- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
ayyy hayır çalışmıyimBende türk sanat müziği dinliyorum :) sende git ders çalış koşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hayır çalışmıyimBende türk sanat müziği dinliyorum :) sende git ders çalış koşş![]()
Bizimkilerde hamsili mısır ekmeği allahtan keyfim yok yoksa mazallahBörek yaptım evdekilere iştahlı iştahlı yiyorlar,imdaaaat![]()
Oyy canm yaayyy hayır çalışmıyim![]()
Gaygana mıııııı? Onu muhakkak yerim,affetmemBizimkilerde hamsili mısır ekmeği allahtan keyfim yok yoksa mazallah![]()
Evet :)Gaygana mıııııı? Onu muhakkak yerim,affetmem![]()
tek yaşamanın artısı burda çıkıyor ablam işteBörek yaptım evdekilere iştahlı iştahlı yiyorlar,imdaaaat![]()
oyyş bi git gel bakalım ne değişecek ipin ucunu iyice kaçırma ama hadi öpüldün tatlışİyi akşaaam canlarımBen bugün diyeti de yedim galiba
3 kere tatlı almak için kantine gittim
Neden böyle oldu bilmiyorum
2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz
![]()
Normalde çook azimli biriyken bir türlü hedefime ulaşamadım daha bu canımı sıkıyo artıkoyyş bi git gel bakalım ne değişecek ipin ucunu iyice kaçırma ama hadi öpüldün tatlış![]()
Kesinlikle yalnızken diyet daha rahat yapılıyor...sonuçta evdekiler diyette değiller ve sürekli bişeyler istiyorlar :)tek yaşamanın artısı burda çıkıyor ablam işte![]()
2-3 gün sonra artıyla gelme ama Bilge'm..İyi akşaaam canlarımBen bugün diyeti de yedim galiba
3 kere tatlı almak için kantine gittim
Neden böyle oldu bilmiyorum
2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz
![]()
Yok ablam gelmem heralde amaa azıcık kafamı dağıtmam lazım . Zateeen bakarsıın yarın bile geliriim bırakamaam sizi2-3 gün sonra artıyla gelme ama Bilge'm..
çevir babam çevir bugün biyere vardığımız yokHaydi kızlar spor yapalım
Burda ona silor deniyorKaradeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum![]()
Urfa mutfağında da varmış görmüştüm..Burda ona silor deniyor
Yaz bakem menünü..Nasılsıniz kızlar umarım herkes iyisinizdir bugün okadar çok yedimki sanırım babamlar gitmeye 70 kilo olur donerim![]()