Hepinizden bir cümle de olsa istiyorummm lütfen

Benim önerim sevgili olma hatta arkadaşlığınada mesafe koy sana göre kafanda soru işaretleri kalmayacak uygun biri çıkacaktır karşına.Şimdiden bir sürü kötü yanı var ileride bunlar çekilmez olur bence bir şans vermemelisin Ama ona yakın olmaya devam edersen şuan sevmeye sevilmeye ihtiyacın olduğu için pişman olacağın bir ilişkinin başlamasına müsade edeceksin bence uzak dur

öncelikle çok gençsin ve yaşın hata olsa dahi kaldırabilecek lükste,
saydığın kötü özellikler her erkekte var, ayrıca bunlar bana çok da negatif gelmedi her erkek patavatsız hepsi biraz çocuk hatta daha ileri gideyim azıcık da gerizekalılar.
en önemli ayrıntı paylaşmayı seviyorsan denemeye değer, ayrıca sosyal olmayan bir erkeğin kız arkadaşı olması da tuhaf geldi, içine kapanıklıkla kız arkadaş yapmış olması sana da pek tuhaf gelmiyor mu

sanırım sen bu asktan korkuyorsun ve bunu kendınde engellemek ıcın bahaneler uretıyorsun, sen bu cocuga sanırım coktan asık olmus olabılır mısın?
degılsen eger hata yapmaktan korkma, tecrubenın kalıcısı hep yanlıslardan beslenenler.
guzel bır ask olur dıye dusunuyorum

öncelikle çok gençsin ve yaşın hata olsa dahi kaldırabilecek lükste,
saydığın kötü özellikler her erkekte var, ayrıca bunlar bana çok da negatif gelmedi her erkek patavatsız hepsi biraz çocuk hatta daha ileri gideyim azıcık da gerizekalılar.
en önemli ayrıntı paylaşmayı seviyorsan denemeye değer, ayrıca sosyal olmayan bir erkeğin kız arkadaşı olması da tuhaf geldi, içine kapanıklıkla kız arkadaş yapmış olması sana da pek tuhaf gelmiyor mu

sanırım sen bu asktan korkuyorsun ve bunu kendınde engellemek ıcın bahaneler uretıyorsun, sen bu cocuga sanırım coktan asık olmus olabılır mısın?
degılsen eger hata yapmaktan korkma, tecrubenın kalıcısı hep yanlıslardan beslenenler.
guzel bır ask olur dıye dusunuyorum

Aşık olduğumu düşünmüyorum çünkü kendimi ondan uzak tutmak için başkalarıyla konusma çabalarım var hani böyle he işte bu diyeceğim biri olsa o aklıma gelmez gibi hissediyorum alışkanlık belkide.. denemek istiyorum onunla artık bu çıkmazdan çıkmak için göze alamıyorum.

Niye bu kadar detaylı düşünüyorsun ki? Yaşın genç. Güçlü ol, akışa bırak.
Ben bir problem göremedim.
Görüşmeye devam et. Çok sıkılırsan bir daha konuşmazsın olur biter.
Tabi bu esnada çocuğa da pek ümit verme diyeceğim ama ister istemez ümitlenecektir.
Bunun dışında sevgilisi varken arkadaş olmuş olmanıza takılma bana kalırsa.
Çocuksuluk 30lu yaşlardaki adamlarda bile var. Ben yeni öğrendim bunu, onu da geç.
En önemlisi onu sevmen. Onu yeterince sevsen gözüne batmazdı pek negatif kısımlar.
Belirsizlikte olduğun için şu anda karar verme ve zaman tanı kendine.

Alddatilmaktan korkup kimseye beraber olmamak dogru degil. Kimse istemez aldatilmayi ama eger yasanacaksa yasaniyor. Sen kendine uygun gordugun karakterinin duzgun oldugunu dusundugun (dusundugun diyorum cunku hic bilemiyoruz gercekten) birini secmelisin. Neler olur bilemediniz, cok mutlu da olabilirsin mutsuz da, yasamadan bilemezsin. Bu bahsettigin arkadasiniz kotu yonleri, eger Kabul edebilecegin seylerse ki cok buyuk problemler gibi gelmedi bana, olumlu dusunebilirsin onunla bence. Hayirlisi olsun hakkinda.

Aşık olduğumu düşünmüyorum çünkü kendimi ondan uzak tutmak için başkalarıyla konusma çabalarım var hani böyle he işte bu diyeceğim biri olsa o aklıma gelmez gibi hissediyorum alışkanlık belkide.. denemek istiyorum onunla artık bu çıkmazdan çıkmak için göze alamıyorum.

Bence emin olmadığın biriyle deneme bile duygularının farkında olacak yaştasın ve sen değerlisin neden sırf denemek için ona zaman harcayasınki.Ben şuan seninle aynı yaşta olsam aşık olmadığım biriyle zaman harcamazdım.

