Hepimizin sorunu…

Eninde sonunda olacağız gibi duruyor zaten kaçarı yok inş olduğumuzda aşılar hepimize şifa olur
Aşılanan sayıları arttıkça vaka sayıları ölümler düştü farkındaysanız. Herkese şifa olmasa bile büyük çoğunluğa şifa oluyor bir şekilde. Ha sonraki yıllardaki etkilerini asla bilemeyiz ama bundan başka şansımız yok şu anda malesef.

Sana kötü bir haberim var arkadaşım, çalışsan da değişmiyor. Öğretmenim, ders vermediğim saatler yataktan çıkmak bile gelmiyor içimden. Sadece yiyorum ders veriyorum ve yatıyorum. Eşimin izin sıkıntısı olduğu için tatil planı da yapamıyorum, iyiden iyiye bunalıma girdim gibi. Bu kısır döngü son bulsun istiyorum, eski eğlenceli güler yüzlü yerinde duramayan kendimi istiyorum galiba bir şekilde keyif almayı öğrenmemiz lazım yeniden, yoksa iş de çare değil, tatil de. Bi sihirli değnek olsa fena olmazdı

İşte sizi yine canlı ders oyalıyor aslında oda olmasa ben gibi hiç yataktan çıkmazsınız artık kafamın arkası düzleşti gibi hissediyorum yatmaktan gece uyuyorum gündüz gene uyuyana kadar yatakta uzanıp duruyorum başka yaptığım hiç birşey yok delirecek gibi hissediyorum

Bir buçuk yıldır bu şekilde yaşamanız da hiç sağlıklı ve normal değil.

Merhaba udemy deki İngilizce video Türkçe olarak izleniyor mu bilginiz var mı

İşe girin. İyi kötü demeden makul bir işe başlayın hemen gündeminiz değişecek.

Aşı olsanız da korona riski maalesef bitmedi.
Çalışırken maksimum derecede dikkat edersiniz hijyene. Maskenizi çıkartmazsınız.

Sizin durumunuza çalışmaktan başka bir şeyin iyi gelceğini sanmıyorum.

İnanın ben de sizinle aynı durumdayım .. Gurbetteyim aileme bile gitmiyorum yaklaşık 1 senedir ..

Burada kimsem yok ,kronik ve ciddi rahatsızlıklarım olduğu için yeni bulduğum işten ayrıldım hemen .. 2 senedir evden bi yere gitmiyorum kolay kolay ,eşimle bazen pikniğe gidiyoruz o kadar ..

Ne arkadaş ne akraba kimseyle görüşmüyorum ,aşı yaptırmak istiyorum ama benim rahatsızlıklarından dolayı riskli durumdayım doktorum önermiyor ..

Aldıklarımı hala yıkıyorum ,eldivensiz dışarda bişeye dokunmuyorum(,eldiveni de kullan at yapıyorum bekletmeden )

ne yapacağımı bilmiyorum zaten burda kimsem yok ,evde yatmaktan gerçekten kafam düzleşti benimde
Ev işleri dizi kitap artık tatmin etmiyor ,eşimle çıksam bile mutlu etmiyor o kadar bunaldım inşallah delirmem

tek kurtarıcımız virüsün bitmesi sanırım ,ama sizin yerinizde olsam aşı olurdum herhangi ciddi bi sağlık problemi yoksa yani ..

Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum akıl sağlığımızdan olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…