- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi mavi-hayal
arkadaşlar normalde bnm her ay göğüs sancım olur ancak son iki adettir agrımıyor şişmiyorlar bebek de düşündüğüm için merak ettim sizce neden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kışın göğüslerim yüzüstü yatamayacak kadar ağrır şişer bazı aylarda ama yazın hiç ağrımaz şişmez mesela. Olabiliyor öyle mevsime göre değişiyor.arkadaşlar normalde bnm her ay göğüs sancım olur ancak son iki adettir agrımıyor şişmiyorlar bebek de düşündüğüm için merak ettim sizce neden
Adet gunu gelmeden mi ağrı oldu? Gecikme yasadiniz miBenim de bazı aylar olur bazı aylar olmazdı
Ama bu ay yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşıyorum nihayetinde hamile olduğumu öğrendim en büyük belirtim bu oldu zaten
adına sevindim hayırlı olsun inşallah ben de hamile kalmak istiyorum darısı basımaBenim de bazı aylar olur bazı aylar olmazdı
Ama bu ay yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşıyorum nihayetinde hamile olduğumu öğrendim en büyük belirtim bu oldu zaten
Evet adet günü gelmeden hafifçe başladı ve günlerdir devam ediyorAdet gunu gelmeden mi ağrı oldu? Gecikme yasadiniz mi
İnşallah canım Sende hemen hamile kalırsın benimde hamile kalmam zor oldu aslına bakarsanadına sevindim hayırlı olsun inşallah ben de hamile kalmak istiyorum darısı basıma
tdavi mi gördün cnm nasıl olduİnşallah canım Sende hemen hamile kalırsın benimde hamile kalmam zor oldu aslına bakarsan
Evet tedavi gördüm açtığım konulardan görebilirsintdavi mi gördün cnm nasıl oldu
Evet adet günü gelmeden hafifçe başladı ve günlerdir devam ediyor
Gecikme yaşadım tabi adet günlerim düzensizdir benim sanırım bi kaç gün gecikme yaşadım sonra öğrendim zaten gebeliği