Benim önerim sevgili olma hatta arkadaşlığınada mesafe koy sana göre kafanda soru işaretleri kalmayacak uygun biri çıkacaktır karşına.Şimdiden bir sürü kötü yanı var ileride bunlar çekilmez olur bence bir şans vermemelisin Ama ona yakın olmaya devam edersen şuan sevmeye sevilmeye ihtiyacın olduğu için pişman olacağın bir ilişkinin başlamasına müsade edeceksin bence uzak dur

İşte bende aynı senn gibiyim mantığımı ön plana atıyorum bu yüzden duygularımı akşına bırakamıyorum

Bence emin olmadığın biriyle deneme bile duygularının farkında olacak yaştasın ve sen değerlisin neden sırf denemek için ona zaman harcayasınki.Ben şuan seninle aynı yaşta olsam aşık olmadığım biriyle zaman harcamazdım.

aşık olan insan benliğinden azad oluyor
azad olan insanın da gözüne perde iniyor
bu yaşta aşık olsa dünyayı ardına alır, yetişkinlikte aşık olsa o omuzlar dünyayı taşımaz ama.
bence bu yaşta aşktan uzak durmak en iyisi, keyfini çıkarsın sevginin
zaten yirmi yaşında kardeşimiz o çocuk veya diğeri oluverir aşık anlamaz bile

Sevgili olsanız seninle bi kavgada kendini başka kollara atıcakmı teselli bulucak mı diye düşünmekten kendini alamıcaksın bu açıkça ortada...

Ona çok alışmışım sanırım onu mu istiyorum duygusal boşluk mu yaşıyorum onun bile farkında değilim. Bugün işe başladım ilk iş günümdü burada bir cocuk var yakısıklı filan hani benim için bir heyecan olur belki unuturum bunu da dedim ama cocuk 1 hafta sonra ayrılıyor.. İşyeri de boğucu gelcek bana. Psikolojim mi bozuk benim anlamadım gitti kaybetme korkum tavn yapmış resmen beynimde mutsuzum...

bana olumlu özellikler daha fazla gibi geldi. elbette ilişkinin içinde olan sensin, kendini nasıl hissettiğin çok önemli. daha yaşın genç, bir flört olarak başlayabilir, eğer ikiniz de istiyorsanız. kendini zorlama, içinden nasıl geliyorsa bırak o yönde aksın duyguların.

aşık değilim demişsin. biz olduk da ne oldu:14:

Kızlar olaylar şöyle gelişti biz aralığın 1 inde sevgili olduk artık yani o kelimeyi telafuz ettik ve o gün başladı beraberliğimiz sonunda. Sinemaya gitmiştik sonuna kadar sarılıp durduk zaten birbirimize ilgimiz has safhadaydı sonra o yanağımdan öpecekken dudağımın kenarından öpmek istedi hissettiğim an pat die öpüştür ne oldu anlayamadım , karşılık verdim ama anında pişman oldum çok kötü oldum deflarca özür diledi . Olmaması gerekiyodu zamansızdı filan dedm sinemadan kötü ayrıldık sonra da adını koyduk işte olayın başlangıcı bu. Sonra gel zaman git zaman bakıyorum beni mutlu etmeye calısıyo sürekli iş çıkışlarıma geliyodu hiç üşenmeden o soğuklarda. Böylece baya etkilendim artık güvenicem ona dedim girdik bir yola ama benim korkularım peşimi hiç bırakmadı hep güvensizlik ona da söylüyordum hemen bni inandırmak için uğrastı baya farklı olucak hersey diye facebook şifresini verdi tel nomu değiştircem dmeişti ama hala değiştirmedi maaş alamıyor bir süredir maaş alınca dedi bekliyoruz. Bu tip sıkmaları sevmezdim ama elimde değil yani. Önceden o üstüme düşerdi şimdi ben asırı önemsiyorum birde ailemde babamla cok büyük sorunlarım var işte ona dha cok bağlanıyorum cünkü onunla mutlu oluyorum ona sığınıp. Ama hep üzerime düşsün sevdiğini söylesn istiyorum o da tam tersi cok rahat hani bana cok güveniyor bu yüzden kuruntuları da yok. Ben ise kendimi yiyip bitiriyorm hep . Hastalık mı bu bilmiyorum zaten aile sorunlarımdan psikolojim baya bozuk birkaç yıldır son derece sinirli mutsuz ve karamsarım duygularım dalgalı baya. Sürekli ayrılacağımı düşünüp acı cekiyorum basta istediğim kişi o değil diyordum şimdi seviyorum ama ilgimi belli edersem uzaklasacak diye cok etmek istemiyorum da arada kaldım böyle. Gercekten zor durumdym babamla ilgili konumu okuyun anlarsınız zaten :( Hayatım kötüye gidecek gibi hissediyorum. Bugün beni işten aldı oturduk filan içimden nasıl sarılıp öpmek geliyo ama yapamıyorum cok belli edemiyorm sevgimi ckeingenim bu öpme konularında birz sanırım annem bizi hiç öpmezdi ondan da olabilir ben öpmeye alısık değilim ama cok istiyorum onda problem yok. He bu arada bunu kafanız karısmasın die yazmıcaktım ama yinede sormak istiyorum size sinemaya baska gün yine gittik sevgili olduktan sonr bni öperken birden eli göğsüme gitti tuttum sonr yine özürler diledi bianda oldu birdaha olmayacak allah belamı versin filan diye bu konuda da tartıstık bir süre ama olmayacak die söz verdi. Gercekten erkek kendini tutamayabilir bunu biliyorum ama basen aklıma geliyor yinede eski sevgilisine böyle birşey yapmamıs kalkısmasn onu bile sordum ben cok değişik öpmüşüm ekndini tutamamıs öyle dedi. bir yandan ayrılık korkum bir yandan bunlar kafam cok karısık lütfen yorumda bulnun

Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız

O kişinin artı - eksi yanlarını çıkarmana hayran kaldım.. bana göre olumsuz özellikler fazla geldi, tek tek gitmek gerekirse, patavatsızlık, kendine güveni olmaması ve çocuksu olması zamanla değişecek bir şey değil.. ayrıca kötü özellikler gerçekten, bir erkek bunların tam tersi olmalı diye düşünüyorum.
arkadaş çevresi olmayan insanla da belli zaman sonra sıkılabilirsin?

ama olumlu özellik diye yazdıklarını, hoşlandığın herkeste bulabilirsin.. daha önüne çok kişi çıkacak. bence gerek yok tarzı sana uymayan biriyle sadece yanında güzel vakit geçirip hoşlanıyorsun diye beraber olmana.

O kişinin artı - eksi yanlarını çıkarmana hayran kaldım.. bana göre olumsuz özellikler fazla geldi, tek tek gitmek gerekirse, patavatsızlık, kendine güveni olmaması ve çocuksu olması zamanla değişecek bir şey değil.. ayrıca kötü özellikler gerçekten, bir erkek bunların tam tersi olmalı diye düşünüyorum.
arkadaş çevresi olmayan insanla da belli zaman sonra sıkılabilirsin?

ama olumlu özellik diye yazdıklarını, hoşlandığın herkeste bulabilirsin.. daha önüne çok kişi çıkacak. bence gerek yok tarzı sana uymayan biriyle sadece yanında güzel vakit geçirip hoşlanıyorsun diye beraber olmana.

Canım o kısmı aşalı cok oldu yenildim o kısımda sonuca bak.. ama seviyorum ayrılmak düşüncesi bile acı veriyor cok korkuyorum beni aldatıp üzecek diee :(

Biriyle konusuyorum geçen yazdan beri... Ama sevgili olmadık olamadık hiç.. O istiyor ben istemiyorum sebebi ise kararsızlık bir liste yaptım paylaşıyorum sizlerle şimdi.

İyi Yanları:
*Onunla konusmak güzel
* Beraber birşeyler yapmaktan keyif alıyorum
*Beni anlayan biri
*Dertleşebiliyorum
*Beni iyi tanıyor bende onu
*Aynı bölümden mezunuz
*Hoşlanıyorum sanırım,o yokken mutsuzum
* Onu arzuluyorum ( aramızda bir çekim var karsılıklı)

Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız

Ve son olarak ben 2 sene önce birinden ayrıldım 2 senedir hayatımda kimse olmadı yaşım 20. Birini sevmek sevilmek istiyorum ama ayrılık aldatılma bu sorunlardan korkuyorum . Öneriniz nedir bana şimdi ?
:18:

Kızlar son yazdıklarımı okuyun lütfennn :(( olayın başını bilin diye burdan devam etmek istedim ..

bu kişiyle tamamen boşluktan konusuyorsun bence surdan anladım içine kapanık sessiz kendıne güneni yok demıssın bu kısıyı begenseydın bunları söylemezdın bı erkekte kendıne guven önemlı bı detay sen nasıl ona guveneceksın degilmi o kendıne gübenmıyorsa bazen aman ya bunla ne konusyorumkı dıyosundur o sana msj atmayınca eksıklık hıssedıyosundur sen ona msj atıyosundur ama bazen sana onla konusmak cok sıkıcı gelıyordur yanı hayatıma bırı gırsede sunla gorusmesem dıyosundur bence asık falan degılsın sadece egolarını tatmın edıyor bu kişi okadar

bu kişiyle tamamen boşluktan konusuyorsun bence surdan anladım içine kapanık sessiz kendıne güneni yok demıssın bu kısıyı begenseydın bunları söylemezdın bı erkekte kendıne guven önemlı bı detay sen nasıl ona guveneceksın degilmi o kendıne gübenmıyorsa bazen aman ya bunla ne konusyorumkı dıyosundur o sana msj atmayınca eksıklık hıssedıyosundur sen ona msj atıyosundur ama bazen sana onla konusmak cok sıkıcı gelıyordur yanı hayatıma bırı gırsede sunla gorusmesem dıyosundur bence asık falan degılsın sadece egolarını tatmın edıyor bu kişi okadar

ama ayrılacağımı düşünce acı cekiyorum seviyorum :(

Back
X