Gebeliğe Hazırlık her adet döneminde göğüs ağrısı ve şişkinliği yaşayıp artık ağrı duymayan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavi-hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
758
627
103
arkadaşlar normalde bnm her ay göğüs sancım olur ancak son iki adettir agrımıyor şişmiyorlar bebek de düşündüğüm için merak ettim sizce neden

her ay değişebiliyor benim eskiden olmazdı mesela ama son 3 aydır adete yakın bu şekilde hassasiyet oluyor başta hamilelik belirtisi sanmıştım ama sonra baktım ki 3 aydır üst üste oluyor yani bu belirtiler değişebiliyor

arkadaşlar normalde bnm her ay göğüs sancım olur ancak son iki adettir agrımıyor şişmiyorlar bebek de düşündüğüm için merak ettim sizce neden
Benim de kışın göğüslerim yüzüstü yatamayacak kadar ağrır şişer bazı aylarda ama yazın hiç ağrımaz şişmez mesela. Olabiliyor öyle mevsime göre değişiyor.

Belirtiler bence de değişebilir havalardan bile etkileniyoruz derler. Benim mesela hiç göğüs hassasiyetim olmaz akıntım olmaz. tek şişkinlik ve adet sancısı son 3 gün kala.

Benim de bazı aylar olur bazı aylar olmazdı
Ama bu ay yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşıyorum nihayetinde hamile olduğumu öğrendim en büyük belirtim bu oldu zaten

Benim de bazı aylar olur bazı aylar olmazdı
Ama bu ay yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı ve hassasiyeti yaşıyorum nihayetinde hamile olduğumu öğrendim en büyük belirtim bu oldu zaten
adına sevindim hayırlı olsun inşallah ben de hamile kalmak istiyorum darısı basıma

Adet gunu gelmeden mi ağrı oldu? Gecikme yasadiniz mi
Evet adet günü gelmeden hafifçe başladı ve günlerdir devam ediyor
Gecikme yaşadım tabi adet günlerim düzensizdir benim sanırım bi kaç gün gecikme yaşadım sonra öğrendim zaten gebeliği

Evet adet günü gelmeden hafifçe başladı ve günlerdir devam ediyor
Gecikme yaşadım tabi adet günlerim düzensizdir benim sanırım bi kaç gün gecikme yaşadım sonra öğrendim zaten gebeliği

benim göğüslerim 7. haftadan sonra başlamıştı. ama el bile süremezdim kol altımdan beri çok fenaydı.

Back
X