Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canlar. Kocisle yapilan guzel bi kahvalti sonrasi baslayan huzurlu ve mutlu bir gun. Hepinize coookkk guzel bir haftasonu diliyorum.
Kizlar adet oldum :) hadi hayirlisi yeni aya :))))
Ohh sefan olsn gunaydnlr bbiz yarn birlikte yaparz calsyrm bgn(
Hayirlisi olsun canim.insallah bi sonraki aya guzel haberler aliriz.Kizlar adet oldum :) hadi hayirlisi yeni aya :))))
Haftasonu calismak gercekten cok can sıkıcı... Umarim bugun senin icin hizlica gecip gider.
Hayirlisi olsun canim.insallah bi sonraki aya guzel haberler aliriz.
Hemde ne sıkıcı ustelik esim evde((
Hayırlısı canım bende olacak gibiyim kasık ağrım şiddetlendi :S
Bu arada Esra Erol bebeğini kaybetmiş(( çok üzüldüm
Hayırlısı canım bende olacak gibiyim kasık ağrım şiddetlendi :S
Bu arada Esra Erol bebeğini kaybetmiş(( çok üzüldüm
Canım inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanırKızlar kötü bir gün geçirdim. Sağlık ocagindaki bi hasta ile ilgili dua edin bana lütfen iş ciddiye dönmesin. Moralim bozulunca karnımda ağrıdı bugün
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinMrb canlarm nasılsnz azck moralim bozuk kardesm hastalandı sanrn ameliyat olacak dua edin bişeyi çıkmasn sucum dersler okul bir arada cok giremiorm yoksa özledm sizi
Canim cok gecmis olsun senin iki kere dikkat etmen lazim. İyice dinlen de biranonce iyiles.Canlarrr ben dünden beri hastayim, mide bulantılarım azaldı derken simdi de grip oldum, gece boğazım fenaydi simdi de hem boğaz hem burun, o kadar dikkat ettim kapmayım diye ama geldi valla) dikkat edin sizlerde
Elcem kardeşine gecmisler olsun acil şifalar canım
Efser umarım senin meselen de sorunsuz kapanır
Diger kızlar sizlere de mucksss
Ahhh kuzum yok valla gezemiyorum. Bu hafta notlari bitirip sisteme girmem lazim. Artik ara tatilde cikaririm acisiniIyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım??
Elcem canım kardeşine Allahtan şifa diliyorum. Inşallah ciddi birşey değildir
Hale geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine de bebisine de. Salgın var herkeste bir hastalık
Efser senin de sorunun ne bilmiyorum ama inşallah büyümeden kapanır..
Matmazelim kuzum nasılsın bakalım gezmelerine devam mi
Marmelat hayırlısı olsun bebem inşallah 9ay bir daha adet gormezsin de bebisin gelir sana
Eflalim sen nasılsın canım nasıl gidiyor??
Kızlar cimcime topigi almamı istedi mesaj attım kazene inşallah verir tez zamanda da şu.listemizi güncelleyip eskisi gibi devam ederiz dımtıss dımtıss![]()
Valla canım sınıf öğretmenlerinin düzenlerini gördükçe ozeniyorum. Ben de sınıf oluşturacağım inşallah iyi olur. Ben de yazılıları okuyacağım daha iki şubenin sınavı var yapılacak işim çok yani
Kardesinin ayni zamanda ogretmeni olman ve senin sinavin icin ders calistirman cok ironik olmus. Yazik be cocuga sinifta millet sorular icin amma uzerine geliyodur. Onun icin zor bi durum yuksek not alsa ablan torpil gecti olur dusuk alsa senden firca yer. Yazik valla uzuldum cocuga simdidenValla canım sınıf öğretmenlerinin düzenlerini gördükçe ozeniyorum. Ben de sınıf oluşturacağım inşallah iyi olur. Ben de yazılıları okuyacağım daha iki şubenin sınavı var yapılacak işim çok yanikardeşimin dersine de giriyorum sınavları var benden ona calistiriyorum
Halem canım bol meyve ye, vitamin al
Kızlar topigi aldım batları özelden yazın da guncelleyim. Belki burda gözümden kaçar
İlk olarak bu kadar aradan sonra cocuk yapmaya karar vermek buyuk cesaret, sizi yurekten kutluyorum. insallah bu dileğinizde biranonce gercek olur.Acikcasi kendi adima bizden cok daha deneyimli oldugunuz icin kendi bunyenizi daha iyi tanirsiniz diye dusunuyorum. Ama bana gore adet olmus olmaniz hamile olma ihtimalinizi ortadan kaldiriyor.Selam kizlar. Ben araniza yeni katildim ve öncelikle Allah hepinizin gönlune versin demek istiyorum.
Sizinle kendi durumumu paylasmak istedim. Ben Allah bagislarsa iki cocuk annesiyim ve 13 yil aradan sonra 3. cocuk icin sansimizi denemeye karar verdik esimle. Daha önceki iki gebeligimde de hemen hamile kalmis ve cok sukur hicbir sorun yasamamistim. Gectigimiz ay icinde adetin 9. ve 20. gunleri arasi hic atlamadan iki gunde bir iliskiye girdik. 15.gunden sonra belirgin bir sekilde gun gun degisen ve her gecen gun artan gebelik belirtileri yasamaya basladim. 21.gun döllenmeden 7 gun sonra sonuc veren erken gebelik testi uyguladim. testi sabaha karsi yapmistim ilk 5 dk negatif oldugunu dusunup yattim. Sabah isikta iyice baktigimda cok silip 2. pembe cizgi oldugunu gördum. Test bekledigi icin emin olamadim cok. o gunden bu yana surekli gebelik belirtileri yasadim. Fakat bugun tam gunumde asiri sancili bir sekilde adet gördum. dun aksamdan bu yana cok sancim var. normalde adet dönemlerimi sadece ilk saatlerde olan cok hafif bir sanci ile geciririm. Fakat bugunku sanci cok fazla. Bas dönmesi ve mide bulantisi da yasiyorum adetle birlikte. Nette arastirdim, kafam cok karisti. sizlerin tecrubelerine siginarak yasadiklarimi buraya yazmak istedim. sizce hamile olma ihtimalim var midir? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim sizlere...
Kardesinin ayni zamanda ogretmeni olman ve senin sinavin icin ders calistirman cok ironik olmus. Yazik be cocuga sinifta millet sorular icin amma uzerine geliyodur. Onun icin zor bi durum yuksek not alsa ablan torpil gecti olur dusuk alsa senden firca yer. Yazik valla uzuldum cocuga simdidenben sinavlari okudum da proje degerlendirmeleri var onlarla ugrastim butun gun. Haftasonu bitirme hedefindeyim insallah.
Bu arada benim bat karmakarisik oldu bu ay biliyosun ama tahmini olani yollarim sana...
İlk olarak bu kadar aradan sonra cocuk yapmaya karar vermek buyuk cesaret, sizi yurekten kutluyorum. insallah bu dileğinizde biranonce gercek olur.Acikcasi kendi adima bizden cok daha deneyimli oldugunuz icin kendi bunyenizi daha iyi tanirsiniz diye dusunuyorum. Ama bana gore adet olmus olmaniz hamile olma ihtimalinizi ortadan kaldiriyor.