Hepsi geçecek de nasıl geçecek?

artemis19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
51
8
8
30
Hayırlı günler. Derdimi uzun uzun anlatacak değilim, çok şükür çok büyük bir dert değil, insanlar neler yaşıyor biliyorum. Ben sizlerden akıl almak için açtım bu konuyu..

Daha önce hiç sevgilim olmadı, olmamasını nedeni benim, yani kimseye o gözle bakıp karşılık vermedim. 21 yaşındayım. İki yıl önce biriyle tanıştım, çok düzgün bir insan. Hala da aksini söyleyemiyorum malesef. Çünkü istese benimle oynayıp kullanabilecek durumdayken asla bunu yapmadı. Özetle ben bu adama aşık oldum, o bana aşık değil. Aşık olduğu bir kız da yok..

Sorun şu, gerçekten bende kişilik anlamında çok derin izler bırakmış biri yani bana konumundan ötürü çok şey öğretmiş biri (ama yanlış anlaşılmasın öğretmenim değil) bu yüzden de unutmam çok zorlaşıyor. Geçen sene aylarca iletişim kurmadık unutamadım çünkü benim için sadece bir karşı cins değil, bana çok şey öğretmiş benliğim üzerinde hakimiyet kurmuş biri.

Bu yüzden normal unutma tavsiyeleri bende işlemiyor, bir önerisi olan var mı? Nasıl unutabilirim kendisini?

Ne öğretti merak ettim?
Birşeyler öğretti diye mi aşık oldun?
Ha bide imkansız mı neden unutmak istiyorsun?

Konu yeterince net değil ama sana aşık değilse konu kapanmıştır içini ferah tutmaya bak.

Bende unut onu demek isterim lakin ben olsaydim ne yapardim? Vallahi sonuna kadar savasirdim. Ne olur bilemem tabii ki ama en azindan denemedim dememek için yapardım bunu. İnsan en çok yasamadiklarindan pisman oluyor. Sana bunu yap diyemem ama ben olsam bunu yapardım.

Ay benim eski profil resmimi kullanmışsın konunu görünce bir an irkildim ben ne zaman konu açtım diye Konuna gelince; Anladığım kadarıyla o şahısa platonik bir aşk besliyorsun. Platonik aşklar ileride tatlı ve komik anılar olarak kalır. Karşına mutlaka sevebileceğin bir insan çıkacak henüz çok küçüksün.. Zamana bırak, zaman herşeyin en güzel ilacı..

Neyin savaşını veriyoruz canım yaa.Karşımdaki insan bana kıymet veriyorsa,beni seviyorsa amenna.Yok gidiyorsa ne savaşacağım 3 günlük dünya için.
Yaşadığın şeylerden pişman olmak,yaşamadıklarından pişman olmaktan daha acı.Hayat insanı bazen yaşadıklarından pişman ediyor.

Konu sahibi.Yaşın çok toy.Kaşına daha neler çıkacak.Sanırım yaşça senden büyük biriydi.Daha dur bakalım hayatta neler öğreneceksin.O zaman o sevdiğin insanın öğrettiği şeylerin doğruluğunu sorgulayacaksın.
Ama üzüldüğüm nokta ne biliyor musun?Senin gibi gencecik bir kızın "benimle oynayıp kullanacak durumdayken" diye bir cümle kullanman.Kendinizi ne diye oynatıp kullandırasınız ki?Adam bunu yapmayınca da,bir lütuf ,iyilik abidesi sanıyorsun.Bazı erkekler başına bela etmemek için kullanmazlar bunu da unutma.
Hayatına odaklan.Geleceğini kur.

yaşadığın aşk değil hayranlık da olabilir. dikkat et

Yapı meselesi yada sanırım yasanmislik diyelim. Ben cok seviyorsam ve hicbir şey yapmadan arkami dönüp gidemiyorum. Sonra icim içimi yiyiyor olsaydi nasil olurdu diye. Ama diğer yazdiklarinla hem fikirim.

Anlayamadığım birşeyler var 1.si siz hiç sevgili oldunuz mu? 2.si neden cekiniyorsun duygularını belli edemez misin, yanlış anlaşılmaktan mı korkuyorsun?

. Kesinlikle çok anlamlı bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…