- 4 Mayıs 2022
- 1.608
- 2.148
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Annemle babam ben bebekken ayrılmış. Beni anneannem ve dedem büyüttü. Dolayısıyla dayılarım annem ananem dedem bir aileydik. Böyle olunca da baba yerine bir çok kişi oluyor ve hepsi karışıyor hayatıma. Şimdi artık ben 30 yaşındayım ve bazı şeylere tahammül edemez oldum. Kendime ait hayatım var başka şehirde öğretmenlik yapıyorum evim barkım ayrı. Annem de başkasıyla evlendi zaten ben 14 yaşındayken. Onun da kendine ait bir hayatı var. Ben ortada bir yerdeyim. Ama artık şunu farkediyorum geniş ailecilik çok zor Birşey ya. Yazları gidiyoruz ananemin evine hep bi kaos yani bilmiyorum herkesin mi aile içi böyle. Benim kazancım herkesten fazla şuan , herkes benden maddi bişeyler bekliyor çok basit mesela evin önünde otururken dondurma getirmemi , pide vs getirip herkese yedirmemi bekliyorlar. Bunlar basit şeyler ama benim paramla alay ediyorlar sen zenginsin diyorlar. Misilleme anlamında. Çok sıkıldım artık. Herkes birbirine para borç yüzünden imalı konuşuyor. Ananem dedem evlatları arasında adaletsiz. Ben tek yaşıyorum sene içinde kafam rahat. Ama gidince bir senelik stres olup dönüyorum. Gitmesem laf sokarlar. Evlenmek istesem kimseyi beğenmiyorlar. Çok sıkıldım bu durumdan. Yani yaş ilerledikçe acaba insan ailesine uzaklaşıyor mu ne?