Hepinizden bir cümle de olsa istiyorummm lütfen

sevgili olduktan sonra yaşadıklarınıza bakınca iki kez öptüğünü birinde de taciz ettiğini (dayanamayıp dokunmak sizin isteğiniz dışında olduysa taciz demektir.)anladım ben.
birbirinize kafa yapısı olarak uyumdan çok ,başka anlamda uyumlu olduğunuzu düşündüm.iki tarafta öpmek sarılmaktan keyif alıyor.
ilişkinin devamında bu tensel çekim başına işler açmaz umarım.dikkat et derim.

bana olumlu özellikler daha fazla gibi geldi. elbette ilişkinin içinde olan sensin, kendini nasıl hissettiğin çok önemli. daha yaşın genç, bir flört olarak başlayabilir, eğer ikiniz de istiyorsanız. kendini zorlama, içinden nasıl geliyorsa bırak o yönde aksın duyguların.

aşık değilim demişsin. biz olduk da ne oldu:14:

Kızlar olaylar şöyle gelişti biz aralığın 1 inde sevgili olduk artık yani o kelimeyi telafuz ettik ve o gün başladı beraberliğimiz sonunda. Sinemaya gitmiştik sonuna kadar sarılıp durduk zaten birbirimize ilgimiz has safhadaydı sonra o yanağımdan öpecekken dudağımın kenarından öpmek istedi hissettiğim an pat die öpüştür ne oldu anlayamadım , karşılık verdim ama anında pişman oldum çok kötü oldum deflarca özür diledi . Olmaması gerekiyodu zamansızdı filan dedm sinemadan kötü ayrıldık sonra da adını koyduk işte olayın başlangıcı bu. Sonra gel zaman git zaman bakıyorum beni mutlu etmeye calısıyo sürekli iş çıkışlarıma geliyodu hiç üşenmeden o soğuklarda. Böylece baya etkilendim artık güvenicem ona dedim girdik bir yola ama benim korkularım peşimi hiç bırakmadı hep güvensizlik ona da söylüyordum hemen bni inandırmak için uğrastı baya farklı olucak hersey diye facebook şifresini verdi tel nomu değiştircem dmeişti ama hala değiştirmedi maaş alamıyor bir süredir maaş alınca dedi bekliyoruz. Bu tip sıkmaları sevmezdim ama elimde değil yani. Önceden o üstüme düşerdi şimdi ben asırı önemsiyorum birde ailemde babamla cok büyük sorunlarım var işte ona dha cok bağlanıyorum cünkü onunla mutlu oluyorum ona sığınıp. Ama hep üzerime düşsün sevdiğini söylesn istiyorum o da tam tersi cok rahat hani bana cok güveniyor bu yüzden kuruntuları da yok. Ben ise kendimi yiyip bitiriyorm hep . Hastalık mı bu bilmiyorum zaten aile sorunlarımdan psikolojim baya bozuk birkaç yıldır son derece sinirli mutsuz ve karamsarım duygularım dalgalı baya. Sürekli ayrılacağımı düşünüp acı cekiyorum basta istediğim kişi o değil diyordum şimdi seviyorum ama ilgimi belli edersem uzaklasacak diye cok etmek istemiyorum da arada kaldım böyle. Gercekten zor durumdym babamla ilgili konumu okuyun anlarsınız zaten :( Hayatım kötüye gidecek gibi hissediyorum. Bugün beni işten aldı oturduk filan içimden nasıl sarılıp öpmek geliyo ama yapamıyorum cok belli edemiyorm sevgimi ckeingenim bu öpme konularında birz sanırım annem bizi hiç öpmezdi ondan da olabilir ben öpmeye alısık değilim ama cok istiyorum onda problem yok. He bu arada bunu kafanız karısmasın die yazmıcaktım ama yinede sormak istiyorum size sinemaya baska gün yine gittik sevgili olduktan sonr bni öperken birden eli göğsüme gitti tuttum sonr yine özürler diledi bianda oldu birdaha olmayacak allah belamı versin filan diye bu konuda da tartıstık bir süre ama olmayacak die söz verdi. Gercekten erkek kendini tutamayabilir bunu biliyorum ama basen aklıma geliyor yinede eski sevgilisine böyle birşey yapmamıs kalkısmasn onu bile sordum ben cok değişik öpmüşüm ekndini tutamamıs öyle dedi. bir yandan ayrılık korkum bir yandan bunlar kafam cok karısık lütfen yorumda bulnun

bence senin suan sevgiliye ihtiyacin yok Senin ki biraz boslukta olmak benzeri duygulari yasadim bi ara bi psikolog destegi alrsan kisisel gelisimle ilgili once kendine güvenini artirman lazim suan bi bosluktasin gibi geldi o kisi seni seviyorsa bile senin bu halin onu senden zamanla uzaklastiracaktir..., korkularini yenmen lazim kendine güvenip once hayati kendin icin yasamayi ögren sonra hayatina birisini alip mutlu olailirsiniz

Onu sevdiğine inanmıyorum ben.
İlgisi, yaklaşımı hoşuna gidiyordur.
Ben de bu tarz şeyler yaşadım.
Sadece bir boşluk hissi yaşayacağından korkuyorsun bence, eğer ondan ayrılırsan.
Bu kadar üstüne düşünmemelisin.
Madem ayrılmak istemiyorsun yaşa ve devamında gelişecekleri gör.

Back
X