sizin iletişim probleminiz var. kendinize göre seviyorsunuz bence bu yüzden de birbirinizi anlamak istemiyorsunuz. bu zamanla ilişkideki saygıyı götürür yalnız dikkatli olmak lazım. barışmanızda kaynağı kabullenme direnciniz zayıf olduğundan. ikinizde bir gün seçin önceden kararlaştırdığınız bir gün olsun. kendinizi tanıtan bir mektup yazın ne konularda hassassınız, neleri seviyor neleri nefret ediyorsunuz ilişkide beklentileriniz bunların bunları sesli okuyun birbirinize. o zaman birbirinizde nerede hata yapıyorsanız ayrı bir kağıda yazın ve ödün vereceğiniz taleplerle öndün vermeyeceniz talepleri belirleyin bir süre çabalayın. tabi bunlarda gönüllülük esastır. gönüllülük yoksa sizde de gönlü yoktur. başka türlü habire huzursuz günler çekersiniz.
Aynı durum bizdede var maalesef bazen her şey çok güzel gidiyor ama hele şu aralar her gün kavga ediyoruz resmen.
Şuandada küsüz konuşmuyoruz hiç böyle olmazdık neden olduk bilmiyorum.s
Biz de küsüz yani ben küsüm canımm..
Aynen ben küsüm ona arayıp sormuyorum.
Ben 1 saat aramasam o arar neden böylesin diye gönlümü almaya çalışırdı ama şimdi aramıyor bile :26:
Arar canım mutlaka ya, aslında bu kadar çabuk kızıp tartışmam da sağolsun beyfendii..hayattan beziyorum o anlardan biri
saçma sapan şeyler mi sizin ki de canım ?
Aynen ben küsüm ona arayıp sormuyorum.
Ben 1 saat aramasam o arar neden böylesin diye gönlümü almaya çalışırdı ama şimdi aramıyor bile :26:
ya genelde kıskançlık bahane. altında ne yatıyor o var. kendi arzuladığınızı onun arzuladığı ilişkiyi bilirseniz neyi nerede yapacağınızı bilirseniz yada o yada siz sınırlarınızı bilirseniz daha iyi olur en azından ne kendini suçlarsın ne onu. önemli olan dile getirilmeyen şeylerin başka bir şekilde yansımasını önleyerek muammadan kurtulmak. tabi ki faydası var. göremediklerinizi görmek hususunda
ben sana söyleyeyim nedenini bıkma ve fazla küsmenin sonrasında artık umursamama ve öenmsememe. ama tavsiyem sen sakın arama.
Bizimkide saçma şeyler hep gereksiz küçük kavgalar zaten ama çok uzatıyoruz sanırım o hiçbir şey yokmuş gibi devam etmek istiyor ben alınıyorum küs kalıyorum oda buna kızıyor.
Ortak yolu bulamadık bu sefer.
Bazen insan tartışmaktan yoruluyor,o sana kendini affettirmekten yorulmuş demek ki..
bizimde sizin gibi bi problemimiz vardıı bi zamanlarr :) erkek arkadşm üniversite sınavına çok çalışıyordu az konuşuyordukk 2 yıldır beraberiz ne olursa olsunn birbirimize küsmedik bile bencee sevenler arasındaa özlemden kavgaa çıkıyoo allahtan bu dönemide aştık. dönem dönem oluyo öylee canımm dert etme geçerr kavga çıkarmamaya bak derim ben çünkü pişmanlık duyuyo insan bu dönem gecincee en iyisii melek ol kii karşındakide melek olsun mutluu mesutt geçsinn yıllar :)
Evet çok haklısın kendi kendime diyorum yapma böyle ara barışın falan ama adım atmakta istemiyorum o arasın yine diye düşünüyorum.
Sende arama diyorsun dmi o nasıl olsa arar ?
yani en azından meraktan arar hem sen kendi yaptığınla çelişmiş olursun. gideceksen başka şehire hiç düşünme o zaman başka nedenlerle kavga olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?