Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kuzum senin sözlerine alınmadım. Sabahtan beri bir durgunluk var üstümde zaten.. Yani bilmiyorum mutsuzum biraz niyeyse.. Hayırlı doğru ,zamanda elbette hepimiz kavuşacağız bebeklerimize inşallah :31:
canımmm bayadır takip edemiyorum profilden rastladım mesajına...2 hafta önce ara kanaman olduğundan bahsetmişsin.Umarım bu yerleşme kanaması gibi birşeydir.İnşallah hamilesindir bir türlü iyi haber veremedik ikimiz de...umarım benden önce sen verirsin yine ikimizin bat tarihi aynı olmuş 1 ocak. yılın ilk gününe hamile olarak girersin inaşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
:1::1: sana gelmeyi planliyorum yer varsa :1: kuzum yarin gidicem insallah hani sana bahsettimya oraya gidiyoruz arkadaslarla.Ama ben hicc bisey yapmicam uslu uslu oturucam :1::1:

Canim inan hayal kirikligi yasamak en kotusu o yuzden bence hicbiseyi hicbiseye yorma. Bebisin varsa zaren seninle yoksada uzulmezsin...

Sana her zaman yerim var, olmaz mı valla gelll

Oooo gidiosun demek, şimdiden iyi eğlenceler ama uslu dur ;))

kanamam 4 gun gecikti test yaptım negatif bugunde geldi daha hafif geliyo pembe kahverengı gıbı inş bu renkle bu azlıkta kalırda implatasyon kanamasıdır yaaaaa:14:

kanamam 4 gun gecikti test yaptım negatif bugunde geldi daha hafif geliyo pembe kahverengı gıbı inş bu renkle bu azlıkta kalırda implatasyon kanamasıdır yaaaaa:14:

Hosgeldin canim. Burdaki tum kizlar ellerinde geldigince sana yardimci olurlar. Bakma bugun haftasonu hepsi keyif yapiyor.

Çok kotuyum kızlar buzdolabi sileyim dedim acayip başım döndü. Hiç bir iş yapamıyorum hiç halim yok midem de bulanıyor ne yapacağım ben dağınık ev moralimi bozuyor migrenim de tuttu. Eşim sen soyle ne yapılacaksa ben yaparım dedi. Ama benim bu halim ne zaman geçecek :-(

Çok kotuyum kızlar buzdolabi sileyim dedim acayip başım döndü. Hiç bir iş yapamıyorum hiç halim yok midem de bulanıyor ne yapacağım ben dağınık ev moralimi bozuyor migrenim de tuttu. Eşim sen soyle ne yapılacaksa ben yaparım dedi. Ama benim bu halim ne zaman geçecek :-(

Ne zaman geger bilmiyorum ama bence kendini bu kadar yorma en azindan ilk uc ay. Allah korusun kas yapiyim derken goz cikarma. Gelip sana yardimci olabilecek kimse yokmu? En azindan ortaligi toplayip moralini duzeltebilecek. Kendine dikkat et lutfen. Ev nasil olsa bi sekilde toplanir.

ilk defa tahmin ettğim bat günümde adet oldum çok garip ama bu aydan itibaren canlarm bat hesaplamıcam çnkü ben ne zaman bat hesapladım o zaman asırı gecikti adetm ve sorunlar yasadm bebek düşünmeden öncede bat hesaplayınca gecikti artk bu aydan itibaren akısına hersey canlarm

Sentimental canım inşallah ikimiz de veririz o güzel haberi :16::16:
Nerelerdesin sen yaa?? Nasıl gidiyor sende var mi peki belirti falan?? Mini mini birler alıştı mı artık :))
hiç bir belirtim yok kuzum bu ay zaten belirti aramak da istemiyorum benim her ay göğüslerim deli gibi acır şişer damarlanır bu yüzden de ümitlenirdim artık takmıyorum çünkü benim için bunlar her ay sıradan.Dikkat ettim adetten önce her ay kasığıma bıçaklar da saplanıyor yani hep hamilelik belirtisi gibi.Ama senin gibi hiç ara kanamam olmadı biraz ümitlendirdin beni senin adına.Ama bu ay göğsüm hiç şişmedi ve hiiiç acımıyor acaba yumurtlama falan olmadı mı ki diye düşünmeye bile başladım bakalım 1 ocak beni ben onu bekliyorum :40:

Canım zaten adetle hamilelik belirtileri benziyormuş.birbirine. Oyuzden de çok belirti aramamak, fazla umitlenmemek gerekiyor yoksa hüsrana uğruyoruz :14::14:
Ayrıca yumurtan çatlamıştır yaa niye catlamasin? Sen hiç kontrole gitmiş miydin??
Elcem canım sağlık olsun üzme kendini. Bence de hesaplayinca strese girip iyice geciktiriyoruz maalesef..

Canım zaten adetle hamilelik belirtileri benziyormuş.birbirine. Oyuzden de çok belirti aramamak, fazla umitlenmemek gerekiyor yoksa hüsrana uğruyoruz :14::14:
Ayrıca yumurtan çatlamıştır yaa niye catlamasin? Sen hiç kontrole gitmiş miydin??
Elcem canım sağlık olsun üzme kendini. Bence de hesaplayinca strese girip iyice geciktiriyoruz maalesef..

napıosun canımmm

Yok canım normal akıntıya dönüştü bazen şeffaf bazen beyaz. Ağrı bazen oluyor göbeğimin hemen altında sağda bazen solda. Bugün 29. Günüm bakalım ne olacak beklemedeyim.. Diğer aylardan fark akıntı içinde leke olup bitmesiydi benim bu ay..

Günaydın kızlar bana dua edin ne olur. 3 gündür geçmeyen baş agrisi ile uğraşıyorum bir türlü geçmiyor çok kötüyüm :-(

Back
X