an 2.5 yaşında. Aşıkları tam. 5 ay sonra kontrol ettirdiğimde değeri 18 idi. Bağışıklıj. 1 sene sonra tekrar baktık. Bağışık yavrum. Sorun yok.

Back
X