• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

hııım 4 ay o kadar uzun değil.Ama bu tipler sen izin verdiğin sürece yılan hikayesi gibi sürer.Sen pes edince oda pek aldırmaz.Hatta bunlar varya el altından hiç boş durmaz.Ama istiyorsan emek ver.Fazla ilgi gösterme.Ona göre ayar yapmalısın kaba tabirle.Kontrolünü kaybetme çok fazla.Herkes çok ilgiden hoşlanmaz.Ben öyleyim mesela.Ama beni hiç tınlamayanıda anca dört ay bilemedin 6 ay çekerim.Sonra kendime rağmen rotamı değiştiririm.Güçlü olmazsak ne yazıkki bu hayatta büyük balık küçük balığı yer.Biraz uyanık olanlar uzun yaşayabiliyor.Kalbin pır pır sıkıldın şimdi belki benden.
ama biraz kulll ol canım.İçin başkaysada.

cepde görüyolar bizi..her buluşma teklifine atlama canım..bigün git 10 gün gitme..nerde olduğunu söyleme..
herşeyin ortada olduğu bi insan hayatı kmsenin dikkatini çekmez..sonunu bildiğin bi filmi izlemek istermisin ??

Canım durumun ilginç geldi ... Özellikle omzuna yattığında verdiği tepki çok ilginç. Belki insanların içinde çok samimiyetten hoşlanmıyordur olabilir ama bunu liseli aşıklar gibi diyerek belirtmesi çok garibime gitti.
İlgisizlik benim içinde çok sinir bozucu bir durum , aslında genelde erkekler başta çok ilgili olurlar neden böyle anlam veremedim.
Ama üzülme sen sakın , hepsi aynı çünkü.

Aynen canım yaa, katılıyorum tüm söylediklerine, bi anlasam zaten anlayabilsem, bide biz hepimiz aynı değiliz derler, belli aynı olmadıkları.:47:

cepde görüyolar bizi..her buluşma teklifine atlama canım..bigün git 10 gün gitme..nerde olduğunu söyleme..
herşeyin ortada olduğu bi insan hayatı kmsenin dikkatini çekmez..sonunu bildiğin bi filmi izlemek istermisin ??

Çok dogru bır tespıt tebrıkler!! bende her zaman onu ıstedım ama hayatıma bır turlu gecıremdım nedendır anlamıs degılım sımdı evlıyım ama flort donemlerımde ınanın hep fino oldum gel dedı geldım gıt dedı gıttım cok ısım oldugu halde onun ıcın erteledım cok yanlıs bılıyorum ama sevdıgın ıcın katlanıyorsun kı degmezmıs hayat senın hayatın yasamak lazım kımse ıcın gozyası dokmeye degmez herzaman kacan kofalanır felsefesıne ınandım ama hıc uygulayamadım buda benım zayıf karakterımden kaynaklanyor sanırım yada sevgıye cok muhtaç oldugumdan sanırım bılmıyorum adı ne olursa olsun 3 gunluk dunyada hıc bırsey ıcın sıkıntı yapmaya gelmez hangı sarkıyı dınlamak lazımmış hadı hep beraber avazımız cıktıgı kadar ALDIRMAAA DELİİ GONLUUUM GİDEN GİTSİN SEN SARKILAR SOYLE ICINDEN BOSVEEERRRRRRR:)))) MUTLU KALIN....

Doğru diyorsun canım, haklısın, tabi ki izlemek istemem, canım yoğun çalıştığı için sadece pazar günleri buluşabiliyoruz zaten, hep o buluşalım diyor, o demeden ben demiyorum zaten kesinlikle, 4 kere gitmedim buluşmaya şimdiye kadar, işim var falan dedim, bugün de buluşucaz bakalım birazdan, ama bende istedim bu sefer buluşmayı, artık açık açık iyice bi konuşucam bugün, daha da olmassa herkes kendi yoluna dicem.

hııım 4 ay o kadar uzun değil.Ama bu tipler sen izin verdiğin sürece yılan hikayesi gibi sürer.Sen pes edince oda pek aldırmaz.Hatta bunlar varya el altından hiç boş durmaz.Ama istiyorsan emek ver.Fazla ilgi gösterme.Ona göre ayar yapmalısın kaba tabirle.Kontrolünü kaybetme çok fazla.Herkes çok ilgiden hoşlanmaz.Ben öyleyim mesela.Ama beni hiç tınlamayanıda anca dört ay bilemedin 6 ay çekerim.Sonra kendime rağmen rotamı değiştiririm.Güçlü olmazsak ne yazıkki bu hayatta büyük balık küçük balığı yer.Biraz uyanık olanlar uzun yaşayabiliyor.Kalbin pır pır sıkıldın şimdi belki benden.
ama biraz kulll ol canım.İçin başkaysada.

Yok canım, niye sıkılayım, aksine sizin yorumlarınız fikir veriyor bana, emek veriyorum canım zaten, verdiğime inanıyorum yani en azından, hala daha da veriyorum, belki düzelir, zamanla olur diye düşünüyorum, kendisinin de söylediği gibi, bekliyorum, ama yok yok yani, off bu ilişki işleri delirtiyor beni yaa.

