her 2 bebeğini de aynı gün normal doğuran var mı?

dentug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
26
0
86
K.K.T.C.
benim ilk bebeğimin muhtemel doğum tarihi 9 kasımdı 6sında geldi dünyaya.bu bebeğimin muhtemel doğum tarihi 8 kasım hadi hayırlısı...:nazar:

benim gibi bir kisi daha varmis :)
oglum 3 kasimda dogdu ,gunu 2 kasim gozukuyordu. simdi de kizimi bekliyorum insaallah. o da 6 kasim gozukuyor. ancak ilk dogumum cok zor oldu, dikislerimin iyilesmesibcok uzun surdu. o yuzden sezeryan ihtimalini de dusunuyorum. o zaman ekim sonu olur heralde. saglikli olsunlarda tarih onemli degil. Allah hepimizi hayirlisiyla bir avazda kurtarsin insaallah.

galiba kendi soruma kendim EVET diyeceğim.nazlı oğlum hala doğmadı.heyecanla 6 kasımı bekliyorum

benim gibi bir kisi daha varmis :)
oglum 3 kasimda dogdu ,gunu 2 kasim gozukuyordu. simdi de kizimi bekliyorum insaallah. o da 6 kasim gozukuyor. ancak ilk dogumum cok zor oldu, dikislerimin iyilesmesibcok uzun surdu. o yuzden sezeryan ihtimalini de dusunuyorum. o zaman ekim sonu olur heralde. saglikli olsunlarda tarih onemli degil. Allah hepimizi hayirlisiyla bir avazda kurtarsin insaallah.

selam bubleBum doğum yaptın mı hayırlısıyla?

bende oğlumu 19 aralıkta doğurdum normal doğum ile ,ama kızımla sat tarhinde 4 gün oynuyor oğlum erken doğmuştu kızımda şuanda 2 hafta ilerden giderek şaşırtıyor bizi ,ama ben aynı gün doğmasını istemiyorum , o gün oğlumun özel günü olsun istiyorum kızımda 20 sinde doğsun ,bazen aynımı olsa da demiyor değilim.tabi normal olduğu için şartlanmak çok önemli :52:

Back
X