Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlık ölmüş be.bu hale geldik işte sonunda.hiç mi adam gibi adam yokmuş aralarında seni destekleyecek,kadınları destekleyecek.yazıklar olsun.kendi eşleri kızları da olabilir .bunu düşünerek bari bi ses verir insan.Yani ben artık çıkan haberler den hasta oluyorum resmen. Eğer o kadınları istediği durağa bırakmaz ve başlarına bişey gelirse o minibusteki sessiz kalan diğer insanlar hiç vicdan azabı yaşamayacak mı. Ortalık bağımlı dolu. Nasıl vicdanları el veriyor. Birde kadın nasıl giderim diyor hepsi valla bilmeyiz oraya gitmiyor diyor.
Valla bende de aynı durum oldu.Acikcasi ben bu tip durumlarda asla susmam ve genelde hep yalniz kalirim,kimse karismaz.Gunun birinde magandanin birinden dayak yersem hic sasirmayacagim...
Sorma bende defalarca hergün bir kadın tecavüze uğrayıp öldürülüyor bu ülkede sen nasıl orda indirir sin bu kadınları dedim bir sürü mal dönüp aaaaa tecavüz dedi der gibi baktı.Minibüsleri hiç bir zaman sevmedim sevmicemde hele özgecandan sonrainsanın içi dışına çıkıyor çok kötü kullanıyorlar
bazen otobüslerde de kötü kullanan şöför olunca minübüsçüydü heralde bu eskiden derim. İnş. Şikayetiniz işe yarar pislik herif zaten bizim milletin erkeklerinede bişey oldu sus pus kokraklaştılar
![]()
Zaten minibüs şoförleri kooperatif falan diyoruz baya mafya kılıklı şeyler.azınlık var temiz olan.sen bir şey soylesen öyle bir geri dönüşü varki aha levyeyi kapıp gelecek dersin. Valla öyle sinir oldum ki deli cesareti geldi bana. Cemkirdim baya adama. Öyle arkaya dönüp laf söyleyince pısıcam sandı ama baktı daha siddetleniyorum. Aslında ordaki kadınlara da bir fırça gerekir di. Belki kendilerine gelirler di bu sayede. Kızım kalk konuş senin için çabalıyorum burda diye. Ama belliki dediğiniz gibi biriydiBatman'da en sevdiğim şey bu galiba, hep gömüyorum bu defa yücelteyim, minibüs dolmuş her neyse kadın biner binmek erkek kalkar yer verir, şoför durak olsun olmasın gitmek istediğin yerin en yakınına kadar götürür seni, üstüne gideceğin yerde tanıdığı varsa abla şu kişiye git ben falancanın tanıdığıyım de işini çabuk yaparlar diye akıl verir
Başına gelen olayı bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye açıklayabiliriz ama kadınlara dokunmuş onlar da sus pus, muhtemelen ataerkil kafada kadınlar, karşılarında bir erkek var ve sözünün üstüne söz söylenmemeli diye yaşadılar bunca zaman, adam dese ki madem korkuyosun bu saatte sokakta işin ne, buna ne cevap veririm diye düşündüler belki de, malum en yaygın söylemler bunlar
Canım biri ses çıkarsa belki olur ama bütün minibüs aynı anda yuklense ses falan çıkaramaz tıpış tıpış götürür insanlık resmen can çekişiyorCesaretine yüreğine sağlık o kadar erkekten ses çıkmamış belki onlar bile korkmuş olmalı ortalık malum aslında şikayetler olsa belki ,biraz olsun birseyler düzene girer sana
![]()
Hiç öyle bir endişem olmadı. Sadece şikayette bulunduğum yere bu minibüsler mafya gibi kimligimi gizli tutun dedim. Zaten öyle oluyor muşMinibüsteki adamlardan biri peşine takılmamıştır inşallah...Malum yalnız olduğunu anladılar...
Senin peşine takılır demedim...Son duraktan sonra çocuğuyla inip sapa yere gidecek olan kadının peşine dedim.Hiç öyle bir endişem olmadı. Sadece şikayette bulunduğum yere bu minibüsler mafya gibi kimligimi gizli tutun dedim. Zaten öyle oluyor muş
Evet bende aynı şeyden şüphe ettim. Çünkü bir tip vardı kadın nasıl gidicem ben ordan falan dedi adam sırıta sırıta banane dermiş gibi kafasını büktü bir kaç kere. Kapı girişinde oturuyor kadın baktım ustume çıktınız yeter dedi bir baktım adam nerdeyse oturacak üstüne. Napalim sıkışık diyor. Baktım3 kişi indi adam orda bidaha indiler adam yine orda. En son önümde yer açıldı baktım adamın biri oturuyor dedim siz öne geçin bayan buraya gelsin çocukla ezildiler adam resmen üstüne oturdu. Kadın geldi oturdu. Yine bir garip bakışlar. Yanımda bir adam var hemen ilahi adaleti soktu devreye. Merak etme eden bulur elbet diyor. Diyecektim erkek oturdu oraya bir zahmet şimdi onun kucağına oturur artık.Senin peşine takılır demedim...Son duraktan sonra çocuğuyla inip sapa yere gidecek olan kadının peşine dedim.