Z zetene YA ALLAH YA FETTAH Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 217 7 48 Van 1 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zetene #1 hey ay hamilemiyim diye düşünüyorum sonra aynı belirtiler başlıyor ve kırmızılarrrrr
kurabiyeliyim Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 11 0 6 Balıkesir 1 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zetene #2 zetene .!.: hey ay hamilemiyim diye düşünüyorum sonra aynı belirtiler başlıyor ve kırmızılarrrrr Genişletmek için tıkla... bende de aynı canım hatta kırmızıları görünce bile ümidimi kesmek istemiyorum üstüne görmedir belki diye. öyle olsa fark olur mu ki? :26:
zetene .!.: hey ay hamilemiyim diye düşünüyorum sonra aynı belirtiler başlıyor ve kırmızılarrrrr Genişletmek için tıkla... bende de aynı canım hatta kırmızıları görünce bile ümidimi kesmek istemiyorum üstüne görmedir belki diye. öyle olsa fark olur mu ki? :26:
Z zetene YA ALLAH YA FETTAH Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 217 7 48 Van 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zetene #3 kurabiyeliyim .!.: bende de aynı canım hatta kırmızıları görünce bile ümidimi kesmek istemiyorum üstüne görmedir belki diye. öyle olsa fark olur mu ki? :26: Genişletmek için tıkla... ah ah hep aynı şeyler RABBİM çok aratmasın bende hamileyim diyorum her adetten sonra senin gibi üstüne gördüm zannediyorum
kurabiyeliyim .!.: bende de aynı canım hatta kırmızıları görünce bile ümidimi kesmek istemiyorum üstüne görmedir belki diye. öyle olsa fark olur mu ki? :26: Genişletmek için tıkla... ah ah hep aynı şeyler RABBİM çok aratmasın bende hamileyim diyorum her adetten sonra senin gibi üstüne gördüm zannediyorum
prensesim10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 165 2 0 Balıkesir 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zetene #4 aynıbende öyleyim her ay ümitlenmekten yoruldum
Z zetene YA ALLAH YA FETTAH Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 217 7 48 Van 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zetene #5 prensesim10 .!.: aynıbende öyleyim her ay ümitlenmekten yoruldum Genişletmek için tıkla... ümitsizde olmuyor ki birçok şey denedim doktor dedi bişeyin yok preseed de aldım tam takır yani ama RABBİMDEN gelecek emir inşallah olur hepimiz bu ay dan sonra hamiş oluruz
prensesim10 .!.: aynıbende öyleyim her ay ümitlenmekten yoruldum Genişletmek için tıkla... ümitsizde olmuyor ki birçok şey denedim doktor dedi bişeyin yok preseed de aldım tam takır yani ama RABBİMDEN gelecek emir inşallah olur hepimiz bu ay dan sonra hamiş oluruz