Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canim bnmde o dönemlerde akıntım çok oluyo şuan 18.gundeyim dvm ediyim mi ilişkiye. .. inşallah kalp atışları nida duyarsn cnm :)

canim gun asiri devam et akintilar devam edene kadar yap hem spermler daha iyi tutunuyor ben bunu son adetimde anladim akintilar spermler icin iyi

Kızlar üç saat sıra bekledim ve muayene oldum bebeğim sağlıklı çok şükür.ikili test verdim. Doktor bir sürü şey anlattı beslenme ile ilgili. Çok kilo almaman lazım dedi. Şansım yok ki doğum yapacağım ay doktor izne ayrılıyormus. Başka doktor bulmam gerekiyor bir kez daha bu doktora gideceğim bakalım ne olacak. Cinsiyet sordum daha çok erken dedi rüyamda kız gördüm dedim. Bi çıkıntı var erkek gibi ama çok erken birşey diyemiyorum dedi. Başım ağrıyor kızlar bu kadar ışte olanlar. Rabbim herkese nasip etsin

Kızlar üç saat sıra bekledim ve muayene oldum bebeğim sağlıklı çok şükür.ikili test verdim. Doktor bir sürü şey anlattı beslenme ile ilgili. Çok kilo almaman lazım dedi. Şansım yok ki doğum yapacağım ay doktor izne ayrılıyormus. Başka doktor bulmam gerekiyor bir kez daha bu doktora gideceğim bakalım ne olacak. Cinsiyet sordum daha çok erken dedi rüyamda kız gördüm dedim. Bi çıkıntı var erkek gibi ama çok erken birşey diyemiyorum dedi. Başım ağrıyor kızlar bu kadar ışte olanlar. Rabbim herkese nasip etsin

..darısı bizlere insallahhh :43:

kızlar ii akş bugun gün boyu elektrik kesildi iş yerinde giremedm kızlar ben hala adet olmadm dün olmam gerekti matmazelle aynydk benm günüm hiç şaşmazdı ama bu aydan hiçç umudumuz yok calışmayı erkn yaptk ve çook sonra yaptk tadlat nedeniyle ama ne hikmetse hala olmadm sabah kesn olmm gerek ama

Çocuk istemeye karar verdiğim anın üzerinden tam 11 ay geçmiş...Vay be...bir zamanlar, doğum kontrol ilacını bırak unutmayı, 2 saat geç içsem acabalarla korkarken şimdi istiyorum ama nasip olmuyor.Ne zormuş bebek sahibi olmak.Eşim 31 yaşında ben 29 en çok ona üzülüyorum, o hep bana destek sürekli yanımda, hiç kafasına takmıyor gibi davranıyor ama evlenmeden önce hep çocuğu ile arasında fazla yaş olmamasını istediğini söylerdi.Şimdi onları hatırladıkça çok üzülüyorum.Onu baba olma şerefine erdiremiyorum üstelik onun hiç bir sorunu yok oldukça sağlıklı...Kıyamam ya...Benim de suçum yok ama vücudunda sorun olan benim...36 günde bir hasta oluyorum...4 aydır yumurtam çatlamak yerine kiste dönüşüyor kör döngü yani...Babam bile geçenlerde anneme sormuş bizimkiler çocuk düşünmüyo mu hala ben de torun istiyorum artık demiş annem de bir şey anlatmamış.Bilse yavrum kızı istiyor ama bir türlü nasip olmuyor...Acaba tedavi falan mı görmem gerekecek...Sanırım pahalı ve zor bir süreç beni bekliyor.Bu arada yarın adet günüm.Ağrımdan kıvranıyorum bunları yazarken.Zaten bu ay da kistim olduğu için primolut içtim günde 3 tane 10 gün boyunca dr küçülsün diye vermişti.Adet olayım pazartesi randevum var bakalım kist gitmiş mi yenisi oluşmuş mu... 4 aydır aynı şey....

