O branş sanki meme klinikleri yayginlasmadan önce kanser şüphesi duyanlar için değil mi? Bana mı öyle geliyor? Benimki hormonlara bağlı olduğu için kadın doğum gibi geliyor ama bilemiyorumGenel cerrahiye gidin kontrolünüzü testlerinizi yapıp gerekirse ultrasona yönlendirir.
Peki ne yapıyorlar hormon yükselince? Eskiden toplamda 1 hafta hassaslasirdi, max 10 gün, şimdi nerdeyse 20 günBence ilk etapta kadin doguma gidebilirsiniz sizden prolaktin hormonu isticektir tabii gitmisken meme muayeneside yaptirin ama her ay gogusleri hassaslasan biri olarak benimde prolaktinim yukselir arada ordan biliyorum
Ben de de iki hafta kala eklem agrıları olurEvet, birkaç aydır durum bu. 2 hafta kala başlıyor, adetin 4. Günü gibi yok oluyor. Bayagi bir rahatsizlik veriyor. Hangi branşa gitmeliyim?
*Kadin-dogum
*Genel Cerrah
*Meme kliniği
Bu cok siradan bir adet belirtisidir, bende de yillardir ayni sekilde adetimi haber ederEvet, birkaç aydır durum bu. 2 hafta kala başlıyor, adetin 4. Günü gibi yok oluyor. Bayagi bir rahatsizlik veriyor. Hangi branşa gitmeliyim?
*Kadin-dogum
*Genel Cerrah
*Meme kliniği
Ama ayrıntı ile yazdım, normali 5-6 gün önce başlamasıdır. Şimdi 15 gün önceden başlıyorBu cok siradan bir adet belirtisidir, bende de yillardir ayni sekilde adetimi haber eder
Evet, birkaç aydır durum bu. 2 hafta kala başlıyor, adetin 4. Günü gibi yok oluyor. Bayagi bir rahatsizlik veriyor. Hangi branşa gitmeliyim?
*Kadin-dogum
*Genel Cerrah
*Meme kliniği
benimde 10 gün önceden başlıyo, kafaya takılck bişey değildirArkadaşlar önceleri 5-6 gün önce başlardı. O tabii ki normal. Ama 15 gün öncesine normal denmez ki...
yok, canımHap ya da iğne kullanıyor musun korunmak için? Aylık ignelere başladığımdan beri aynı durumdayım. Sanırım tek yan etkisi bu oldu bana.
sizinki gayet normalAslinda bu cok normal bir sey adet olacaginin bir belirtisi zaten.
Bende de adetten bir hafta once baslar, gogusler buyur sizlar ve dokunamayacak hale gelir. Hele sabah uyandigimda zor kalkarim yataktan agrisindan dolayi. Adet oldugumun 2.gunu de gecer. Yani bu normal, doktorluk bir sey yok bence ama siz bilirsiniz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?