Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hayırlısı olsun üzülme ama ben kimyasal geçirdiğimde 3. Gün pozitif çıkmıştı ilk 2 gün çıkmadı. Erkende olabilir canım ümitsizliğe kapılma hemen. Bir iki güne gelmeZse kırmıZılar Birde sabah ilk idrarınla yap

Canım hoşgeldin inş pozitif çıkar :))

Bu arada benim 35. Gün oldu ne gelen vaar ne giden belirti olarak karnım şişti ve göğüslerin hassaslaştı başka birşey yok :(

Malesef yine kırmızı kart gördüm:-( bagımlılık yaptı bu kızmızılar. 3 gün geçikmişti ama hastaneye kan vermeye gidecegim sabah geldi kırmızıöar.
Hoşgeldiler.artık önümüzdeki ay bakalım nolcak.

Malesef yine kırmızı kart gördüm:-( bagımlılık yaptı bu kızmızılar. 3 gün geçikmişti ama hastaneye kan vermeye gidecegim sabah geldi kırmızıöar.
Hoşgeldiler.artık önümüzdeki ay bakalım nolcak.

Uzulme canim.gelicegi zamani iyi biliyolar.bende 5gun oldu adet olmadim ikinci gun test negatifti hala beklemedeyim.adet gecmeside umutlandiriyo iste .buseferde olmassa bidahaki ay kafamdan tamamen bebek konusunu silicem.vucudumuzu ve duygularimizi ciddi yoruyoruz.ben negatifi gordugum halde psikoljk olarak hamileyim :)) gerci ben hislerimde yanilmam ve vucudumda degisimleri hissediyorum.ama bide adet oncesi bi hormon cok salgilandiginda hissettigim degisimler olabiliyomus.bakalim nolcak.

slm kizlr hepimizn cumasi mubarek olsn kizlr bu ayi es gecmk zornda kaldk dun yumosm catladi biliyrm bir gn oncesnde bise yapmdk ddunde tam is ustndykn herfn migrreni bi tuttuki benmde disim cok garip biselr oldu yarida biraktik vardr bundada bihayr yani ay strese grmycm ne olack die :1::2::3:

slm kizlr hepimizn cumasi mubarek olsn kizlr bu ayi es gecmk zornda kaldk dun yumosm catladi biliyrm bir gn oncesnde bise yapmdk ddunde tam is ustndykn herfn migrreni bi tuttuki benmde disim cok garip biselr oldu yarida biraktik vardr bundada bihayr yani ay strese grmycm ne olack die :1::2::3:
Aynen canim vardir bundada bir hayir. Bosu bosuna strese giripte kendinide yipratma. Her yeni ay yeni umutlar demek... Bu arada yumurtanin catladigini nasil anliyosun? Bi ben anlayamiyorum sanirim. :44::44:

Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.
Cok gecms olsn canm bilirm bu acyi neyseki esim ortepedst sanslym bu konuda:3:

Cok gecms olsn canm bilirm bu acyi neyseki esim ortepedst sanslym bu konuda:3:

Hakkaten sansliymissin. Ahh ahh bileydim bende bi doktor bulurdum.:1: Doktoru bulamayinca bendi kendi ekibimi kurdum... Volterenim , kompresim ve bileklik sargimla mutlu mutlu yatiyoruz.

Gecmiş olsuun canım bennim dikkat et kendinee
Sagol bitanem. Ankara ve cukurlari diyorum baska da dicek lafim yok... :14::14:

Aynen canim vardir bundada bir hayir. Bosu bosuna strese giripte kendinide yipratma. Her yeni ay yeni umutlar demek... Bu arada yumurtanin catladigini nasil anliyosun? Bi ben anlayamiyorum sanirim. :44::44:
Valla canm ben anlyrm 1.adetm duzenli 2.adetmn basladgi gunden sonraki 14.gn yums gunum 3.ogun uzayan bi akinti oluyo iki parmagnin arasnda uzuyo burdnbiliyrm testlerle test ettmyani:3::3:

ohhh iyi olmana sevindim canım:)

o doktor gerçekten manyakmış hadi ordan ben nasıl hamile kaldım koskoca kistle :47:

evet canım manyak ne kadar iyi bir doktordu o millet kapısında kuyruk olurdu bi gitti geldi değişmiş sanki siz bana muhtaşsınız der gibi davranıyo hastalarına kimse memnun değil artık
kndi doktoruma söyledim olurmu öyle saçma şey millet kistle doğum yapıyo onun ne zararı var dedi

Canim facebook tan burayi bi incele burda baya bi tg denemesi var...
Kpss Döküman Arşivi

canım o sayfayı takip ediyorum zaten ama orda da yayınlanmadı henüz.

eeeeee nerdesiniz kızlar yaaa ben geldim siz yoksunuz canım sıkılıyo ama :31:

Ahh ahh yokmu bana arkadaslik edicek :14::14: su burkulmus sismis ayaginla oyle yanliz yapayanlizimm :14::14: kiiizzz biriniz gelinde bi cay corba yapin su garibe...

Ahh ahh yokmu bana arkadaslik edicek :14::14: su burkulmus sismis ayaginla oyle yanliz yapayanlizimm :14::14: kiiizzz biriniz gelinde bi cay corba yapin su garibe...

ooyyyyy yavru ceylanım benim facedeki voltaren paylaşan senmiydin kıyamam ben sana geçmiş olsun :43:
hayatım zeytin yağının içine limon sık o yağla ovala sonra soğanı ezip bağla faydasını görürsün inşallah

ya ben kafasızım ya da bu insanlar biraz abartıyor.
günde 3 bin soru çözmek kolaymı yaaa benim 200 sorudan sonra dikkatim dağılıyor sıkılıyorum bu insanlar nasıl günde 3bin soru çözüyor...

kafam almıyor artık psikolojim bozuldu dikkatimi toplayamıyorum :14:

ooyyyyy yavru ceylanım benim facedeki voltaren paylaşan senmiydin kıyamam ben sana geçmiş olsun :43:
hayatım zeytin yağının içine limon sık o yağla ovala sonra soğanı ezip bağla faydasını görürsün inşallah
Yaaa ayagim olmus bir davul bugun butun gun yat yat totom agridi valla. Tuvalete gitmek bile eziyet oldu sirf tuvalete gitmeyim diye su bile icmedim. Kocisim gelsede bi yemek yesem :14::14: o karisimida aksama yaptiriyim iyi geliyosa..

Kıyamam ben sana yakın olaydık gelırdım valla 😄😄
Yerim seni kuzum... İnan gelmis kadar oldun. Operim seniiii :54::54:

Back
X