Kizlar bisey sorucm yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi

Cnm Sağol cvb icin. Bnmde akinti oluyor ama lekelnme olmuyor .. bnm adet duzenm bozuldu 26 27 28 degisti
Canım yumurta takibi için en güvenilir yöntem ateş ölçme ateş ölçme sayfasına gelsene ben ölçüyorum:34:
Hadi gözün aydın bebeğin iyiymiş , o çıkıntı senin haftanda kızda da erkekte de olur canım çıkıntı paralelse kız yukarı doğruysa erkem oluyor nubb teorisi bunun adı netden bak daha güzel anlarsırn:34: ultrason resmini eklersen tahminde bulunabilirim:)
kızlar ii akş bugun gün boyu elektrik kesildi iş yerinde giremedm kızlar ben hala adet olmadm dün olmam gerekti matmazelle aynydk benm günüm hiç şaşmazdı ama bu aydan hiçç umudumuz yok calışmayı erkn yaptk ve çook sonra yaptk tadlat nedeniyle ama ne hikmetse hala olmadm sabah kesn olmm gerek ama
Canım erken yaptık deme ne biliyorsun tutmadığını ben yumurtlamadan 3 gün önce yaptım tuttu:34:
Çocuk istemeye karar verdiğim anın üzerinden tam 11 ay geçmiş...Vay be...bir zamanlar, doğum kontrol ilacını bırak unutmayı, 2 saat geç içsem acabalarla korkarken şimdi istiyorum ama nasip olmuyor.Ne zormuş bebek sahibi olmak.Eşim 31 yaşında ben 29 en çok ona üzülüyorum, o hep bana destek sürekli yanımda, hiç kafasına takmıyor gibi davranıyor ama evlenmeden önce hep çocuğu ile arasında fazla yaş olmamasını istediğini söylerdi.Şimdi onları hatırladıkça çok üzülüyorum.Onu baba olma şerefine erdiremiyorum üstelik onun hiç bir sorunu yok oldukça sağlıklı...Kıyamam ya...Benim de suçum yok ama vücudunda sorun olan benim...36 günde bir hasta oluyorum...4 aydır yumurtam çatlamak yerine kiste dönüşüyor kör döngü yani...Babam bile geçenlerde anneme sormuş bizimkiler çocuk düşünmüyo mu hala ben de torun istiyorum artık demiş annem de bir şey anlatmamış.Bilse yavrum kızı istiyor ama bir türlü nasip olmuyor...Acaba tedavi falan mı görmem gerekecek...Sanırım pahalı ve zor bir süreç beni bekliyor.Bu arada yarın adet günüm.Ağrımdan kıvranıyorum bunları yazarken.Zaten bu ay da kistim olduğu için primolut içtim günde 3 tane 10 gün boyunca dr küçülsün diye vermişti.Adet olayım pazartesi randevum var bakalım kist gitmiş mi yenisi oluşmuş mu... 4 aydır aynı şey....
Canım stres yaptığın için oluyor bu kistler bende yaşadım biliyorum sana yazmıştım kendini oayalayack bir hobi bul kafanada bebek düşüncesi olduğu sürece stres yaşayacaksın stresde her türlü hormonuna etki edecek neden olmasın bebeği ayrıca tedavi süreci hiçde pahalı değil devlet büyük kısmını karşılıyor tamam mı sakin ol inşallah olacak bebeğin

Kizlr gunaydn benm kirmizalar yok kafayi yedler heralde beklersn gelmez beklemezsin hemen gelir:3:

Yok canm yaptrmadm bekleyecm kizlr bu aydn gercekten umudm yoktuu ama adet olmamam heyecanlandrdi is yernn burda 1 eczanevar almaya utanyrm gecen ay 2tane alinca:3:

Tek ilişkiyle bile hamile kalan var bence bi test yap canim ama eczane konusunda haklısın bende aynı yerden alamıyorum cevremde eczane kalmadı 😄😄

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama kendini bu şekilde suçlamak bir çözüm getirmeyecek.
1 yıl beklemeyi öneriyor doktorlar tedaviye başlayabilmek için sen elinden geleni yaptıysan çok beklemeden tedavi yöntemleirne başlayabilirsin. Çatlatma iğneleri ile hamile kalan bir sürü arkadaş var kk da, Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda inşallah

Yok canm yaptrmadm bekleyecm kizlr bu aydn gercekten umudm yoktuu ama adet olmamam heyecanlandrdi is yernn burda 1 eczanevar almaya utanyrm gecen ay 2tane alinca:3:

6 ay düzenli çalışmalar yapıp da, tatil için kayınvalidesine gittiği ve bir kez rastgele ilişkiye girdiğinde hamile kalan arkadaşım var benim, olacağı varsa olur canım, sen umutsuz olma bu kadar..

Canım çok sevindim iyi olmanıza, ben senden hemen sonra gördüm çizgileri çok şükür. Benim bebeğim de 11+6 şuan..
İnşallah sonuna kadar güzel, sağlıklı günler geçirir, kucağımıza alırız.

Amin insallah ayni dilekleri senin icin diliyorum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah saglikli bir bebegin olur. cinsiyeti belli oldumu peki?

Amin insallah ayni dilekleri senin icin diliyorum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah saglikli bir bebegin olur. cinsiyeti belli oldumu peki?

Amin canım, herkesin inşallah. Doktorumuz erkek dedi ama 15inde netleşecek bakalım, seninki belli mi?

Canim bende hala o iki cizgiyi gorme umudum la bekliyorum kismet artik yapicak biseyim yok. Bebisinde ne guzel iyiymis Allah ikinizede sağlik versin. Esinle aranin duzelmesine cok sevindim bu donemlerini yanliz gecirmiceksin. Arada gel ozletme bu kadar kendini.

Sagol Allah razi olsun. Insallah rabbim bu cuma gununde dualarini kabul eder ve sana mis kokulu cennet kokan bir bebek nasip eder en kisa zamanda sende bu duyguyu tadarsin insallah Aminn. Vaktim oldukca gelmeye calisiyorum ;)

Back
X