- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle çok gençsin ve yaşın hata olsa dahi kaldırabilecek lükste,
saydığın kötü özellikler her erkekte var, ayrıca bunlar bana çok da negatif gelmedi her erkek patavatsız hepsi biraz çocuk hatta daha ileri gideyim azıcık da gerizekalılar.
en önemli ayrıntı paylaşmayı seviyorsan denemeye değer, ayrıca sosyal olmayan bir erkeğin kız arkadaşı olması da tuhaf geldi, içine kapanıklıkla kız arkadaş yapmış olması sana da pek tuhaf gelmiyor mu
sanırım sen bu asktan korkuyorsun ve bunu kendınde engellemek ıcın bahaneler uretıyorsun, sen bu cocuga sanırım coktan asık olmus olabılır mısın?
degılsen eger hata yapmaktan korkma, tecrubenın kalıcısı hep yanlıslardan beslenenler.
guzel bır ask olur dıye dusunuyorum
Aşık olduğumu düşünmüyorum çünkü kendimi ondan uzak tutmak için başkalarıyla konusma çabalarım var hani böyle he işte bu diyeceğim biri olsa o aklıma gelmez gibi hissediyorum alışkanlık belkide.. denemek istiyorum onunla artık bu çıkmazdan çıkmak için göze alamıyorum.
Benim önerim sevgili olma hatta arkadaşlığınada mesafe koy sana göre kafanda soru işaretleri kalmayacak uygun biri çıkacaktır karşına.Şimdiden bir sürü kötü yanı var ileride bunlar çekilmez olur bence bir şans vermemelisin Ama ona yakın olmaya devam edersen şuan sevmeye sevilmeye ihtiyacın olduğu için pişman olacağın bir ilişkinin başlamasına müsade edeceksin bence uzak dur
Bence emin olmadığın biriyle deneme bile duygularının farkında olacak yaştasın ve sen değerlisin neden sırf denemek için ona zaman harcayasınki.Ben şuan seninle aynı yaşta olsam aşık olmadığım biriyle zaman harcamazdım.
Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız
O kişinin artı - eksi yanlarını çıkarmana hayran kaldım.. bana göre olumsuz özellikler fazla geldi, tek tek gitmek gerekirse, patavatsızlık, kendine güveni olmaması ve çocuksu olması zamanla değişecek bir şey değil.. ayrıca kötü özellikler gerçekten, bir erkek bunların tam tersi olmalı diye düşünüyorum.
arkadaş çevresi olmayan insanla da belli zaman sonra sıkılabilirsin?
ama olumlu özellik diye yazdıklarını, hoşlandığın herkeste bulabilirsin.. daha önüne çok kişi çıkacak. bence gerek yok tarzı sana uymayan biriyle sadece yanında güzel vakit geçirip hoşlanıyorsun diye beraber olmana.
Biriyle konusuyorum geçen yazdan beri... Ama sevgili olmadık olamadık hiç.. O istiyor ben istemiyorum sebebi ise kararsızlık bir liste yaptım paylaşıyorum sizlerle şimdi.
İyi Yanları:
*Onunla konusmak güzel
* Beraber birşeyler yapmaktan keyif alıyorum
*Beni anlayan biri
*Dertleşebiliyorum
*Beni iyi tanıyor bende onu
*Aynı bölümden mezunuz
*Hoşlanıyorum sanırım,o yokken mutsuzum
* Onu arzuluyorum ( aramızda bir çekim var karsılıklı)
Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız
Ve son olarak ben 2 sene önce birinden ayrıldım 2 senedir hayatımda kimse olmadı yaşım 20. Birini sevmek sevilmek istiyorum ama ayrılık aldatılma bu sorunlardan korkuyorum . Öneriniz nedir bana şimdi ?:18:
Kızlar son yazdıklarımı okuyun lütfennn( olayın başını bilin diye burdan devam etmek istedim ..
bu kişiyle tamamen boşluktan konusuyorsun bence surdan anladım içine kapanık sessiz kendıne güneni yok demıssın bu kısıyı begenseydın bunları söylemezdın bı erkekte kendıne guven önemlı bı detay sen nasıl ona guveneceksın degilmi o kendıne gübenmıyorsa bazen aman ya bunla ne konusyorumkı dıyosundur o sana msj atmayınca eksıklık hıssedıyosundur sen ona msj atıyosundur ama bazen sana onla konusmak cok sıkıcı gelıyordur yanı hayatıma bırı gırsede sunla gorusmesem dıyosundur bence asık falan degılsın sadece egolarını tatmın edıyor bu kişi okadar
ama ayrılacağımı düşünce acı cekiyorum seviyorum![]()