HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

seninki de benimkinden aşağı kalır değilmiş canım.
elini tutup gezmemek de ne oluyor ya?ben kozalak elimi 5 dk tutmasa sinirlerim bozulur.
bi tek benimki özürlü sanıyordum.
bence de bu iş böyle gitmez,ama benimkinin kendini düzelteceğini hiç sanmam.
sanırım izmire tayin isteyecek,kendine orda bir hayat kuracak.
sonra burda benim burnumdan getirecek.
şöyle çirkinsin,böyle kültürsüzsün diye.
ve o boşanmaz,asla yarı yolda bıraktın dedirtmez.
ve bu şekilde beni mutsuz ederek benim boşanmamı sağlayacak.
sanıyor ki ben her daim onu çekerim.
ne yaparsa alttan alırım ve asla boşanamam.
çünkü onu ölecek kadar seviyorum zannediyor.
ama yanılıyor.hiç gözümde yok artık.onun kaprislerinden bıktım.
bizimki birlikte yürüme dolaşma delisi.
şimdi bunun nesi kötü diyeceksin.
bu duruyor duruyor bir anda hadi çıkalım diyor ve 5 dk içinde hazır olmazsan sinirleniyor.
ben de artık makyaj falan yapmadan,ölesine bişiler giyip çıkıyorum,ne yapim?
30 dk da ancak hazırlanabilirm yoksa.
sonra diyor kendime hiç bakmıyormuşum,hiç beğenmiyormuş beni.
hangi arkadaşıma bunu söylesem gülüyor.
şimdi burda kendini beğenmişlik yapmak istemiyorum ama yüzüne bakılmayacak kız da değilim...
her şeye karışıyor,kıyafetlerimi o kadar kısıtladı ki giyecek hiçbişey bırakmadı.
evde kıyafet de yok.onun dediği gibi giyinince çirkin oluyor.
bana yakışanı giydiğimde sinir krizi geçirip değiştirtiyor,çok dikkat çekiyormuş.
eeee ben ne yapayım?
kesinlikle bu adama yaranmanın imkanı yoookkkk.
hadi dışarı çıktık diyelim,yürüme meraklısı.
bıraksan 3 saat durmadan yürür.
ben işten geliyorum,sinemaya gitmek istiyor bu evde o gün.
tamam diyorum,yemek hazırlıyorum,sinema için çıkıyoruz.yürümezsek surat yapıyor.
35-40 dakika yürüyerek sinemaya varıyoruz.hadi giderken yürüdük,dönüşünde de yürüyerek dönmek istiyor.
el-insaf ya...sadece kendini düşünüyor.
bikaç kez ben otobüsle gittim.neymiş ben ona eşlik edemiyormuşum,yaşlı kadınlar gibi çökmüşüm.
böyle düşündükçe bana bakası gelmiyormuş.
bu erkeklerdeki kendini beğenmişlik nedir böyle?kendilerini bi halt sanıyorlar.
bu devirde çok kıymetli olmuşlar.ya da bana böylesi denk gelmiş.
sanki bebişimle ben çok daha mutlu oluruz gibime geliyor.
o sadece canımı sıkıyor.

selam ebda gezinirken mesajına denk geldim tanımıyorum seni ama şu dediginden sana bişey söylicem: evde kıyafet de yok.onun dediği gibi giyinince çirkin oluyor.
bana yakışanı giydiğimde sinir krizi geçirip değiştirtiyor,çok dikkat çekiyormuş.
eeee ben ne yapayım? bence senin eşinde farkında senin ondan üstün oldugunu o yüzden seni aşagılayarak bunun üstünü kapatmaya calısıo umursama söylediklerini yani amacına ulasmasın

