Her allahın günü tartışmak..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Selam kızlarr..moralim çok bozuk,erkek arkadaşımla hem çok mutlu bir o kadar da mutsuz eden birlikteliğim var,birbirimiz konusunda çok hassasız her şeyden tartışma çıkabiliyor..bir gün tartıştık diyelim iki gün mutlu mesut geçti üçüncü gün yine tartışıyoruzkısa sürüyor hemen barışıyoruz ama o günki psikoloji alt üst oluyor..

Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? önerileriniz neler kızlar.. oof off

biz
yine sizin bi gün kavgalı iki gün mutluymuş bizim bir iki saat mutlu 1 hafta mutsuz tartışmalı

sizin iletişim probleminiz var. kendinize göre seviyorsunuz bence bu yüzden de birbirinizi anlamak istemiyorsunuz. bu zamanla ilişkideki saygıyı götürür yalnız dikkatli olmak lazım. barışmanızda kaynağı kabullenme direnciniz zayıf olduğundan. ikinizde bir gün seçin önceden kararlaştırdığınız bir gün olsun. kendinizi tanıtan bir mektup yazın ne konularda hassassınız, neleri seviyor neleri nefret ediyorsunuz ilişkide beklentileriniz bunların bunları sesli okuyun birbirinize. o zaman birbirinizde nerede hata yapıyorsanız ayrı bir kağıda yazın ve ödün vereceğiniz taleplerle öndün vermeyeceniz talepleri belirleyin bir süre çabalayın. tabi bunlarda gönüllülük esastır. gönüllülük yoksa sizde de gönlü yoktur. başka türlü habire huzursuz günler çekersiniz.

Aynı durum bizdede var maalesef bazen her şey çok güzel gidiyor ama hele şu aralar her gün kavga ediyoruz resmen.
Şuandada küsüz konuşmuyoruz hiç böyle olmazdık neden olduk bilmiyorum.s

Hiç böyle fiikir gelmemişti canım çok sağol..geneli kıskançlıktan çıkıyor ya acaba bu yöntem onun içinde işe yarar mı ki..

ya genelde kıskançlık bahane. altında ne yatıyor o var. kendi arzuladığınızı onun arzuladığı ilişkiyi bilirseniz neyi nerede yapacağınızı bilirseniz yada o yada siz sınırlarınızı bilirseniz daha iyi olur en azından ne kendini suçlarsın ne onu. önemli olan dile getirilmeyen şeylerin başka bir şekilde yansımasını önleyerek muammadan kurtulmak. tabi ki faydası var. göremediklerinizi görmek hususunda

Son düzenleme:
Aynen ben küsüm ona arayıp sormuyorum.
Ben 1 saat aramasam o arar neden böylesin diye gönlümü almaya çalışırdı ama şimdi aramıyor bile :26:

Arar canım mutlaka ya, aslında bu kadar çabuk kızıp tartışmam da sağolsun beyfendii..hayattan beziyorum o anlardan biri
saçma sapan şeyler mi sizin ki de canım ?

şu sıralar aynen biz de bu haldeyiz... bir gün iyi iki gün kötü..
havadan sudan mıdır nedir bilmiyorum ama öyle gereksiz şeylere küser sinirlenir olduk ki anlatamam...

birde genelde ben küsüyorum ama fark edilmiyor küslüğüm

yıldızımız mı düşük acaba :44:
vardır belki bir hikmet diyelim en iyisi bizler

Arar canım mutlaka ya, aslında bu kadar çabuk kızıp tartışmam da sağolsun beyfendii..hayattan beziyorum o anlardan biri
saçma sapan şeyler mi sizin ki de canım ?

Bizimkide saçma şeyler hep gereksiz küçük kavgalar zaten ama çok uzatıyoruz sanırım o hiçbir şey yokmuş gibi devam etmek istiyor ben alınıyorum küs kalıyorum oda buna kızıyor.
Ortak yolu bulamadık bu sefer.

Aynen ben küsüm ona arayıp sormuyorum.
Ben 1 saat aramasam o arar neden böylesin diye gönlümü almaya çalışırdı ama şimdi aramıyor bile :26:

ben sana söyleyeyim nedenini bıkma ve fazla küsmenin sonrasında artık umursamama ve öenmsememe. ama tavsiyem sen sakın arama.

Canım teşekkür ederim yazın için..yani sence kıskançlık aslında bastırılmış düşünceler mi demek ?
Eski erkek arkadaşımla alakam bile yok umrumda değil,sırf o şehirde olduğu için ileride ankarada yaşamak istemiyor ve benim de en çok istediğim yer..

Ben de eski kız arkadaşından çok kıskanıyorum yani benden önce birini sevmiş olması beni deli ediyor yaa,neden böyle düşünüyorum bilmiyorum..

Bugünki tartışma nedenlerimiz bunlardı mesela her gün başka başka nedenler oluyor..

Son düzenleme:
bizimde sizin gibi bi problemimiz vardıı bi zamanlarr :) erkek arkadşm üniversite sınavına çok çalışıyordu az konuşuyordukk 2 yıldır beraberiz ne olursa olsunn birbirimize küsmedik bile bencee sevenler arasındaa özlemden kavgaa çıkıyoo allahtan bu dönemide aştık. dönem dönem oluyo öylee canımm dert etme geçerr kavga çıkarmamaya bak derim ben çünkü pişmanlık duyuyo insan bu dönem gecincee en iyisii melek ol kii karşındakide melek olsun mutluu mesutt geçsinn yıllar :)

ben sana söyleyeyim nedenini bıkma ve fazla küsmenin sonrasında artık umursamama ve öenmsememe. ama tavsiyem sen sakın arama.

Evet çok haklısın kendi kendime diyorum yapma böyle ara barışın falan ama adım atmakta istemiyorum o arasın yine diye düşünüyorum.
Sende arama diyorsun dmi o nasıl olsa arar ?

Bazen insan tartışmaktan yoruluyor,o sana kendini affettirmekten yorulmuş demek ki..

Bazen insan tartışmaktan yoruluyor,o sana kendini affettirmekten yorulmuş demek ki..

Sanırım öyle ama ben 2 hafta sonra başka şehire taşınıyorum artık uzakta olucaz şimdi böyle olmak gerçekten çok canımı sıkıyor bol bol vakit geçirceğimiz yere konuşmuyoruz bile.

Tatlıım ne güzel maşallah sizee..nasıl melek oluyorsun ki,sakin anlayışlı biri olmayı o kadar çok isterim ki ama tam tersi takıntılı ve sorun çıkaran biryimm ...

Evet çok haklısın kendi kendime diyorum yapma böyle ara barışın falan ama adım atmakta istemiyorum o arasın yine diye düşünüyorum.
Sende arama diyorsun dmi o nasıl olsa arar ?

yani en azından meraktan arar hem sen kendi yaptığınla çelişmiş olursun. gideceksen başka şehire hiç düşünme o zaman başka nedenlerle kavga olur

yani en azından meraktan arar hem sen kendi yaptığınla çelişmiş olursun. gideceksen başka şehire hiç düşünme o zaman başka nedenlerle kavga olur

En iyisi aramasını beklemek o zaman gitceğim içinde üzerimizde bi gerginlik mutsuzluk var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…