- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Şükür bitti ablam bezi bekliyorum camları da silmek için bugün gelir belki kargo. Ne demek ablam hemen gelirim lafı mi olur temizliğin aşk olsuncadııııı bitirdin işleri demi benim evede gelde temizlenasıl evlatsın sen bakem fatmacım güle güle otur ağız tadıyla canım benim. bende gece uyuyamadım baktım uyuyamıyrum gecenin 2sinde rezene içtim sonra uyumuşum 8de kalktım kahvaltımı ettim dizi izliyorum .
Sinirimden çaresizliğimden tv izlemez oldum ablam inanki içim kan ağlıyorGünaydın kuzum...haberleri izliyorum.,lanet olsun şu teröre..oğlanın okulda okul aile birliği toplantısı olacak gibi..Oray'a gideceğim..rutin haftasonu..
bezi her kullanırken dua edecen fatma ilk aldığımda arkadaşlarım çok kızmıştı bir bez parçasına bukadar para verilirmi diye doğru kullanıldığı taktirde çok güzel bir bez ben çok memnunum inş sizde memnun olursunuz.Şükür bitti ablam bezi bekliyorum camları da silmek için bugün gelir belki kargo. Ne demek ablam hemen gelirim lafı mi olur temizliğin aşk olsun
hayırlı sabahlar bacım.Hayırlı sabahlar .....
Ne bezi kız ben eski bezlerle siliyorum camlarımıbezi her kullanırken dua edecen fatma ilk aldığımda arkadaşlarım çok kızmıştı bir bez parçasına bukadar para verilirmi diye doğru kullanıldığı taktirde çok güzel bir bez ben çok memnunum inş sizde memnun olursunuz.
10 yıl önce 20liramı ne vermiştim hatırlamıyorum ama yeni aldığım 35 lira şuanki fiyatı ama 10yıldır kullanıyorum kontesim ben çok menunum deterjan yok durulama yok kurulama yok ama iyi bakacan bezine sadece beyaz sabunla ılık suyla yıkıyorsun makineye atmak yok yada başka detarjan dökmek yok üstüne. aradada kaynatıyorsun duru suyla ay ne kadar reklam yaptım adamlar duysa beni kesin 3 er 5er bez yollar banaNe bezi kız ben eski bezlerle siliyorum camlarımıablamda 10 yıl önce 15 lira verip bi bez almıştı ondan mı ki..
Evet ablamın bezinden o da hala kullanıyor...10 yıl önce 20liramı ne vermiştim hatırlamıyorum ama yeni aldığım 35 lira şuanki fiyatı ama 10yıldır kullanıyorum kontesim ben çok menunum deterjan yok durulama yok kurulama yok ama iyi bakacan bezine sadece beyaz sabunla ılık suyla yıkıyorsun makineye atmak yok yada başka detarjan dökmek yok üstüne. aradada kaynatıyorsun duru suyla ay ne kadar reklam yaptım adamlar duysa beni kesin 3 er 5er bez yollar bana
kontesim senin süslenmene gerek yok havan yeter hepsine bi salında kadın görsünlerBen kalkıp süslenim,herkes süslenip gelir şimdi toplantıya
Teşekkür ederim tatlım 89 kilomKatılabilirsin tabi şekercim :) kilonu yaz bugün akşamda menünü yazıp başlayabilirsin :)
33yasinda 3cocuk annesiyim.7aylik bir bebegim var .emziriyorum o yüzdende yavaş ve saglikli kilo vermek istiyorum. Karatay tarzi beslenmeye calisiyorum.suan69.5 kiloyum boyum1.57.hedefim 58kilo olmak.bunun icin kendime 8ay gibi uzun bir zaman verdim insallah basarabilirim
Yardimlarinizi bekliyorum33yasinda 3cocuk annesiyim.7aylik bir bebegim var .emziriyorum o yüzdende yavaş ve saglikli kilo vermek istiyorum. Karatay tarzi beslenmeye calisiyorum.suan69.5 kiloyum boyum1.57.hedefim 58kilo olmak.bunun icin kendime 8ay gibi uzun bir zaman verdim insallah basarabilirim
Marlin'in kilon çok değil masallah 3 çocuğun varmış allah analı buyutsun allah acılarını göstermesin canım senin iş kolay 10 12 kilo verdinmi biter hedefine ulaşırsın inşallah .Yardimlarinizi bekliyorum
Insallah hep beraber veririz kilolari.bendede yavas yavas gidiyo ama olsunMarlin'in kilon çok değil masallah 3 çocuğun varmış allah analı buyutsun allah acılarını göstermesin canım senin iş kolay 10 12 kilo verdinmi biter hedefine ulaşırsın inşallah .
Bende 43 yaşındayım evli 20 yaşında oğlum var memurum 158 boy 66 65 arası gidip gelen bir kilom var 60 olmak istiyorum ama 2.5 aydır veremiyorum kilo hayırlısı bakalim.
Yavaşta olsa gidiyor önemli olan o çok hızlı kilo vermek sağlıklı değil zaten bende 20 kiloyu 8 ayda verdim hiç acelem yok ama son 5 kiloda takildimInsallah hep beraber veririz kilolari.bendede yavas yavas gidiyo ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?