Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum canım benim tek teselli ağlamak o da olmasa iyi ki ağlamak isyandan sayılmiyor rahatliyor insan etrafımda o kadar hamile varki dediğin gibi artık üzülüyorum insanların bana acıyarak bakmalarina tahammül edemiyorum her gördüklerinde daha yok mu bu ne tembellik ve daha neler
hele bir de eltiler varsa onlarla biraraya geldiğinde o laf sokmaları devamli doğurgan olduklarını dile getirmeleri offf daha neler neleer!!!:::18:
![]()
Cok haklisin canim. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Bakma sen bize olur arada oyle umutsuzluklar gelir gecer insallah... Esim diyoki dun ben cok agliyinca ' olunca guluceksin bu haline niye bu kadar uzmushm kendimi diceksin ' ahh dedim olsunda keske... O benden daha umutlu valla bu konuda.Günaydın kızlar
Akşam bayağı umutsuzluğa düşmüşsünüz gördüğüm kadarıyla.. Valla nr yalan söyleyim ben de aynı durumdayım ama şükür buna da.. Rabbim hayirlisini, sağlıklısını versin yeter ki.. Evlat evlat diye yanıp da hayırsız evlatları olanlardan olmayalım..
Canınızı sıkanlardan mümkün olduğunca uzak kalın, kendinizi dinleyin.
Etrafta o kadar boş konuşan var ki anlamazsınız, 1,5 yıllık evliyim, 1 yılı tamamladık sorular çoğaldı bebek nerede, ne zaman vs diye. Henüz vakti var, üstelik sigorta yaptırdık o süreyi beklememiz gerek diye safca açıklamalar yaptık, ama çoğu anlamadı bile bizi, yakın arkadaşım bile bana laf çaktırdı, ortada bişey yokken.
Sigorta süremiz dolmak üzereyken ben de doktor belirlemek adına bu doktoruma genel muayeneye gittim, ve neler yapmamız gerektiği konusunda tavsiye aldım.. Arkadaşımla paylaştım daha sonra, neyse bir kaç gün geçti bana birini anlatıyor kendi yakınlarından, işte hamile kalmış ikizmiş, ama daha yeni doğum yapmış halbuki, kimileri ister olmaz işte kimileri böyle olur vs vs diyor. Ben de işte destekliyorum sonra işte diyorum ki inşallah bizim sigorta süresi dolunca, biz de çok beklemeyiz, Allah hemen verir falan.. O da, ay bu sigorta işini de anlamadım gitti, ne gerek var, ben herşeyin normalini isterim, hamile kalmanın da normali, doğumundan normali, sıralıyorrr
Sonra anladım bana laf sokuyor, çok ağırıma gitti ama bişey demedim Allah'a havale ettim. Çünkü daha ortada hiç birşey yok, ne bizim çalışmamız, ne bişey ama o işte kendi anladığını, yazıyor oynuyor...
Ne diyeceksin buna, en samimi arkadaşım, senelerce aynı evi paylaştığım kişi, bir anlık düşüncenin tesiriyle bunları söylüyor, normalde böyle biri de değil, hem çok iyi bilir bunların Allah'ın takdiri olduğunu, herkesin başına geleceğini ama dedim ya, arkadaşım işte..
valla canım bugün matematik yazılısı vardı kardeşimin. Günlerdir ona çalışıyorduk.. Bu hafta da hep yazılı haftamiz pek uğrayamıyorum. Annem yazık geldi babamı bırakıp yemeğimi temizliğimi yapmak için. Sen yeter ki çalıştır diye..Hatunlar nerelerdesiniz?? Hic sesiniz solugunuz cikmiyor..
valla canım bugün matematik yazılısı vardı kardeşimin. Günlerdir ona çalışıyorduk.. Bu hafta da hep yazılı haftamiz pek uğrayamıyorum. Annem yazık geldi babamı bırakıp yemeğimi temizliğimi yapmak için. Sen yeter ki çalıştır diye..
