Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Galiba hep bi korkuyla yaşıcam şimdi oturmuş hastalanmayı bekliyorumm

hayırlısı be gülüm. biz ne dersek diyelim yüce rabbimin yazgısını değiştiremiyoruz. korkmana sebep yok bundan sonra sağlıklısını dileyeceğiz inşallah meleğin çok bekletmez hemen geliverir

Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu
kuzum canım benım cok uzuldum ınan...:43::43: off ya ne lanet bi günmüş bugun hep kotu haber aldık. hakıında hayırlısı olsun canım. inşallah bıdahaki sefere sağlıklı bı gebelik olur. ama en azından hamile kalabıldiğini gordun. bunada sukurler olsun...

Canim ben erken karsiladim bu bati dortgun once geldi kirmizilar:( insallah bu ay olur yeni bat 10 Ocak

hayırlısı canım ben hep diyorum gecikmesinde erken gelsin. gecikmede insan umutlanıyor erken gelince çabuk toparlanıyor.

kuzum canım benım cok uzuldum ınan...:43::43: off ya ne lanet bi günmüş bugun hep kotu haber aldık. hakıında hayırlısı olsun canım. inşallah bıdahaki sefere sağlıklı bı gebelik olur. ama en azından hamile kalabıldiğini gordun. bunada sukurler olsun...

Aynen canım napalım kısmette yokmus demekkı

cimcime canım geçmişi okumadım belki yazdın ama seni merak ettim nasıl oldun. kanaman durdumu... valla dun aklım hep sende kaldı.:44::44:

eflalim tnscn Çok geçmiş olsn üzüldm inş tekrar olur bu ay herseyde hayır var

Kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugün aldığımız kotu haberlere hep birlikte cok uzulduk ama biz yanyana olduktan sonra bunu da atlatırız. Düşmeden kalkamıyor ınsan ayağa maalesef. Yepyeni bir yılada az bır zaman varken moral bozmak yok(burda terzi kendi sokugunu dikemiyor) yeni yıl yeni umutlar... daha hep birlikte göbüs tokusturucaz....:6::6:

Kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugün aldığımız kotu haberlere hep birlikte cok uzulduk ama biz yanyana olduktan sonra bunu da atlatırız. Düşmeden kalkamıyor ınsan ayağa maalesef. Yepyeni bir yılada az bır zaman varken moral bozmak yok(burda terzi kendi sokugunu dikemiyor) yeni yıl yeni umutlar... daha hep birlikte göbüs tokusturucaz....:6::6:

katılıyorum sana canım yeni yıl yeni baslangç olack hayatımızda [bu arad nie matmzel madam deil;) ]kızlar gülümsesn die yazyrm ;)

İnşallah matmazeliim birlkten kuvvet doğar diye boşa dememişler...

Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu

Canım çok üzüldüm :( geçtiğimiz ay bende aynısını yaşadım :( yıkılmıştım resmen çünkü ne çevremde nede ailemde böyle bir durum yaşanmadığı için bilmiyordum. Şimdi iyiyim çok şükür kafaya takmamak gerekio en azından hamile kalabiliomuşuz bunu öğrenmiş olduk canım :) inşş bidahaki aylarda Allah nasip eder kuzum
Bu arada 32. Günüm bugün hala regl olmadım kasıklarım hep ağrıo test yaptım sabah yine negatif
İki türlüde tık yok !

Canım çok üzüldüm :( geçtiğimiz ay bende aynısını yaşadım :( yıkılmıştım resmen çünkü ne çevremde nede ailemde böyle bir durum yaşanmadığı için bilmiyordum. Şimdi iyiyim çok şükür kafaya takmamak gerekio en azından hamile kalabiliomuşuz bunu öğrenmiş olduk canım :) inşş bidahaki aylarda Allah nasip eder kuzum
Bu arada 32. Günüm bugün hala regl olmadım kasıklarım hep ağrıo test yaptım sabah yine negatif
İki türlüde tık yok !

İnşallah canım en kısa zamanda saglıklı bebişlerimiz olur allahın izniyle

sonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 dü:43::43::43::43: boş gebelik

Canım bunu duyduğuma çok üzüldüm, hiç beklemediğim bir sonuçtu bu, Allah oğulcunu sana bağışlasın, kardeşini de nasip eder inşallah kısa zamanda, öpüyorum seni, lütfen kendini çok üzme

Kızlar bugün hep kötü haberler var geçmiş olsun. Bende değerime baktrayim bari yarın en son pazartesi bakmıştım. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Herhangi bir şikayetiniz var miydi eflalim ve tsnc rutin kontrolde mi belli oldu

Kızlar bugün hep kötü haberler var geçmiş olsun. Bende değerime baktrayim bari yarın en son pazartesi bakmıştım. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Herhangi bir şikayetiniz var miydi eflalim ve tsnc rutin kontrolde mi belli oldu

Benım lekelenme vardı o yuzden gitmiştim zaten doktora

Allah herkes için hayırlısını versin kızlar, herşey bizim için imtihan, neler yaşanır, neler gelir başımıza bilinmez ama bunları sabırla karşılamak, bugün 2 kötü haber aldık ama hayırlısı buymuş belki de, Allah sağlıklı, aklı fikri yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu.
Bugün cuma gecesi, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimiz için. Hepinizi öpüyorum

Back
X