Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Arkadaşlar kilomu şu an bilmiyorum ama tahminen 78 felan dir yarın tartılayım size yazarım olurmu

Arkadaşlar kilomu şu an bilmiyorum ama tahminen 78 felan dir yarın tartılayım size yazarım olurmu
Tamam sabah kilonu yazarsın aç karına...gün içinde yediğini,içtiğini,sporunu akşamdan yazarsın..spor şart bizde...geçmiş sayfaları oku istersen menüleri bi incele :)

Orda kilo belirtmek diye bir şey okuyamadım ki ben
Gruba ilk girildiğinde kilo bildiriliyor ondan sonra her salı bildirilecek...hafta hafta ne kadar verdiğimizi kontrol etmek için...yapmayı düşündüğün bir diyet var mı?

Birde alıntı yapıyorsun ya QUOTE yazıyor...ondan sonra cevabını yazıp cevaplaya basarsan cevaplamış oluyorsun

Faraceli bende öyle tahmin ediyordum bence nazar değmesin diye öyle hem yaşın bi önemi yok bizim için genç de olsak yaşlıda olsak hemcinsiz sizleri sevmem için bu yeterli kimbilir neler öğreneceğim sizlerden

Yasom gözünün yağını yiyem zaten şu diyet psikolojisi beni mahvediyor bide sen aşure dedin oyşşşş olsada yesek yaaa :-D
önemli olan yapıp görüp yememek bunu başarmak okadar şey yapar hiç birinin tadına bakmam sizde öğreneceksiniz.

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..[/QUOTE]
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…