Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen bence bizimle kafa buluyorsun.. Ne zaman çift cızgiyi görür insanlar sence doğumunu yaparken mi?? Negatifmis işte daha ne diye sorup duruyorsun?
Ozaman doğru Cnm bence kan testi yaptır inş hamişsindir:))
Inşş hamilesindir canım çift çizgin çok erken çıkmış ilk defa duyuyorum böyle. Testin markası nedir ?
Canim gunaydnlar ama ben 25.gunde adet oldum((((((markasi pyro clinice
Gunayddinnn kizlarrr
Bat bugun ve adet olmadim, bu belki dkh yeni biraktigim ( gecen ay yani )icinde olabilir sanirimm
Dun bhcg 0.100 cikti, ne yapacam ne dusuncem bilemiyrmmm ya
Bida ne zaman test yaptirsam![]()
Sentimental canım dilerim erken olduğu testte çıkmıyordur ama testin zaman geçtikten sonra çift çizgi olması çok da önemli değil.. Bir seferinde bende de olmuştu bir iki saat sonra bakınca çizgi vardı ama boşuna umutlandım adet olmuştumdilerim sende olmaz.. Bekleyelim bakalım benim de geçti işte hala yok..
Matmazel sen bir doktora görünsene.. Üstüne görme diye birşey aslında yok. Yerleşme kanaması kiminde fazla olduğu için adet sanıyor kendini. Yine kendimden örnek vereceğim amabenim normalde 5 gün adetim sürer, iki gün de lekelenmem olur ama bir keresinde bir gün falan oldu sonra lekelenme oldu ben tabi yine ümitlendim üstüne görme mi diye ama değilmiş
![]()
Hani kızlar umudunuzu kırmak istemiyorum ama umutlanip da hayal kırıklığına uğramak kadar kötüsü yok onun için anlatıyorum bunları..
Canım en azandan için rahat etti birde bir daha ergli sancına apranax vs içme parol ya da minoset iç canımEveettt test sonucunu acikliyoruuummm..... Kalbim kadar temiz bu testi bana layik gordugu icin cok tesekkur edip kendisini cope yolladim...Hamile olmadigimi biliyodum ama yinede isimi saglama aliyim dedim ve beklenen sonuc cikti. Zaten artik oyle bi olmuski bende amaaaannnn zaten tek cizgi diyip geciyorum. Heralde bigun 2. Cizgiyi gorsemde inanmicam
pazartesiye kadar mecburen beklicem eger hala gezmezse o zaman gidicem doktora.
Bu isin aslinda bide olumlu yani var. Benim su anda batimda satimda karisti yani istesemde bu ay hesap yapamicam. İste ben buna rahatlik derim![]()
Günaydın canım sonuç negatif çıkmış üzmek istemem ama eğer hamilelik olsaydı daha yüksek değer çıkması gerekiodu... Ama yinede p.tesiye kadar gelmese kırmızılar kan testini tekrarla Cnm
Sgl cnm uc gunde deger yukselirmiki biraz dahami beklesem
Gerci bi dedigin gibi ptesi olsunda bakalimm dimi cok tesekkurler cnm![]()
Parolamaşk bayağı bildiğin adet mi oldun?? Yerleşme kanaması falan değil de mi??
Eflalim akşam test yapmış matmazel negatif çıkmış maalesef:2::2: sen napiyosun canım nasıl gidiyor kilo verdin mi![]()
Peki ileri ve sayıdaki düşüklük için ilaç verilmedi mi?? Benim eşimde varikosel vardı hafif seviyede ve sayısını ve hareketi etkiliyordu. Eylül sonunda ameliyat oldu. Henüz değerde değişme var mı bilmiyoruz. Bu sürede zinco, E vitamini ilaçları kullandı. Şimdi de kendisi gitmiş ginseng, zencefil, zerdecal, caksir otu almış. Balla karıştırıp macun yaptı. Hergün iki kasık yiyiyor bakalım faydası olacak mı..Kizlr sizlerdeki sorn ne ve kac yillik evlisnz bizde arastrlmyn inferlite dendi ama esimde sperm saysi az ve ileri hareketligi az hicbir seklde ne esim ne ben ilac tedavsi verlmedi 1defa asilama yapldi 22ay once ogunden bu yana bizde hic cocuk stresi yoktu bu ay incr kuru denedm baskada bise yapmdm artk bisede yapmycm esim soz verdi sigarayi ve kola tiryakiligini birakcagna bundn sonra ya nasip diycgz ve birakcgz dusunmeyi
Peki ileri ve sayıdaki düşüklük için ilaç verilmedi mi?? Benim eşimde varikosel vardı hafif seviyede ve sayısını ve hareketi etkiliyordu. Eylül sonunda ameliyat oldu. Henüz değerde değişme var mı bilmiyoruz. Bu sürede zinco, E vitamini ilaçları kullandı. Şimdi de kendisi gitmiş ginseng, zencefil, zerdecal, caksir otu almış. Balla karıştırıp macun yaptı. Hergün iki kasık yiyiyor bakalım faydası olacak mı..
Benim sorunum da, rahimde polip(et benleri) vardı eylül başında alındı. Şuan bir tedaviye başlamak için eşimin değerlerinin düzelmesını bekliyorum.. Dilerim çok beklemeyiz.. Çünkü bir buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik.. Buna rağmen hiç olmadı..
Peki ileri ve sayıdaki düşüklük için ilaç verilmedi mi?? Benim eşimde varikosel vardı hafif seviyede ve sayısını ve hareketi etkiliyordu. Eylül sonunda ameliyat oldu. Henüz değerde değişme var mı bilmiyoruz. Bu sürede zinco, E vitamini ilaçları kullandı. Şimdi de kendisi gitmiş ginseng, zencefil, zerdecal, caksir otu almış. Balla karıştırıp macun yaptı. Hergün iki kasık yiyiyor bakalım faydası olacak mı..
Benim sorunum da, rahimde polip(et benleri) vardı eylül başında alındı. Şuan bir tedaviye başlamak için eşimin değerlerinin düzelmesını bekliyorum.. Dilerim çok beklemeyiz.. Çünkü bir buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik.. Buna rağmen hiç olmadı..
Günaydınlar ben de açık lise sınavında gözetmen olarak görevliyim Allahtan yakın okula çıktı evime de arada evime kaçtım.Boğazım öyle şiş sesim öyle kısıkki gece ağrımdan hiç yatmadım hala adet de olmadım yarın bir test daha alıp tekrarlıycam.Birazdan da ikinci oturum için yeniden okula gidicem