Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yüzümde sivilce çıkar regl döneminde.
Doktora gidemem, güvenemem demek de ilginçmiş. Hastalıklarınuza nasıl çare bulmayı düşünüyorsunuz doktora gitmeyerek? Biri burda çıkıp kedi çişi sürdüm geçti dese yapacak mısınız?
her ay bu kabusu yaşıyorum.göğüslerimin altında ağrılı,iz bırakan çıbanlar çıkıyor.çok canım acıyor.adet olmama 2- 3 gün kala başlıyor adet olunca patlıyor ve iyileşiyor.ama iz kalıyor.
aynı şeyi yaşayan varmı arkadaşlar.
not:doktora gitmekten nefret ediyorum.doktora ve ilaçlara güvenmiyorum.teşhislerine güvenmiyorum.doktor fobim var .
internette araştırıyorum,doğal yollar buluyorum.almanca ,ingilizce çeviri yaparak yabancısiteleri de okuyorum.
çiş iyi gelirce onu da sürerim tabi
Benim bacaklarımda çıkardı, böyle kocaman kocaman, parmak boğumu gibi :)
Tedavim için doğum kontrol hapı kullandığım dönemde hepsi yok oldu, ilacı bırakınca yeniden başladılar, sanırım hormonlarla ilgili =((
dokto
r fobin mi var iğne fobin mi. ayy çok ilginçmiş
canım doğum kontrol hapı vermesinin sebebi,polikistik over ya daçikolata kisti yani rahim ve yumurtalıkta bulunan kistler.
araştırmalarım sonucunda bunu buldum.hormonlar evet.
ilaç kullanmıyorum hiç.
saçım ıslak kalınca başım ağrırsa o zaman nimes içiyorum.oda en sonuna kadar dayanıyom geçmezse
Ben kanama kontrolü için kullandım doğum kontrol hapını, Ginera kullanıyordum, hala sızlanırım arada doktoruma ilacımı geri ver diye. Ginera bana çok iyi geliyordu, cildim pürüzsüz, saçlarım pırıl pırıl, çok iyiydi ya :))
kanama kontrol yani kanamanız mı çok.benim de çok çünkü spiral takılı.acaba fazla kanamadan çok kan kaybedip de kanın çıban iltihabıyla savaşma gücü kalmadığından mı oluyor çıban.bu geldi şimdi aklıma.