Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bugün adet oldum su.Güncelleme için net bir tarih veremiyorum çünkü bu ay ilaç içmeyeceğim.O yüzden de düzenim bozulacak ben en geç tarihi söyleyeyim 36 günde bir oluyordum düzenim falan iyice bozulsa38 gün diyelim bu sefer 10 mart anca sanırım.Şubatta adt göremem çünkü bugün oldum

Gunaydin kizlar ya ben hala adet olmadm 4.gunum ilkkk defa boyle gecti anlamadm idrar testmde sonra baktgmda 2.cizgi belirmisti ama sonradan oldugu icn onemi yokbilyrm durumumn ne acaba

Gunaydin kizlar ya ben hala adet olmadm 4.gunum ilkkk defa boyle gecti anlamadm idrar testmde sonra baktgmda 2.cizgi belirmisti ama sonradan oldugu icn onemi yokbilyrm durumumn ne acaba
Canım ne kadAr sonra belirdi çizgi? Belki de vardır bebek yenilesene testini. Cook sonra belirdiyse onemsemeyin diyorlar ama 5-10 dk da ise.olabilir..

Canımm sen testı tekrar yap valla olmadıgında kolay kolay sonrradan bıle belirginleşmiyo yınede sana umıt vermek istemem ama yapmakta fayda var

Canımm sen testı tekrar yap valla olmadıgında kolay kolay sonrradan bıle belirginleşmiyo yınede sana umıt vermek istemem ama yapmakta fayda var
Bugunde olmazsam kesnvr derim 3 yillik adet takibim var tek tek saydm en fazla 29.gun olmsm simdi 31 gun oldu nerdeysen bi yandanda 1dfa adettn 2 gun sonra birlesme oldu digerleri yumsdn sonra oldu onunicin ihtimal veremyrm ama niye gecikti

Canım mersine geçince pcden girebilirim burda fırsat bulamadım. Ekleyim ozaman ama bozma moralini lütfen
elimden geldiğince bozmayacağım moralimi söz... Zaten okullar açılıp çocukların arasına karışınca unuturum kendimi. Yeter ki, birileri durmadan gelip eeee naptın? kaç yıllık evlisin? Çocuk var mı? niye yok? gibi sorularla beni bunaltmasın

Kizlr heyecanlandrmk istemm ama testmde gayet 2.cizgi belli valla los isikta bile belliyarn mutlaka kan testi yaptrrm bugn olmazsam

Ay canım ya inşallah hamişsinddrr 😘
Insllah canm valla cook istyrum ozellikle esim icin istyrm arkdslari cocuk yokmu diyince borcmz var daha erkn diyince buruklugunu ben hissedyrm birde ben bebek sevnce goz goze gelnce tebessum edisi uzuyo beni sonra girgir yapiyo hatun bebis yakisiyo ha kucagina diyo

Insllah canm valla cook istyrum ozellikle esim icin istyrm arkdslari cocuk yokmu diyince borcmz var daha erkn diyince buruklugunu ben hissedyrm birde ben bebek sevnce goz goze gelnce tebessum edisi uzuyo beni sonra girgir yapiyo hatun bebis yakisiyo ha kucagina diyo

Seni anlıyorum canımm bu istek varya hiç bişeye benzemiyo

Back
X