Kocasinada kiyamazmis hic. Canim valla ben kiz tarafiyim seni ve boncugumu dusunurum. O bi sekilde halleder sen kendine dikkat et yeter..Evet canım iyi olacak inşallah.... Eşim de rahat edecek zavallım haftalardır yemek yüzü görmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasinada kiyamazmis hic. Canim valla ben kiz tarafiyim seni ve boncugumu dusunurum. O bi sekilde halleder sen kendine dikkat et yeter..Evet canım iyi olacak inşallah.... Eşim de rahat edecek zavallım haftalardır yemek yüzü görmedi
Canım hayırlısı olsun üzülme ama ben kimyasal geçirdiğimde 3. Gün pozitif çıkmıştı ilk 2 gün çıkmadı. Erkende olabilir canım ümitsizliğe kapılma hemen. Bir iki güne gelmeZse kırmıZılar Birde sabah ilk idrarınla yap
Canım hoşgeldin inş pozitif çıkar :))
Bu arada benim 35. Gün oldu ne gelen vaar ne giden belirti olarak karnım şişti ve göğüslerin hassaslaştı başka birşey yok![]()
Malesef yine kırmızı kart gördüm:-( bagımlılık yaptı bu kızmızılar. 3 gün geçikmişti ama hastaneye kan vermeye gidecegim sabah geldi kırmızıöar.
Hoşgeldiler.artık önümüzdeki ay bakalım nolcak.
Aaa gecmisler olsun, dikkat et kötüdür o. Gezmelerin nazarı oldu vallaKizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.
Kocasinada kiyamazmis hic. Canim valla ben kiz tarafiyim seni ve boncugumu dusunurum. O bi sekilde halleder sen kendine dikkat et yeter..
Sagol bitanem gece cok kotuydu Allahtan sabah agrisi biraz azalmisti. Sansima bugun evdeyimde ayakta durmak zorunda kalmiyorum. Yoksa durumum cok vahim olurdu...Aaa gecmisler olsun, dikkat et kötüdür o. Gezmelerin nazarı oldu valla
Aynen canim vardir bundada bir hayir. Bosu bosuna strese giripte kendinide yipratma. Her yeni ay yeni umutlar demek... Bu arada yumurtanin catladigini nasil anliyosun? Bi ben anlayamiyorum sanirim. :44::44:slm kizlr hepimizn cumasi mubarek olsn kizlr bu ayi es gecmk zornda kaldk dun yumosm catladi biliyrm bir gn oncesnde bise yapmdk ddunde tam is ustndykn herfn migrreni bi tuttuki benmde disim cok garip biselr oldu yarida biraktik vardr bundada bihayr yani ay strese grmycm ne olack die:2:
![]()
Cok gecms olsn canm bilirm bu acyi neyseki esim ortepedst sanslym bu konudaKizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.
Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.
Cok gecms olsn canm bilirm bu acyi neyseki esim ortepedst sanslym bu konuda![]()
Sagol bitanem. Ankara ve cukurlari diyorum baska da dicek lafim yok...Gecmiş olsuun canım bennim dikkat et kendinee
Valla canm ben anlyrm 1.adetm duzenli 2.adetmn basladgi gunden sonraki 14.gn yums gunum 3.ogun uzayan bi akinti oluyo iki parmagnin arasnda uzuyo burdnbiliyrm testlerle test ettmyaniAynen canim vardir bundada bir hayir. Bosu bosuna strese giripte kendinide yipratma. Her yeni ay yeni umutlar demek... Bu arada yumurtanin catladigini nasil anliyosun? Bi ben anlayamiyorum sanirim. :44::44:
ohhh iyi olmana sevindim canım:)
o doktor gerçekten manyakmış hadi ordan ben nasıl hamile kaldım koskoca kistle![]()
Canim facebook tan burayi bi incele burda baya bi tg denemesi var...
Kpss Döküman Arşivi
Ahh ahh yokmu bana arkadaslik ediceksu burkulmus sismis ayaginla oyle yanliz yapayanlizimm
kiiizzz biriniz gelinde bi cay corba yapin su garibe...
Kıyamam ben sana yakın olaydık gelırdım valla 😄😄Ahh ahh yokmu bana arkadaslik ediceksu burkulmus sismis ayaginla oyle yanliz yapayanlizimm
kiiizzz biriniz gelinde bi cay corba yapin su garibe...
Yaaa ayagim olmus bir davul bugun butun gun yat yat totom agridi valla. Tuvalete gitmek bile eziyet oldu sirf tuvalete gitmeyim diye su bile icmedim. Kocisim gelsede bi yemek yesemooyyyyy yavru ceylanım benim facedeki voltaren paylaşan senmiydin kıyamam ben sana geçmiş olsun
hayatım zeytin yağının içine limon sık o yağla ovala sonra soğanı ezip bağla faydasını görürsün inşallah
Yerim seni kuzum... İnan gelmis kadar oldun. Operim seniiiiKıyamam ben sana yakın olaydık gelırdım valla 😄😄