Ebda - Cimcime Allah sizlere sabır versin inşallah. benim eşimde bir zamanlar böyleydi ama sonra kendiliğinden düzeldi. onda da kendini beğenmişlik beni beğenmemezlik vardı. :31:

bu arada yarın dr.a gidicem sabahtan ayrıntılı ultrason için.
bide aşı olucam özlem gibi birazcık korku var içimde. zaten aynı korkuyu kan verirken de yaşıyom inşallah sorunlar çıkmaz.
sonrasında da güzel haberlerle çıkarsak hastaneden bebeğime bir yün alıp örgüye başlıycam. :) yoksa babamız bizi fena haşlayacak. neymiş tüm arkadaşlarımın çocuklarına örmüşüm bizimkine örmüyomuşum :)
bugün eşime "yarın ip alalım da bi yelek öreyim dedim" bende ne zaman yapcaksın diye merak ediyodum dedi. heves işte. :)) İnşallah Rabbim kursağımızda bırakmaz :16:

Canım konuşamadım henüz sanki konuşmamam için bütün şartlar sağlandı bir türlü yalnız kalamadık,ilk fırsatta konuşucam dün annem aradı konuşma eylülde de hastalanırsan konuş beni dinle dedi sonra ablamla konustum ablam konus aklında kalamsın bakma anneme diyo,konusucam y abugun ya yarın bu arad aspor salonuna yazıldık eşimle bıraz kafamız dagılsın stres atalım diye,birde hülyacım sana çakşır otunu soracaktım, otumu suyumu etkili?
Canim otumu suyumu etkili bilmiyorum ama ben esime caksir koku suyu icirdim yoksa o kokunu bulup yapmak baya zormus gittigimiz aktar onu verdi bize midesi felan agrirsa icemzse suyla karistirsin cay bardaginin ucte biri kadar koysun caksir koku suyu u dedi ama benimki cocuk olacakmis hevesiyel yarim cay ardagi otu banamisin demeden sabah aksam icti

Enda-cimcime valla sinri oldum simdi sizin kozalaklara allahim yaa demkki herkeste farkli farkli huylar var burcununki anaci ozlemle benimki vurdumduymazliktan olduruyolar sizinkide boyle allahim yaa yokmu bunun mukemmele yakini ebda seninki abntropoza girmis bence ne o oyle sunu giyme bunu giyme istedigini giyincede bakimsiz de hasbam kendi cokmu bakimliymis sorsan bakimdan anladigi anca dis fircalamak sacina jole surmektir o senin icin ne yapiomus odaya kapanmaktan baska iyi koynuna alirken bakimsiz cirkin kultursuz degil baska zaman oyle ohh ne ala boyun kisaymis sanki perdenin arkasindan gosterdiler nikah gecesi gordu sanki onceden gormemismi uzerine kalmissinda mecburmu kalmis almayaymis madem kisaydinda devedede var boy deyiver ben napiyim ozaman ben 1.50esim 1.90'a yakin renkli gozlu zayif uzun boylu filinta gibi valla arada sakayla bana kendini ovecek oluyo napiyim kucugum ama islevim buyuk devede de var boy ama yuksek agac olmasa ac kaliyo diyorum bozulup otruyo gece gece yeni kaynanami gondermisim zaten gergindim iiiicene gerildim bak simdi hepsini toplayip kampa gonderelim bunlarin yanlarinada tam boyle istedikleri gibi hatinlari koyalim isteyene kulturlu isteyene uzun boylu isteyene hicbiseyi takmayan bakalim yasayabileceklermi onlarin kahirlarini 3gunden fazla cekeceklermi giciklar

