Hepatit Olmuş OLabilir Miyim Arkadaşlarrr?

Biraz sinirlenmişsiniz ama ben sakince bir kez daha deneyeyim. Eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaptığını düşündüğünüz bir partneriniz varsa yapmanız gereken bir jinekologa gidip durumu anlatıp ben de bir sıkıntı var mı acaba demek olmalı. Önce fiziksel muayeneyi yapar sonrasında gerekli kan testlerini ister. Süreç böyle işler. Enfeksiyonda bir şey çıkmayınca ohhh deyip bırakacakmısınız... şöyle de bir olasılık var erkek arkadaşınız başkasından kapmış olabilir, size henüz bulaşmamış ya da etkilerini göstermemiş olabilir. Her durumda fiziksel muayene önlem amaçlı gerekli.

Biraz sinirlenmişsiniz ama ben sakince bir kez daha deneyeyim. Eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaptığını düşündüğünüz bir partneriniz varsa yapmanız gereken bir jinekologa gidip durumu anlatıp ben de bir sıkıntı var mı acaba demek olmalı. Önce fiziksel muayeneyi yapar sonrasında gerekli kan testlerini ister. Süreç böyle işler. Enfeksiyonda bir şey çıkmayınca ohhh deyip bırakacakmısınız... şöyle de bir olasılık var erkek arkadaşınız başkasından kapmış olabilir, size henüz bulaşmamış ya da etkilerini göstermemiş olabilir. Her durumda fiziksel muayene önlem amaçlı gerekli.

Mrb tesekur ederim bir şekilde fırsat bulamadım isimden dolayı sonucu sizinle paylaşırım yarın inşallah gideceğim fırsat bulup

Pardon da ben mantar kanda mi çıkar dedim size ? Bir kadın mantar olduğunu nasıl anlamaz bende okuyorum her şeyin belirtilerini netten mantara dair en ufak şüphem olsa zaten direk mantar olabilirim derdim. Ayrıca cinsel yolla mikrop kalmış olmaktan şüpheleniyorum deyip test istemek doktordan neden saçma olsun? Sonuçta cinsel yolla bulaşan hastalıklar bölümü kliniği var değil mi insanlar gidip öğreniyorlar. Üstelik Enfeksiyon bölümü dediğim Deri ve Zührevi Hastalıklar yani Dermatoloji ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları kapsıyor enfeksiyon içine giriyor. Ben zaten kendimde birbsey olup olmadığını öğrenmek istediğimi deyince bana gerekli olan testleri yapar. Ayrica AIDS falan ne alaka ya bukadar yani elbett herkes düşüncelerini paylaşıyor ama AIDS EN BÜYÜK hastalıktan beri bukadar da uçmayın iyi geceler size daha yorum yapmazsanız iyi olur

Birincisi; mesajlarımı tek tek okursanız, benim size dalaşmak gibi bir niyetim olmadığını anlarsınız.

İkincisi; bende onu diyorum AIDS gibi bir hastalık olma ihtimali yokken, neden enfeksiyon hastalıkları bölümünde vakit kaybediyorsunuz. Şahsen hastahaneler benim keyif aldığım bir yer değil ve işimi en kısa zamanda bitirmek isterim. Enfeksiyona gidip boşuna " düşük ihtimalli " hastalıklar için test yaptırıp " sende bu hastalıklar yok hadi bir de şu bölüme git " ile karşılaşmamanız için, size daha yüksek ihtimalli olan şeyler hakkında bilgi vermeye çalıştım, çalıştık.

Kendi kendinize triplere girip, kendiniz çalıp oynuyorsunuz.

Madem herşeyi çok iyi biliyorsunuz, o zaman konu açıp da danışmayın.

Yorum yapılmasını istemiyorsanız, konunuzu kapattırın.

Back
X