Bende de durum aynı adet.olmadım maalesef.. Iyice sistim gerginim hep. . Bugün de annemin kalbini kırdım![]()
Böyle bende durumlar.. Siz ne alemdesiniz?? Niye ağlıyorsun canım yaa
Valla canım ben dilci olmama rağmen matematik çok severDim taa ki kardeşimi çalıştırana kadar. Bazisinda hakkaten matematik zekası var bizimkinde yok pek. 75 aldı garibim
O olmayanlardan biride benimValla canım ben dilci olmama rağmen matematik çok severDim taa ki kardeşimi çalıştırana kadar. Bazisinda hakkaten matematik zekası var bizimkinde yok pek. 75 aldı garibim
Valla benim düzen iyice şaştı yaa ben de anlamadım.. Onbeş tatilde.doktor yolu gözüktü bana.. Umutsuz olma canım ya da ol umutsuz olduğun anda gelir o bebek![]()
Ahh ahh o lafi duydukca sinir oluyorum. Sanki ne yapiyoruz tembellik edipde. Rabbim vermeyince olmuyor iste. Ben dahami iyi dusunucem ondan vardir elbet rabbiminde benim icin dusundugu bisey. Ben artik oyle diyenlerin suratinada aynen bunu diyorum susup kaliyolar. Banada bu mayista bi elti geliyor ki sorma kayinvalidem simdiden basladi o kayserili henen dogurur bi tane demeye. Zaten o benden once hamile kalirsa vayy benim halimezaten sevmiyodu iyice aforoz eder beni...
Cok haklisin canim. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Bakma sen bize olur arada oyle umutsuzluklar gelir gecer insallah... Esim diyoki dun ben cok agliyinca ' olunca guluceksin bu haline niye bu kadar uzmushm kendimi diceksin ' ahh dedim olsunda keske... O benden daha umutlu valla bu konuda.
Canim valla bazen insanlar dusunmeden konusuyolar iste. Benim cevremdede cok var oyle ama kotu niyetlerinden değilde iste laf olsun diye sirf konusmuk olmak icin konusuyolar. Herkesin hayatta farkli oncelikleri bekledigi seyler var her zaman planla programla olmuyor malesef. Mesela ben herkes oooo 6 senelik evlisin nasil yapmdin diyoda bilmiyoki ben o surede neler yasadim, konusuyo iste oyle bos bos...
Günaydın canım. Al benden de okadar.. Donuyorum bi de çok kalın giyinmedim deli gibi.. Gerçi öğleden sonram boş zaten :)Gunaydin kizlar. Ankara ibanilmaz sisli sanki bulutlarin icinde yasiyor gibiyiz ve cooookkk soguk. Hasta olmamak icin resmen caba sarfediyorum.
Hemde ne uyanik... Valla canim kayinvalidem genel bana sokusturdugu laflarin yaninda bu hicbisey. Ama su bi gercek kayseride hakikaten bi cocuk patlamasi yasaniyor havasindan mi suyundan mi bilemedimah canım ben eltilerin en Küçükleriyim güya çocuğum olmuyor diye her seferinde dile getiriyorlar
kız bizim gelin kız da kayserili valla ne yalan söyleyeyim çok uyanıklar kv de nasıl konusuyo öyle o hemen dogurur kayserili falan çok ayıp etmiş ne yalan söyleyeyim.
Hehehe cok iyi valla. Git soyle bi yagina suyuna baksinlarGünaydın canım. Al benden de okadar.. Donuyorum bi de çok kalın giyinmedim deli gibi.. Gerçi öğleden sonram boş zaten :)
Yaa bugün 38. Gün oldu gelecek gibi hissediyorum bakıyorum ki akıntı sadece.. Onbeş tatilde gideceğim zaten. Eşim de ben de bi onbin bakımından geçeceğiz![]()
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş bir daha test yaptın mı su? belki geç döllenmedir? Yani inşalah öyledir.
Ben hastalıktan kırıldım artık 6.günü devirdim iyi olacağıma her gün yeni bri icat çıktı başıma hastalıkta.öksürük hapşırık boğaz ağrısı ateş derken şimdi de gözlerime vurdu 2 gündür gözlerimden beyaz sıvı geliyor tahriş oldu iyice kaşınıyor hastalığım da tam gaz devam bir yandan da adet oluyorum
Kizlr herkese gunaydnlar masallh ben kaynna yonundn cok sanslym calsyrm die dun bana gelms balik yapms eve gittigmde herseyi hazrlms bi gorsenz cikolata sevyrm die bana her gelisnde mutlaka getrr :))
günaydın kızlar nasılsınız ben işteyim akşamın olmasını eve gidip yatmayı bekliyorum size bir şarkı armağan ediyorum sabah işe gelirkebn radyoda duydum[video=youtube;vRBWX2c7SOQ]http://www.youtube.com/watch?v=vRBWX2c7SOQ[/video]
günaydın kızlar nasılsınız ben işteyim akşamın olmasını eve gidip yatmayı bekliyorum size bir şarkı armağan ediyorum sabah işe gelirkebn radyoda duydum[video=youtube;vRBWX2c7SOQ]http://www.youtube.com/watch?v=vRBWX2c7SOQ[/video]
Teşekkürler Efser, nasıl oldun sen nasıl gidiyor....
Ben de dört gözle eve gitmeyi bekliyorum![]()