Enda-cimcime valla sinri oldum simdi sizin kozalaklara allahim yaa demkki herkeste farkli farkli huylar var burcununki anaci ozlemle benimki vurdumduymazliktan olduruyolar sizinkide boyle allahim yaa yokmu bunun mukemmele yakini ebda seninki abntropoza girmis bence ne o oyle sunu giyme bunu giyme istedigini giyincede bakimsiz de hasbam kendi cokmu bakimliymis sorsan bakimdan anladigi anca dis fircalamak sacina jole surmektir o senin icin ne yapiomus odaya kapanmaktan baska iyi koynuna alirken bakimsiz cirkin kultursuz degil baska zaman oyle ohh ne ala boyun kisaymis sanki perdenin arkasindan gosterdiler nikah gecesi gordu sanki onceden gormemismi uzerine kalmissinda mecburmu kalmis almayaymis madem kisaydinda devedede var boy deyiver ben napiyim ozaman ben 1.50esim 1.90'a yakin renkli gozlu zayif uzun boylu filinta gibi valla arada sakayla bana kendini ovecek oluyo napiyim kucugum ama islevim buyuk devede de var boy ama yuksek agac olmasa ac kaliyo diyorum bozulup otruyo gece gece yeni kaynanami gondermisim zaten gergindim iiiicene gerildim bak simdi hepsini toplayip kampa gonderelim bunlarin yanlarinada tam boyle istedikleri gibi hatinlari koyalim isteyene kulturlu isteyene uzun boylu isteyene hicbiseyi takmayan bakalim yasayabileceklermi onlarin kahirlarini 3gunden fazla cekeceklermi giciklar

hahay zürafa yazcağıma akşam o efkarla deve yazmışım:)))

Sorma hayatim vall a5 senedir ne biri geldi kaldi evimizde ne dugun ne dernek.
Bu sene mubarek hem hamileyim hem evin tadilat isleri , gelen giden eksik olmuyor birde iki dugun birden yaptik :))
Neyseki bitmistir ins, bisi cikmaz daha .. :)

Sende bakiyorum hala tatillerdesin ohh dinlen iyice ama cok yorulcan sonra tasinma fln, kesinlestimi durum ev fln bulabilcek misiniz hemen ?

Bugun tayin yerleri acilacak isticemmm...
ayy kizlar serdar sabah ezani vakti kardesi ve damatla birlikte baliga ciktii..ezanda asla uyanamayan adam gitti valla. sinir oluyorum balik tutma hikayesine...aksamda izmirde dugun varmis ona gidecez.g giyecek hic biseyim yok..pantolonjmu nigdede unuusum. hep diz boyunda kaprim bernudam var...dikilide kucuk bi yer en son kapriyle giderim artik..

sizler icin gobegimi cektim ama gonderemiyorum bi tirluuu. telden olmuyor...

Bugun tayin yerleri acilacak isticemmm...
ayy kizlar serdar sabah ezani vakti kardesi ve damatla birlikte baliga ciktii..ezanda asla uyanamayan adam gitti valla. sinir oluyorum balik tutma hikayesine...aksamda izmirde dugun varmis ona gidecez.g giyecek hic biseyim yok..pantolonjmu nigdede unuusum. hep diz boyunda kaprim bernudam var...dikilide kucuk bi yer en son kapriyle giderim artik..

sizler icin gobegimi cektim ama gonderemiyorum bi tirluuu. telden olmuyor...

hakkında hayırlısı olsun canım benim inş gönlüne göre olsun herşey amaan kıyafetide takma senin mazeretin var o halinle sen ne giysen yakışır zaten git eğlen gel:))

rahim tersliği hakkınd abilgisi olan varmı bi tanıdıkta rahim tersliği varmış 1 yıldır beebği olmuyomuş doktor tıbben yapılacak bişey yok demişler ebeyede gidememiş zaten ebeye gitmek doğrumu onuda bilmiyorum sabah biraz araştırdım doğuştan olan bişeymiş ve düzelen bişey değilmiş gebeliğede engel olmadığı yazıyo ama size bi soruyum dedim

