Yaparsın Eminem...akşam uyumadan önce zayıflamayı düşün sabah o düşünceyle uyanırsın ve başlarsın..hadi bakalımHaklısın ama monti yapamıyorum artık.
1 hafta hiç bozmadan diyet yapabilsem devamı gelicek inşallah da .
hülya eminede ne var biliyonmu acelecilik istiyoki 1 hafta diyet yaptım kilo verdi verdi veremedi geri dibe yada 1gün yedi ertesi gün battı balık yan giderYaparsın Eminem...akşam uyumadan önce zayıflamayı düşün sabah o düşünceyle uyanırsın ve başlarsın..hadi bakalım
Amaa ben 400 gr vermiştim ablaa24.11.2015
Daydream- (75/74/1/%1,33)
roxen2303 (67,2/66,1/1,1/1,64)
@aeben (69,6/69/0,6/0,86)
yasom7272 (65,2/65,2/0/0)
@yumiti (68,5/66,7/1,8/2,63)
@Rolla (69,7/68,6/1,1/1,58)
@marlin18 (69/69/0/0)
firuzeew (69,4/69,6/-0,2/-0,29)
koza16 (62,4/62,4/0/0)
@ermus (61/62/-1/-1,64)
@Ayazpoyraz-2018 (53,6)
@bahar616 (59,4)
@deadline (62,7/61,5/1,2/1,91)
Niye hep etimek yiyosun,portakalı fileyle mi aldın bitmiyor bi türlü,yumurta bedava mı Adana daherkese iyi akşamlar:)
menümü vereyim hemen..
sabah : 1 etimek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen: 1 yumurta , 1 portakal , 2 kızarmış ekmek , yoğurt
akşam : 1 portakal , 1 kızarmış ekmek , yoğurt , schnitzel
spor : 45 dk cardio 495 cal yakıldı , 30 dk ağırlık antrenmanı
su : 2 lt
Diyette sabır şart...aslında gerçekten zor bişey diyet yapmak..hülya eminede ne var biliyonmu acelecilik istiyoki 1 hafta diyet yaptım kilo verdi verdi veremedi geri dibe yada 1gün yedi ertesi gün battı balık yan gideryoksa spora gidiyor spor yapıyor birazda sabırlı olsa keşke.
ayyy abla ilahiNiye hep etimek yiyosun,portakalı fileyle mi aldın bitmiyor bi türlü,yumurta bedava mı Adana dayorumladım Nasıl olmuş
Sporuna ne diyeyim bacım müthiş..
Bilge'm ilk sayfadaki listede geçen hafta 62,4 görünüyorsun amaAmaa ben 400 gr vermiştim ablaa
Niye hep etimek yiyosun,portakalı fileyle mi aldın bitmiyor bi türlü,yumurta bedava mı Adana dayorumladım Nasıl olmuş
Sporuna ne diyeyim bacım müthiş..
Evet ablacım bu hafta 62 yim zaten yanlış mı yazmışımBilge'm ilk sayfadaki listede geçen hafta 62,4 görünüyorsun ama
Yok kozam ben yanlış not almışım ilk sayfada düzeltiyorum..Evet ablacım bu hafta 62 yim zaten yanlış mı yazmışım
Aynen öyle yasom yaaahülya eminede ne var biliyonmu acelecilik istiyoki 1 hafta diyet yaptım kilo verdi verdi veremedi geri dibe yada 1gün yedi ertesi gün battı balık yan gideryoksa spora gidiyor spor yapıyor birazda sabırlı olsa keşke.
Tamaam ablacımYok kozam ben yanlış not almışım ilk sayfada düzeltiyorum..
Sabret sem zaten 2 ayda bitmişti bu iş ama hala başladığım yerdeyim. Spor sadece kilo almamı engelliyor. Bi de.spor yapmasam rahat 90 olurdumDiyette sabır şart...aslında gerçekten zor bişey diyet yapmak..
ablam bu az olmuş bence 1 öğün daha yapdur bende yazayım menümüü benimkinide yorumlayın
sabah
2 patetesli poğaça sucuklu yumurta 1parça peynir7 zeytin
öğlen
1tabak patlıcan musakka 1tabak pilav salata yoğurt 2 baklava
akşam
1tabak pilav ve kurufasülye 1bardak cola
1lt su spor yok
sürekli sabır için dua edecen ben sabradebiliyorsam herkes eder diye düşünüyorumAynen öyle yasom yaaa
Çok aceleci yim.iyi tanimissin beni.
Nasıl yenicem bu aceleciligi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?