- 3 Şubat 2014
- 414
- 32
- 43
takas olabiliyor mu ?
Gardrobumda yer açmaya çalıştığım için takas düşünmüyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takas olabiliyor mu ?
Etek ve şortlar 8 TL
11-![]()
![]()
![]()
![]()
12-![]()
![]()
13-![]()
![]()
14-
diktirmiştim 38 bedene uygun, astarlı.![]()
Seçtikleriniz 62 tl yapıyor, %20 indirimle 50tlye düşüyor. Fiyatları çok çok indirdiğim için ekstra indirim yapamıyorum. Annemdeki gardrobumdan kıyafetlerimi ihtiyaç duydukca getirdiğim için diğer ihtiyaçlarınızdan şuanda elimde yok. Nelerim vardı hatırlamadığım için işinize yarayacak birşey varmıdır bilemiyorum.
Gardrobumda yer açmaya çalıştığım için takas düşünmüyorum
Mail attım size ve yukarıdakiler de dhil benim sordugum ürünler var umarım satış için anlaşmadınız?:/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne satılmış ne kalmış anlamadım o nedenle ben sana yazım sen kalanları söyle olurmu bu etek ve şort kısmında
2 numaradaki benotto etek 3. numaradaki adil ışık etek 11.sıradaki dügmeli etek duruyorlarmı acaba
Birisi satılsı ikisi ayrıldı
bildirim gelmemiş sorunuzu yeni gördüm. evet duruyor etek ve 40 bedene uyar. dilerseniz göndereyim bedeni olmazsa parasını göndermeyinmudo etek satıldı mı kalıbı nasıl 40 a da uyar mı
Etek ve şortlar 8 TL,di %20 indirim yapmıştık aynen devam...
4-30 TL (kuzenime lise mezuniyeti için alınmıştı 2 beden (arkası ipli bağlamalı 38 bedene uygun)![]()
Etek ve şortlar 8 TL,di %20 indirim yapmıştık aynen devam...
4-![]()