4 ay diyorsun daha çok kısa bir süre belki de seni kabullenememiştir daha bazı şeyleri de gizli tutuyordur şimdi değil mi? bence sıkma canını sen oluruna bırak

Oluruna bırakıyorum zaten 4 aydır, ama ne zamana kadar bırakabilirim ki, kabullenemese gelmezdi, gelmeseymiş o zaman, geldi kendisi, seviyorum, istiyorum seni dedi canım, aman anlamıyorum ben bu erkek milletini yaa.:47:

Çok dogru bır tespıt tebrıkler!! bende her zaman onu ıstedım ama hayatıma bır turlu gecıremdım nedendır anlamıs degılım sımdı evlıyım ama flort donemlerımde ınanın hep fino oldum gel dedı geldım gıt dedı gıttım cok ısım oldugu halde onun ıcın erteledım cok yanlıs bılıyorum ama sevdıgın ıcın katlanıyorsun kı degmezmıs hayat senın hayatın yasamak lazım kımse ıcın gozyası dokmeye degmez herzaman kacan kofalanır felsefesıne ınandım ama hıc uygulayamadım buda benım zayıf karakterımden kaynaklanyor sanırım yada sevgıye cok muhtaç oldugumdan sanırım bılmıyorum adı ne olursa olsun 3 gunluk dunyada hıc bırsey ıcın sıkıntı yapmaya gelmez hangı sarkıyı dınlamak lazımmış hadı hep beraber avazımız cıktıgı kadar ALDIRMAAA DELİİ GONLUUUM GİDEN GİTSİN SEN SARKILAR SOYLE ICINDEN BOSVEEERRRRRRR:)))) MUTLU KALIN....

Aynen katılıyorum, bende böyleyim işte, hemen yumuşuyorum.:50:

:))) neyse ben hala evlenmedim..hala bişiler yapabiliorum..yaşaya yaşaya öğrendik..sizde mutlulukla kalın :)))))))

Oluruna bırakıyorum zaten 4 aydır, ama ne zamana kadar bırakabilirim ki, kabullenemese gelmezdi, gelmeseymiş o zaman, geldi kendisi, seviyorum, istiyorum seni dedi canım, aman anlamıyorum ben bu erkek milletini yaa.:47:

evet hep aynı mantık düşünüyoruz biz "kendi geldi kendi söyledi" ama erkek bu tabiki de diyecek kazanmak için ama çoğu zaman düşünemiyorlar bizim bu iki çift lafı nasılda önemsediğimizi. kendileri için demek çok kolay biz de saf hoop hemen atla bak şimdi anlam veremiyorsun davranışlarına. belli ki kafana fazla takıyorsun senden değerli de değil canını sıkma. sende kendini biraz geri plana al bakalım o ne yapcak. msjlarına hemen cvp verme her buluşalm dediğinde hemen buluşma işim var falan de ertele.

Kızlar, buluştuk bugün, oturduk konuştuk baya bi, anlattım içimdekileri, kafamdaki soruları sordum, hepsini hallettik çok şükür :), çok mutluyum :), Allah bozmasın, paylaşayım, haber vereyim sizlere dedim. :)

Kızlar, buluştuk bugün, oturduk konuştuk baya bi, anlattım içimdekileri, kafamdaki soruları sordum, hepsini hallettik çok şükür :), çok mutluyum :), Allah bozmasın, paylaşayım, haber vereyim sizlere dedim. :)

Hadii bakalım ALLAH mutlulugunu daım etsın ne sen uzul nede bızı uz:)))

ilgisizliğin alasını gördüm yok ya olmayınca olmuyo o kadar uyarmalar konuşmalar boş....
o yoluna ben yoluma :50:

Doğru diyorsun canım aslında, ama ben iyice konuştum bu sefer benimkiyle, herşey yoluna girdi. :)

insanın içinde olacak
anlayışta ilgi göstermekte.
yoruldum artık uyarmaktan gözlerinin içine bakıpta şunuda şöyle yap imasından bıktım
yoruldum :19:

Kızlar :), şu an itibariyle sevdiceğimle buluşmaktan geliyorum :), pek bi mutluyum:52:, içim içime sığmıyor yaa, bütün gün beraberdik:52:, benim için işine gitmedi bugün, patronundan izin almış, sabah bi buluştuk, bu saate kadar birlikteydik, ve çok ilgiliydi benimle:38:, bütün gün gezdik tozduk kızlar, el ele, göz göze, diz dizeydik, liseli aşıklar gibi hissediyorum şu anda kendimi:1:, durup durup sırıtıyorum kendi kendime:1:, çok yakındık, baş başayken yapıyor artık, ilgileniyor, bugün iyice anladım bunu, hatta bi ara çok yakınlaştık, öpücekti, ama ben hep kafamı çevirdim başka bi yöne:1:, yada başka şeylerle meşgul olmaya başladım hemen:1:, konuyu falan değiştirmeye çalıştım:1:, hemen atladı demesin diye cilvelendim yada naz yaptım diyelim birazcık:1:, bozuldu ama belli etmedi, ben anladım bozulduğunu:1:, kudurdu resmen öpmedim diye:1:, yarından sonra yani pazar günü tekrar buluşcaz kızlar, o zaman yakınlaşırsak eğer öpmek isterse öpeyim mi sizce, karşılık vereyim mi, yoksa yine naz mı yapayım ? :1:

sana son bir şey söyleyeceğim...

noolur çok üzülme... ama eğer bu adamın hayatında başka bir kadın yoksa ben de ben değilim.. o kadar eminim!

şimdi inanmak istemeyeceksin.. 15 yıl sonra benim yaşıma geldiğinde de "ben nasıl görememişim" diye düşüneceksin...

kesinlikle ben kendimden biliyorum benim erkek arkadaşımda böleydi en son üzerine giitim ne bu tavrın bana karış die ve beklediğim cevabıda aldım maalesef :( seni seviyorum ama gönlümde başkası var bilmem ne.. ama sonra tıpış tıpış bana dönen kendisi oldu .. böle diyosa üzgünüm canım kendini ezdirme ve koru kimse senden değerli değil ..

Back
X