hepmi kayınvalide....

Kv ne yaptı

Konuda bir hafta kalıp çöp almadılar

Bir de ağladı var

Neden ağlamış ya da ne gerekçe ileri sürmüş

Bizi istemiyorlar demiş, doğru demiş istemiyorsun demek hissettirmişsin

Annen neden size yemek getirdi hamilesin eşin düşünüp dışarıdan söylesin, yemeğe götürsün, annesine söyleyip yaptırsın

Kendi annelerinizi Kv ile muhatap etmeyin evet bir gün annen davet eder gidilir o kadar yeter bir haftalık ziyarette

Ayrıca da genel standarda göre az bile kalmışlar

doğumda geleceğini söyledi eşimde yanında olmasını istedi bende gelmesin diyemiyorum eşime odama çekilir kapımı kaparım dedim bu sinir streste sütüm kesilirse kimseye hakkımı helal etmem dedim.eşim izin alır yanında olurum dedi.
sen böyle pasif olursan eşin de ezer kv de de. onun annesi varsa senin de annen var. kendi annemle daha rahat ederim. orada kalayım bir süre neden demiyorsun?
kocalarınızı tepenize çıkarmayın. korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin. asıl o korksun seni kaybetmekten.

hasta olmak insanlara laf sokmak deil yada basına buyruk

Ben çalışıyorum annem o yuzden yemek getirmiş ve geç çıkıyorum son üç gün görümcemde vardı zorda kalması bir bardak bile kaldırmadı
Ee yapmayın madem gün boyu yoksunuz pişirip yesinler

Neden kendinizi parçalayasınız ki

Herşey mutfakta pişir ye denir bu durumda Kv akşama da pişirir yersin

Kayınvalideni seversin sevmezsin orası ayrı ama bir hafta misafirliğe gelmişlerse tabi ki ağırlayacaksın. Birşey almalarını beklemek ne demek onlar misafir. Tabiki almayacaklar. Benim kayınvalidemde ayrı şehirde; biz onlara yatılı gittiğimizde eşim de gider alır, ben de alırım; biz onlaırn çocuklarıyız arada paranın lafı olmamalı. 200-300 tl için cidden kendini üzmeye dert etmeye sıkıntı yaratmaya değmez.Eşimi yetiştirmiş büyütmüş, eşim de beni hiç üzmüyor sırf o nedenle ailesine karşı elimden geldiğince iyi olurum. Ki düğünüm evim için tek bi şey yapmış değillerdir; ama dedim ya eşim öyle üzmüyor ki beni, insanlarda kötü niyetli değildir diyip geçiyorum. Hele bu yüzden eşini hırpalamak, bence çok yanlış. Naısl olsa beni çeker deyip hata yapmayın derim.

Back
X