Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Sarayca m sende bir moral çöküntüsü yaşıyormussun gibime geliyor ve bu yüzdende amacını unuttun gibi lütfen toparlan benim tanıdığım sarayca güçlüdür.

Sen nasılsın saraycam toparlana bildinmi ? Buraya az uğradıgında anlıyorumki diyetden uzaksın

Yarışmada başlamış rabişin köftesi var sanırım bol şans .
Hani sahi rabiş nerde ??

toparlanmam lazım zaten, zira kıyafetler olmuycak bu gidişle, sizler sayesinde toparlancam, desteğinizi esirgemeyin

Estağfirullah . Senin nekadar azimli oldugunu biliyorum bacım . Ben senin gibi asla sabredemezdim buna eminim . Sadece senin bildiğini sana hatırlatmak istedin kendine bi şansdaha ver diye
benim kadar sabırlımı nerde bende sabır sen 25yıl ben 1yıl sabra bakbacım daha yolun başındayım

moralim bozuldu ya biraz kaçırınca hemen kilo alıyoruz, bu kilo nasıl korunacak... hep diyet yaparak mı...
Tv de bir diyetisyen 5 gün diyet yapıp 2 gün serbest (o da abartmadan) sadece kilonuzu korursunuz demişti..kilo vermek için her daim diyet..

kızlar size bir haberim var bukadar sık gelemeyebilirim 15 20gün misafirlerim geliyor süpriz yaptılar hele dün diyorum niye mutfağı silmişim iyi oldu annemle babam geliyolar hisettimmi acaba artık onlar gelince yeme düzenimde bozulacak çünkü 2öğün yer onlar açlıktan ölürüm galiba

Ayyy ne güzel hoşgelsinler...bekliyordun ama erken mi gelmeye karar vermişler yasom?

@sarayca canım bana da spor salonunda ki hoca kilo koruma için dengeli beslenme demişti yani akşamı çok az sabahı dolu öglen i normal yiyerek ve tabii ki üç beyazdan uzak bi hayat!!!
Morelini bozma yapabileceğine inan önce kendine bunu başarabilmek için zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…