• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

kuzum benim sen bizim küçük bebeğimisiin unutma annen neyse bizde oyuz sen kendini kendin sevdirdin o tatlı güzel dilinle aklınla:KK200: sevindim iyi beklemene :KK8:
bu arada malesef okulda dağıtılan kitaplar işe yaramıyor ek kitaplar alıyosun oda yetmiyor sınavlarda ayrı soru müfredat ayrı kötü bir eğitim sisitemi nedeyim.:KK62:
Ben dee hepiniziii gerçekteen çoook seviyorum iyi ki tandım sizi :KK68::KK60::KK60: Abla eğitim sistemini artık tartışmıyorum bile her gün kötüleşiyor hakkımızda hayırlısı olsun :KK51:

Vuuh geçmiş olsun canım bitmedi mi sınavlar bizim kızın bitmiş 4 tane olmuşlar sadece :KK66:

Bursa kantinlerine laf yok :KK70::KK70: akrabamizin orda ortaklar dahil 20 den fazla kantini var hatta gel sana da açalım bir tane diyorlar :KK70::KK70: eğitim vadisi kükürtlu falan :KK66: hatta kükürt lude çalıştım ben de son gittiğimde
Son bir tane kaldııı valla bitmiyor :KK70::KK70: Aaa bilmiyodum abla bir sürü tanıdğınız var o zaman burda ama bizim kantinciyle tanışmıyosunuzdur bence :KK70:Abimizi seviyoruz iyi bir abi ama insanın yoldan çıkaracak her seferinde ne vereyim size diyor oysaki ben sadece su almaya gidiyorum :p:KK70: Diyorum abi light eti form falan getir alayım :KK70::KK70:

ay çok sevindim bacım beğenmenize ben hiç yağda koymuyorum gayette güzel oluyor hiçbiyer kirlenmiyor birazda sarımsak koy aebenim güzel tad veriyor.
Bende böyle yapıyorum buğulamamı annecimden öğrendim...Karadenizli olunca hamsi baştacı oluyor :) maydanoz koymuyorum ama evde varsa ancak...Hamsinin tadı soğana geçiyor ya bayılıyorum o soğanın tadına :)

Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- Daydream- 77 kg
roxen2303 roxen2303 65,8 kilo
S scss 53,2 kg
asfarovski asfarovski 64,5 kg
aeben aeben 70,6 kg
yasom7272 yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
Feraceli Feraceli 86 kg
yumiti yumiti 68,5 kg.
mhnds_ mhnds_ 61 kg
koza16 koza16 62,5 kg
elma_sekerim01 elma_sekerim01 86 kg
marlin18 marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
kakaovanilya kakaovanilya 70,8 kg.

gurbetcicegi gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...

İyi geceler kızçeler :KK68:

Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- Daydream- 77 kg
roxen2303 roxen2303 65,8 kilo
S scss 53,2 kg
asfarovski asfarovski 64,5 kg
aeben aeben 70,6 kg
yasom7272 yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
Feraceli Feraceli 86 kg
yumiti yumiti 68,5 kg.
mhnds_ mhnds_ 61 kg
koza16 koza16 62,5 kg
elma_sekerim01 elma_sekerim01 86 kg
marlin18 marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
kakaovanilya kakaovanilya 70,8 kg.

gurbetcicegi gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...

İyi geceler kızçeler :KK68:
İyi geceler :)

deadline deadline deadlinecım katılacaksın di mi yarışmaya..bildirim yapmadın önce yada gözümden kaçtı :KK17: sabah bekliyorum kilonu.. :KK76:

image.webp
Sizlerle bu sabah kahvaltımı paylaşıyim ;) Normalde kaşar yerine süzme peynir oluyo ama bugün bitmiş evde :KK48:

ben de basliyorummmm bildirime.tum hafta biyunca sabah kilom 52.5 olan bugün 52.9 du.yaninbi hafta boyunca 300 gr gitmiss puhfg

ben de basliyorummmm bildirime.tum hafta biyunca sabah kilom 52.5 olan bugün 52.9 du.yaninbi hafta boyunca 300 gr gitmiss puhfg
Bünyen iyi kilo veriyor demek ki tüm hafta kaçamak yaptın 300 gram gitmiş :)

Back
X