Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Teşekkür ederim canım geçen seneki gibi yapmaya çalışcam bende o zaman pazartesi başlıyim portakal değilde nar kullanmayı düşünüyorum mevsimi geçmeden öğünlerde falan is dolayısıyla ona göre uydurup kendime göre takılan bakalım böyle kaç kilo verecehim sen bu hafta yaptın mi sonuçlar nasil

Ay maşallah süpersiniiz ben utanıyorum menü yazmaktan amaaa 10 gündür düzenim şaşınca geri dönüş biraz zor oluyo

Sabah 09.00:
1 simit
2 çay kaşığı beyaz peynir
Biraz süzme peynir
Şekersiz çay
Salatalık
3 zeytin

Öğle 14.15:
1 tabak tazefasulye yemeği
2 dilim ekmek

Ara: 16.00
1 mandalina

Akşam: 17.45
Sızdırma et
1 ince dilim ekmek
Yoğurt
1 salatalık yazmayı unutmuşum

Ara:
Daha yapmadım tabii ama şekersiz türk kahvesi ve armut yerim heralde
Bir de uyumadan yeşilçay içebilirim

Su: 2.25 olur
Spor: Yok

Son düzenleme:
kozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.

Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Bana da çok ilginç gelmişti portakal yerine greyfurt ya da yeşil eksi elma ve nar da kullananlar benzer sonuçlar almışlar araştırmistım da değişik bir liste kesinlikle

kozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.
Ay ablam maşallah üçünüzde genç ve alımlısınıız çok hoşsunuz 3 dilim ekmek bir de simit yemeseydim iyidii de neyse artık

1800 gitti benim 5 gün bugün biraz uymadım 4 gün uydum listeye sporla beraber..

Ay bu T9 beni benden alıyor ya garip kelimeler türetiyor bana verdiğim rahatsızlıktan Özür dilerim bazen ben yazdığımı anlayamıyorum

Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Bugün balık vardı öğlen yemedim..dediğin gibi yoğurt,portakal,yumurta..etimek ekmek ama ben etimek yiyorum..

Sabah: 1 tabak pırasa yemeği (saçma ama çok canım çekti::)
Öğlen: 1 tbk lahana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam: 1 Tbk fasulye yemeği
Spor:salona gitmedim, 30dk...Geceye kadar yapıcam
Su:1 lt..Suyuda geceye kadar tamamlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…