Ebda - Cimcime Allah sizlere sabır versin inşallah. benim eşimde bir zamanlar böyleydi ama sonra kendiliğinden düzeldi. onda da kendini beğenmişlik beni beğenmemezlik vardı. :31:

bide aşı olucam özlem gibi birazcık korku var içimde. zaten aynı korkuyu kan verirken de yaşıyom inşallah sorunlar çıkmaz.
sonrasında da güzel haberlerle çıkarsak hastaneden bebeğime bir yün alıp örgüye başlıycam. :) yoksa babamız bizi fena haşlayacak. neymiş tüm arkadaşlarımın çocuklarına örmüşüm bizimkine örmüyomuşum :)
bugün eşime "yarın ip alalım da bi yelek öreyim dedim" bende ne zaman yapcaksın diye merak ediyodum dedi. heves işte. :)) İnşallah Rabbim kursağımızda bırakmaz :16:

Yaa ben orgu bilmiyorum. ama yapan cok onlar yapar...

huluuuu

Kiz senin burda oldunu bileydim...ozleme gobegimjn fotosunu yolladimm.buraya koysun diye bide sana mi yollim napimmm..

rahim tersliği hakkınd abilgisi olan varmı bi tanıdıkta rahim tersliği varmış 1 yıldır beebği olmuyomuş doktor tıbben yapılacak bişey yok demişler ebeyede gidememiş zaten ebeye gitmek doğrumu onuda bilmiyorum sabah biraz araştırdım doğuştan olan bişeymiş ve düzelen bişey değilmiş gebeliğede engel olmadığı yazıyo ama size bi soruyum dedim

Burda oyle bi topik vardi. hamile kalada vardii hatta...

dün bi arkadaşla görüştüm abisinin eşinin 7 çocuğu var bunların 3 tanesi isteyerek diğer 4 tanesi istemeyerek olmuş doktora gittiğinde doktor sen çok doğurgan bi kadınsın ne yaparsak yapalım engelleyemeyiz spiralde taksak tüplerinide bağlasak çözüm olmaz geri açılır demiş allahın hikmeti verdimide böyle veriyo demekki bizler bulamamaktan oda çok bulmaktan şikayetçi

Yaa ben orgu bilmiyorum. ama yapan cok onlar yapar...

huluuuu

Kiz senin burda oldunu bileydim...ozleme gobegimjn fotosunu yolladimm.buraya koysun diye bide sana mi yollim napimmm..

gönderde koyuyum canım ama facden gönderme işyerinde face açamıyorum mail adresimi atıyorum şimdi sana ordan atta hemen koyuyum prensesimizin resmini

Ebda - Cimcime

Kizlar ilk iki yiilimizda bizde de zaman zaman bu durum yasandi. Ben hic bir spordan anlamayan hayattan zevk almasini bilmeyen asosyal biriydim ki asosyal kismini hala soyler. Insanlarla disari cikmak eglenmek normalmis cok toleranssiz misim fln filan.. Ama disari ciksak birak elimi tutmayi acaba aa benim karim burda dimi diye bir dk hatirlamaz..

Sizinkilerde durumu abartmislar sizin ne kadar guzel becerikli harika biri oldugunuzu gorunce kendilerini erkek piskolojisi ustun saymak icin , sizi guya ezmeye calisiyorlar. Sizde uzullun bosverin diye.. Hic takmayin kendi bildiginizi okuyun yine. Sinir bozucu bir durum ama benim adamda gelir eve ya anasiyla muhabbete gider yada gelir oturur bilgisayarin basina kirk kere sorarim sofrayi kuriyim mi acmisin diye cevap gelmez , bende artik kuruyorum oturuyorum beni niye cagirmiyorsun diyor , kac sordum diyince ben sagirmiyim ne demek istiyorsun fln kavgaya donusturmeye calisir. Hafta sonu en gec 7 dedin mi ayakta , bilgisayar basinda zaten hafta ici 5.30 kalkiyoruz azcik yat 8 - 9'a kadar dimi yok , sonra ben kotu oluyorum niye kalkip kahvalti hazirlamiyormusum hamileyken bile bunu kac kere tartistik ..

