• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ooo az kalmış şimdiden kutluyorum canım doğum günü mutlu yaşlara her yaşın sana güzel şeyler haşatsın bebişim:KK15:
Bende yılbaşı alışverişini fena abarttım annem isyanlarda:KK53:
Çook teşekkür ederim kuzum amiin :KK200::KK60::KK60: Ayy yok ya bu sefer bişi demediler o kadar şey aldıım ama arada olur böyle ya :p:KK70:

iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı,
meyveli yoğurt
1 avuç leblebi
2 ceviz

Öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı

türk kahvesi
1 incir

Akşam
bol marullu nar ekşili çiğ köfte
1 büyük bardak ayran

1 saat yürüyüş yaptım

iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı,
meyveli yoğurt
1 avuç leblebi
2 ceviz

Öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı

türk kahvesi
1 incir

Akşam
bol marullu nar ekşili çiğ köfte
1 büyük bardak ayran

1 saat yürüyüş yaptım
Çok karbonhidrat olmuş...ayrıca leblebi çok kalorili bir kuruyemiş şekercim..

yapma canım ya zaten kahvaltı yapmadım ne kadar kalorili olcak ki leblebi :)
karbonhidrat bulgur yedim sadece onuda yürüyüş ev işleri erimiştir bile tatlım:KK66:
Bi avuç yaklaşık 300 kalori :)

Haftasonu ekmeği kaçırdım aslında bugün de ekmek yemedim ama bulgur yetti galiba ben en iyisi bi lahana alayım bi güzel kapuska yapayım 2 gün yiyeyim :KK30:

Her geçen gün kendimi daha mutlu,hayat dolu görüyorum geçen kk da bi oyun bölümünde bi soru soruldu hayatta en çok kimi seviyorsun diye benim cevabımsa 'Kendimi :KK45:' kendimi seviyorum kendimi sevmeyi öğrendim.Çünkü şunu iyi biliyorum ben kendimi sevmezssem değersiz şişko kötü hantal vs. Gibi görürsem herkes böyle düşünür kendimi seviyorum:KK200::KK200::KK200: neyse hadi gelelim menüyeeeee:eek:

Kahvaltım:2 yumurta ile peynir omlet,5 adet zeytin
2 dilim k.k.ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı

Ara:1 minik nar

Öğle:hamsi

Ara:25 kuruşluk çikilatalardan(canım tatlı çekti koza16 koza16 kuzumun dediği gibi az yedim ama tatmin oldum)

Akşam:eek: 1 tabak tavuklu pilav

Ara:1 kupa neskafe

(hiç olmadı ama misafirlikteydik ve sorun bendemi anlamıyorum bi yekten yemeyince olay o kadar abartılıyor ki yengem bana bozulunca tamam tamam bak yiyorum dedim ama yarım saatte yedim içim kan agladı :KK70: çünkü bu hafta süper geçti yarın tartıyı etkilemez inşalla)
Menün güzel ama pilav olmamış canım diyetteyken pilav vermiyor diyetisyenler bulgur tüketmelisin pilav yerine bence yada canın cektiyse 3 kaşıkçık

Her geçen gün kendimi daha mutlu,hayat dolu görüyorum geçen kk da bi oyun bölümünde bi soru soruldu hayatta en çok kimi seviyorsun diye benim cevabımsa 'Kendimi :KK45:' kendimi seviyorum kendimi sevmeyi öğrendim.Çünkü şunu iyi biliyorum ben kendimi sevmezssem değersiz şişko kötü hantal vs. Gibi görürsem herkes böyle düşünür kendimi seviyorum:KK200::KK200::KK200: neyse hadi gelelim menüyeeeee:eek:

Kahvaltım:2 yumurta ile peynir omlet,5 adet zeytin
2 dilim k.k.ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı

Ara:1 minik nar

Öğle:hamsi

Ara:25 kuruşluk çikilatalardan(canım tatlı çekti koza16 koza16 kuzumun dediği gibi az yedim ama tatmin oldum)

Akşam:eek: 1 tabak tavuklu pilav

Ara:1 kupa neskafe

(hiç olmadı ama misafirlikteydik ve sorun bendemi anlamıyorum bi yekten yemeyince olay o kadar abartılıyor ki yengem bana bozulunca tamam tamam bak yiyorum dedim ama yarım saatte yedim içim kan agladı :KK70: çünkü bu hafta süper geçti yarın tartıyı etkilemez inşalla)
Menün güzel ama pilav olmamış canım diyetteyken pilav vermiyor diyetisyenler bulgur tüketmelisin pilav yerine bence yada canın cektiyse 3 kaşıkçık

Menüm
Sabah
Lapa ,yogurt pulbiber ve naneli ,

Öğlen
Sabahın aynısı .

Akşam
sabahın aynı , bir kase kuru fasulye

Su 1.5
Spor yok hastayım zati burnumu çekiyom dünn avm sıcaktı terledim çıkınca arabaya gidene kadarda çarptı sanırım :-)
Bide temizlik üstüne oh süper oldu :-)

Back
X