aaaaaaaaaaaaaa bugün hep kötü haberler alıyoruzzz((((( cnm gercektn cok üzüldümmm.. Allahın takdırı ınsallah tekrar hamıle kalırsın
Sagol canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaaaaaa bugün hep kötü haberler alıyoruzzz((((( cnm gercektn cok üzüldümmm.. Allahın takdırı ınsallah tekrar hamıle kalırsın
Galiba hep bi korkuyla yaşıcam şimdi oturmuş hastalanmayı bekliyorumm
kızlar batlardan haber varmı
Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
kuzum canım benım cok uzuldum ınan...Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
Canim ben erken karsiladim bu bati dortgun once geldi kirmizilarinsallah bu ay olur yeni bat 10 Ocak
kuzum canım benım cok uzuldum ınan...off ya ne lanet bi günmüş bugun hep kotu haber aldık. hakıında hayırlısı olsun canım. inşallah bıdahaki sefere sağlıklı bı gebelik olur. ama en azından hamile kalabıldiğini gordun. bunada sukurler olsun...
Kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugün aldığımız kotu haberlere hep birlikte cok uzulduk ama biz yanyana olduktan sonra bunu da atlatırız. Düşmeden kalkamıyor ınsan ayağa maalesef. Yepyeni bir yılada az bır zaman varken moral bozmak yok(burda terzi kendi sokugunu dikemiyor) yeni yıl yeni umutlar... daha hep birlikte göbüs tokusturucaz....![]()
Kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugün aldığımız kotu haberlere hep birlikte cok uzulduk ama biz yanyana olduktan sonra bunu da atlatırız. Düşmeden kalkamıyor ınsan ayağa maalesef. Yepyeni bir yılada az bır zaman varken moral bozmak yok(burda terzi kendi sokugunu dikemiyor) yeni yıl yeni umutlar... daha hep birlikte göbüs tokusturucaz....![]()
Canım çok üzüldümgeçtiğimiz ay bende aynısını yaşadım
yıkılmıştım resmen çünkü ne çevremde nede ailemde böyle bir durum yaşanmadığı için bilmiyordum. Şimdi iyiyim çok şükür kafaya takmamak gerekio en azından hamile kalabiliomuşuz bunu öğrenmiş olduk canım :) inşş bidahaki aylarda Allah nasip eder kuzum
Bu arada 32. Günüm bugün hala regl olmadım kasıklarım hep ağrıo test yaptım sabah yine negatif
İki türlüde tık yok !
sonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 düboş gebelik
Kızlar bugün hep kötü haberler var geçmiş olsun. Bende değerime baktrayim bari yarın en son pazartesi bakmıştım. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Herhangi bir şikayetiniz var miydi eflalim ve tsnc rutin kontrolde mi belli oldu
Benım lekelenme vardı o yuzden gitmiştim zaten doktora