• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepiniz haklı çıktınız . Allah bin kere razı olsun...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Merhaba kk nın güzel kadınları.
Benim önceki konumu bilmeyenler için bir adamla görüşüyorum 34 yaşına yeni girmiş işi olan ama çok borcu olan birisi. Ben boşanmış bir kadınım o hiç evlenmemiş.
Burada ki hiç bir kadın anlattıklarım dolayısı ile iyi elektrik alamamıştı.içlerine doğmuş resmen .
Bana 2gün evvel resmen yalvardı yüz yüze görüşelim öyle kararını kesin ver diye evet bir kaç kez gördüm ama incelememiştim . Her neyse bende ön yargılı olmayayım dedim görüştük.
İlk geldiği an aşırı bakımsız ve özensiz geldi bana. Mimikleri ,davranışları faciaydı. Daha aramız da hiç bir şey yokken ben ev alırım kresini az çekerim ama ben evi öderken eşim olacak kadın da evi geçindirecek dedi. Bu söylenir mi yahu ?
Sonrasında neredeyse hiç konuşmamış , hiç bir mekana gitmeyen bir adam olduğunu anladım. Bir de bana sana hediye aldım ama arabada vs dedi. Bende gerek yok teşekkürler dedim iyi o zaman dedi. Resmen komedi gibiydi.
En son hesap ödeme meselesi geldi .Ben kafamda bitirdiğim için ben ödeyeyim ,arkadaşlarım da gelecek az sonra biz devam edeceğiz oturmaya dedim olmaz dedi. Neyse bi kahve içmiştim zaten hesap 21 tl geldi (o kahve ve bir şey daha içti ) sonra hesabı oderken ceplerini karıştırmaya başladı o esnada bende telefonla konuşuyorum kafamı bi kaldırdım elibde 50 tl de var 20 tl de 20 yi koydu bana ya 1tl varsa verir misin dedi ? Bana aşırı abest geldi.
Allahım sen bu tür adamlarsan bizi koru :(

Burada akıl veren tüm ablalarıma kardeşlerime çooook teşekkür ederim cansınız

zaten ben internetten konuştuğunuz biriyle konuların nasıl ne istersin, eşyaları ortak alırız bilmemne gibi yerlere geldiğine pek anlam verememiştim.. Bi dur derler adama sanki müthiş bi ilişki yaşarken evlilik teklifi apılmış da üstüne konuşuluyo gibi.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bozuk 1 lirası çıkmayınca isteyen adamdan da korursa allah kimi bulup evlencek bunca insan allahaşkına her şeyi abartmayın
Sürekli iletişim halinde olduğunuz sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz isteyebilir. Ama ilk görüşmede konuşulan konular birde üstüne 1 tl lafı olmamış bence, bu ne samimiyet diye düşündürüyo

Adam iyidir veya kötüdür ona yorum yapamayacağım, eski konunuzu da bilmiyorum.

Bahşiş bırakmak zorunlu birşey değil bana göre. Eğer garsonun halinden tavrından memnun kaldıysam bırakırım. Bahşiş bırakmayacaksam da 50 lirayı bozmayayım diye düşünmüş olabilir. Çünkü bazı insanlar bozuk para taşımaktan ciddi anlamda rahatsız oluyorlar.

Adamın 1 lira istemesi değil, sizin “arkadaşlarla devam edeceğim nasılsa” demeniz ve hesap geldiği sırada telefonla konuşmanız daha kötü bir durum bana göre. Kalk git demişsiniz resmen adama...

Daha evlenmeden karısı olacak kadına evi geçindirme yükünü yüklemek de nasıl bir kafa yapısı acaba ,bunlarda adamım diye ortalıkta dolaşıyor. Allah aşkına kızlar böyle tiplerle evlenipte çoğaltmayınki neslleri tükensin

Sürekli iletişim halinde olduğunuz sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz isteyebilir. Ama ilk görüşmede konuşulan konular birde üstüne 1 tl lafı olmamış bence, bu ne samimiyet diye düşündürüyo
Valla konudaki adam zaten aşırı vasat en son takılacağım şey o 1 lira olurdu benim. Bu kriter olmamalı yani bana göre ilk buluşmada da istenebilir. Ilk buluşmada erkek kısmına biz hesap ödetirken sorun yokta bozuk 1 lira mı sorun allahaşkına

Valla konudaki adam zaten aşırı vasat en son takılacağım şey o 1 lira olurdu benim. Bu kriter olmamalı yani bana göre ilk buluşmada da istenebilir. Ilk buluşmada erkek kısmına biz hesap ödetirken sorun yokta bozuk 1 lira mı sorun allahaşkına
Yoo ilk buşuşmada kadında erkek gibi tabiki ödeme yapabilir. Erkektir öder görüşü içerisinde değilim. Cinsiyetçi yaklaşımlara karşıyım. Ki zaten arkadaşımız ben ödeyim demiş 1 tl isteyeceğine arkadaşımız ödemiş olsa inanın böyle gözüme batmazdı.

bana çok garip gelmedi ya. demekki bu kadar insan o yüzden bekar. mükemmel insan olmadığı için.
Sana garip gelmedi mi tuaf yani banada tuaf geldi
Ben kız arkadaşıma kahve ismarlayacak olsam ve 1 lira eksigim olsa bile istemezdim
Ulan bi de erkek olsam iyice yedirir iciciridim :KK53:ahahhahahaa :dondurma:

şükür ki aklı başında bir kadınsınız
hatırlayamadım konunuzu eski konuya göz attım da o ne öyle
resmen ikimiz çalışalım modunda sürekli

herşeye para yok diyecekti belli
Rabbim karşınıza sizin için en hayırlı insanı çıkarsın.. çok mutlu olsun :KK15:

Allah korumus canim seni.. Böyle insanlardan nefret etmisimdir hic tahammulum yoktur bayanin yaptigi yorum gibi birak bayan odeseydi 1 lira istemek ne keske 50 lirayi bozdursaydi bu kadar itici olmazdi :))

Back
X