hepsi markalı çookkk ucuza kıyafetler... 10. sayfadan itibaren güncel

Etek ve şortlar 8 TL
11-
eruhy6un.jpg
deqybume.jpg
8e2yse6y.jpg
useva2ub.jpg

12-
egu9a3e4.jpg
tu2ymypy.jpg

13-
ery8ahyg.jpg
tyba3eja.jpg

14-
egaqemyn.jpg
6usahyvu.jpg
diktirmiştim 38 bedene uygun, astarlı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım ne satılmış ne kalmış anlamadım o nedenle ben sana yazım sen kalanları söyle olurmu bu etek ve şort kısmında

2 numaradaki benotto etek 3. numaradaki adil ışık etek 11.sıradaki dügmeli etek duruyorlarmı acaba

Seçtikleriniz 62 tl yapıyor, %20 indirimle 50tlye düşüyor. Fiyatları çok çok indirdiğim için ekstra indirim yapamıyorum. Annemdeki gardrobumdan kıyafetlerimi ihtiyaç duydukca getirdiğim için diğer ihtiyaçlarınızdan şuanda elimde yok. Nelerim vardı hatırlamadığım için işinize yarayacak birşey varmıdır bilemiyorum.

fırfırlı romanı unutmuşum. onuda koyun lütfen. tamam 50tl oda dahil ok. bana hemen kargo edermisiniz. irtibata geçin lütfen. özelden telimi yazdım. watşaptan adres bilgilerini havale bilgilerini paylaşırız.

Mail attım size bana dönüş yapmadınız yukarıdakiler de dahil bazılarını önce ben sormustum ama?:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gardrobumda yer açmaya çalıştığım için takas düşünmüyorum

Mail attım size ve yukarıdakiler de dhil benim sordugum ürünler var umarım satış için anlaşmadınız?:/

Mail attım size ve yukarıdakiler de dhil benim sordugum ürünler var umarım satış için anlaşmadınız?:/

Ben de size mesaj yazmıştım zaten soranlar var alacaksanız ayırayım diye. Önce siz sorduğunuz için öncelik sizindir.

canım ne satılmış ne kalmış anlamadım o nedenle ben sana yazım sen kalanları söyle olurmu bu etek ve şort kısmında

2 numaradaki benotto etek 3. numaradaki adil ışık etek 11.sıradaki dügmeli etek duruyorlarmı acaba

Birisi satılsı ikisi ayrıldı

Elbiselerden kalanlar.... Fiyatlar 10 TL,di, %20 indirim yapmıştık öyle devam....
15-
a5ysusyq.jpg
eqabeqen.jpg

16-
ehuty9ah.jpg
zype7e3y.jpg
38-40 bedene uygun.
17-
18-
e2ade3e5.jpg
5abaregy.jpg

19-
ysyma8y4.jpg
anehevah.jpg

21-
nevehyqe.jpg
magu4a8e.jpg
tunik 38 bedene uygun.

24-
25-
e4ebydav.jpg
38-40 bedene uygun.
26-
ybehehad.jpg
38-40 bedene uygun

En Büyük TÜRKİYE**15 ve 19 nolu elbiseleri alan arkadaşa dar gelmiş, o yüzden almak isteyen olursa o kargoya verecek. 38 beden iken giymiştim ama 36 bedene daha uygunmuş :KK69:

Ve diğerlerinden kalanlar...
vu6epa4e.jpg
4yje8ese.jpg
umysu7yr.jpg

38 beden 75 TL (nikahımda giymiştim sadece.. 180 tlye aldım)

yga8uta4.jpg
9y9egugu.jpg
ny4adu6y.jpg
30 TL (kuzenime lise mezuniyeti için alınmıştı 2 beden (arkası ipli bağlamalı 38 bedene uygun)

Etek ve şortlar 8 TL,di %20 indirim yapmıştık aynen devam...

4-
qunuhemy.jpg
8egagy7u.jpg
mudodan almıştım hiç giymedim.
5-
6-
4u3aguze.jpg
lacivert kumaş etek diktirmiştim. Bel ince o yüzden 36 bedene uygun.

14-
egaqemyn.jpg
6usahyvu.jpg

bu8edydu.jpg
spor kesim mango gömlek 7 TL
e4u4ama6.jpg
qu6y7adu.jpg
collezione marka kot ceket 15 TL

Ve Damatlığımız :)
5ehe4yvy.jpg
uhy2upav.jpg

1-2 ay önce gelinliğimi yine burdan satmıştım. Bedeni uygun olmadığı için damatlığı alamadılar. Evlenecek olan ve bedeni uyan varsa kaçırmasın derim, uygun fiyata vereceğim. Markası altınyıldız, biz komple takımı 699 tlye almıştık. BEDENİ 52 drop 6, Fiyatı 250 TL dir.

mudo etek satıldı mı kalıbı nasıl 40 a da uyar mı

4-
qunuhemy.jpg
30 TL (kuzenime lise mezuniyeti için alınmıştı 2 beden (arkası ipli bağlamalı 38 bedene uygun)

4-
qunuhemy.jpg

mudo etek satıldı mı kalıbı nasıl 40 a da uyar mı

4-
qunuhemy.jpg

4-
qunuhemy.jpg
bildirim gelmemiş sorunuzu yeni gördüm. evet duruyor etek ve 40 bedene uyar. dilerseniz göndereyim bedeni olmazsa parasını göndermeyin :KK49: ihtiyacı olan birisine verirsiniz...

Elbiselerden kalanlar.... Fiyatlar 10 TL,di, %20 indirim yapmıştık öyle devam....
15-
a5ysusyq.jpg

16-
ehuty9ah.jpg
38-40 bedene uygun.
17-
18-
e2ade3e5.jpg
defacto 38 beden
19-
ysyma8y4.jpg
anehevah.jpg

21-
nevehyqe.jpg
tunik 38 bedene uygun.

25-
e4ebydav.jpg
38-40 bedene uygun.
26-
ybehehad.jpg
38-40 bedene uygun

En Büyük TÜRKİYE**15 ve 19 nolu elbiseleri alan arkadaşa dar gelmiş, o yüzden almak isteyen olursa o kargoya verecek. 38 beden iken giymiştim ama 36 bedene daha uygunmuş :KK69:

4-
qunuhemy.jpg

mudodan almıştım hiç giymedim. 38 beden. -40 bedene uygun
5-
6-
4u3aguze.jpg
lacivert kumaş etek diktirmiştim. Bel ince o yüzden 36 bedene uygun.

14-
egaqemyn.jpg

bu8edydu.jpg
spor kesim mango gömlek 7 TL
qu6y7adu.jpg
collezione marka kot ceket 15 TL

Ve diğerlerinden kalanlar...
vu6epa4e.jpg
4yje8ese.jpg

38 beden 75 TL (nikahımda giymiştim sadece.. 180 tlye aldım)

yga8uta4.jpg
9y9egugu.jpg
Ve Damatlığımız :)
5ehe4yvy.jpg
uhy2upav.jpg

1-2 ay önce gelinliğimi yine burdan satmıştım. Bedeni uygun olmadığı için damatlığı alamadılar. Evlenecek olan ve bedeni uyan varsa kaçırmasın derim, uygun fiyata vereceğim. Markası altınyıldız, biz komple takımı 699 tlye almıştık. BEDENİ 52 drop 6, Fiyatı 250 TL dir. İHTİYACI OLANIN İŞİ GÖRÜLSÜN DİYE 200TLYE İNDİRDİMM :))

Son düzenleme:
Back
X