O yuzden umursamayin kizlar kozalaklarin kaninda var nerden kim oldugu farketmez, kapris desen ooo bize bin basarlar . Ebda'cim ins su tayin isi sizi ayirmaz sakin bosanma fln dusunme aklina getirme bende ilk aylar gece yataktan kalkip arka bahcede bagira bagira agliyordum salya sumuk nolcak bizi istemiyor diye, belkide istemiyordu bilemem ama cocuk haberi her ne kadar isteselerde onlari sarsiyor ki eminim dogumdan sonra ilk aylar yine yasanicak bu sorunlar .. Sen hic ne kendini ne bebisini uzme , Allah saglikla anali babali buyutmek nasip etsin ins. Biraz kozalak duzelir zamanla biraz sen bosvermeyi ogreniyorsun , yani ole pespembe hamis donemi ne yazikki yok , yok istedigimi alsin , gobisim cikinca karnima krem sursun isten gelince halimi hatrimi sorsun malasef ben artik bunlari beklemiyorum bile ondan o zaman daha rahat hissediyorsun kendini ..

Ozlemcim,

Hyatim besik resmi eklemissin ama goremedim hata veriyor acmiyor..

Sezgi ,
Hadi hayatim ins guzel haberlerle gelirsin masallah diyelim size simdiden. Ogllusun cicileri hazirlanmaya baslansin artik adam hakli :))

Esra,
Canim aman yaz gunu nolcak giy kaprini git.. Valla bizim burda sogdu havalar yine iki gundur 12-13 derece yagmurlu bebis dogcak karin icine :(
Hayatim ins tayin isinizde rast gider kolaylikla halledersiniz islerinizi .. Gobusude merak ediyoruz cok ama :)) :nazar:

Hulu,
Kis sende gitmiyormuydun bu hafta doktora ?

dün bi arkadaşla görüştüm abisinin eşinin 7 çocuğu var bunların 3 tanesi isteyerek diğer 4 tanesi istemeyerek olmuş doktora gittiğinde doktor sen çok doğurgan bi kadınsın ne yaparsak yapalım engelleyemeyiz spiralde taksak tüplerinide bağlasak çözüm olmaz geri açılır demiş allahın hikmeti verdimide böyle veriyo demekki bizler bulamamaktan oda çok bulmaktan şikayetçi

Kis benim annemde korundugu halde 7 kurtaj iki dusugu var , eee ikide kardesimle ben .. 11 Kardes olckdik valla :)
Annem diyor kac tane korunma yontemi denedim gene oluyor gene oluyor diye 3 sene once bosandi babamdan daha yok , bende dedim ehh artik baska piyangodan kardes olasiligi yoksa sira bana geldi :9:, cumku doktoru demis artik kurtaj olamazsin her seferinde kanaman tahribar cogaliyor hayati riski olabilir demis ..

canım yuregını serın tut sakın aklına kotu seyler getırme ınsallah guzel seyler duyacaksın bızlerede guzel guzel haberler getıreceksın
bende pasama neler neler ordum ormeye de devam edıorum hem bak kucuk olacakmıs pasam usumesın daha dırenclı olsun demı
sende or tatlım tabıkı nasıl gururla gıydırırsın hem ordukce ınsann ıcı ayrı heyecanlanıor annecıgının elınden hem pasanda onu nasıl heyecanla bekledıgınızı hıssetsın demı

guzel haberler ıle gelıceksın sakın kotuyu dusunme

canım duydum ben ama hamılelıge engel degıl sadece bebegı kucuk ıken gobekten falan bakıp goremıorlar 8 9 haftadan sonra mı ne goruluordu ne bıde ole hamıle gobegı cıkmıor yanı 8 ayda 4 aylık anca gorunuo benım arkadasım bu sekılde ıkıncı hamılelıgınde
su anda 35 haftalık gobegı benım 20 haftamda yok bıle

Ozlemcim,

Hyatim besik resmi eklemissin ama goremedim hata veriyor acmiyor..

canım sımdı ayrıca atayım belkı gorebılırsn

Back
X