Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar ben iki senelik evliyim ilk defa kasım ayında bebek düşünerek korunmadık dr a gittim kontrole bişeym çıkmadı şükür,acaba şimdiden hayıt otu içmeli miyim??

arkadaşlar neden cvp vermiyosunz ? :( ayrıca ovülasyon testinden almalımıyım sizce

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Hepinizin asure günü hayırlı mübarek olsun. Bugün bol dua edin kabul olurmuş.. Rabbim şu mübarek günde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

arkadaşlar neden cvp vermiyosunz ? :( ayrıca ovülasyon testinden almalımıyım sizce

daha yeni denemeye başlamışken bitkisel tedaviye gerek yok bence.. belki hiç onlara gerek olmadan bebişine kavuşursun. bu arada ovülasyon testi ne ?? çok mu cahilim ne :S

daha yeni denemeye başlamışken bitkisel tedaviye gerek yok bence.. belki hiç onlara gerek olmadan bebişine kavuşursun. bu arada ovülasyon testi ne ?? çok mu cahilim ne :S

cnm ovulasyon testi yumurtlama testi... adetın bıttıkten sonra 8-9 günde yapmaya başlıyorsun aynen gebelık testı gıbı çift çizgi çıkarsa yumurtlama zamanın oldgnu göstermycek yalnız tek fark sılık degıl net cızgı cıkması lazım ovulasyon testı LHı ölçüyo ıdrarda

cnm ovulasyon testi yumurtlama testi... adetın bıttıkten sonra 8-9 günde yapmaya başlıyorsun aynen gebelık testı gıbı çift çizgi çıkarsa yumurtlama zamanın oldgnu göstermycek yalnız tek fark sılık degıl net cızgı cıkması lazım ovulasyon testı LHı ölçüyo ıdrarda

peki şimdiden yapmaya gerek varmı yoksa birkaç ay denedikten sonra hala olmazsa mı yapayım

alırsan yumurtlama gününü takip eder ve günlerinde çalışmayla şansını arttırabilirsin canım.
ama almayıp gün aşırı ile yine bu şansın var

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Hepinizin asure günü hayırlı mübarek olsun. Bugün bol dua edin kabul olurmuş.. Rabbim şu mübarek günde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

allah razı olsun kuzum dualarında bizide unutma:16:

ovulasyon yumurtlama demek oluyor canım.
ovulasyon testide yumurtlama testi
yani yumurtladınmı yoksa daha yumurtlamadınmı onu gösteriyor

peki şimdiden yapmaya gerek varmı yoksa birkaç ay denedikten sonra hala olmazsa mı yapayım

bence şimdiden denemeye başla.
yani bu ay tutmazsa adet bittikten sonra başlarsın
yumurtlama problemin varsa biran önce tedavini olursun
hem bu testin bi sakıncası yok

bence şimdiden denemeye başla.
yani bu ay tutmazsa adet bittikten sonra başlarsın
yumurtlama problemin varsa biran önce tedavini olursun
hem bu testin bi sakıncası yok

bende hıc kullanmadım kullansam mı dıye düşünüyorum ama bu ay çok net anladım yumurtlama gunumu ben ıntten hesaplamıstım ama daha erken yumurtladım galıba 9. gün de kasıklarımda sancı ve uzayan bı akıntı olmustu

Unutur muyum kuzum hayırlı evlatlar diliyorum tüm ISTEYENLERE :1::1:

hakedenlere dedinmi bide :9:

anladım canım teşekkürler eczanede filan bulurum dimi aynı gebelik testi gibi

canım eczanede bulursun ama eczanelerde pahalı
gg. dan al daha uygun fiyatları
biz hepimiz oradan aldık
laboquıck marka

bende hıc kullanmadım kullansam mı dıye düşünüyorum ama bu ay çok net anladım yumurtlama gunumu ben ıntten hesaplamıstım ama daha erken yumurtladım galıba 9. gün de kasıklarımda sancı ve uzayan bı akıntı olmustu

kullan canım sen bilirsin ben bu ay kullanıyorum yine. daha yumurtlama yakalayamadım ama olacak yakında

cnm yumurtlama günlerını anlayabılıosan sorun yok ama yınede emın olmak ıcın bence sımdı kullanmanın bır sakıncası yok aksıne sansı artırıyo bence

yok ya bilmiyorum yumurtlama zamanını filan adetin birinci gününden itibaren 14. gün ama benim adetim çok düzenli değil değişiyor yani.. doktorada gittim bi problem yok kist vs bişey yok. ama bizde ırsi sanırım annemde aynı benim gibi. ben yinede bu ovülasyon testini deneyeyim. bu ay olmasada aralıkta kesin denerim

yok ya bilmiyorum yumurtlama zamanını filan adetin birinci gününden itibaren 14. gün ama benim adetim çok düzenli değil değişiyor yani.. doktorada gittim bi problem yok kist vs bişey yok. ama bizde ırsi sanırım annemde aynı benim gibi. ben yinede bu ovülasyon testini deneyeyim. bu ay olmasada aralıkta kesin denerim

anlayamıyosan bence testı mutlaka kullan gittigidiyorda uygun fıyata satılıyor bana topıktekı arkadaslar önerdı sağolsunlar

ben kaçar bayanlar bikaç temizlik işi beni bekler ... batlar yaklaşıyor heyecan bastı güzel haberlerle tekrar görüşmek üzere:3:

Back
X