Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
elbet dua ederiz canim ya Allah yardimcilari olsun yegeni sagsalim evine donsun cok uzuldum((

Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum
:nazar::nazar::nazar:

kızlar yaşınızı batınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazarsanız listeye eklerim

[table="width: 700, class: grid"]
[tr]
[td]Üye[/td]
[td]BAT[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]Kaçıncı Denemesi[/td]
[td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ubii[/td]
[td]14Kasım[/td]
[td]26[/td]
[td]2[/td]
[td]:49::nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Marmelat[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]26[/td]
[td]3[/td]
[td]:6:Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]suff[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]22[/td]
[td]5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yesil_sis[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1112[/td]
[td]19Kasım[/td]
[td][/td]
[td]12[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nrhs[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td][/td]
[td]7[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elcem[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eflalim[/td]
[td]21Kasım[/td]
[td]30[/td]
[td]3[/td]

[/tr]
[tr]
[td]özlem_ahmet[/td]
[td]21Kasım[/td]
[td]21[/td]
[td]18[/td]

[/tr]
[tr]
[td]vera61[/td]
[td]24Kasım[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]basak266[/td]
[td]25Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]3[/td]
[/tr]
[tr]

[td]foreigntrater[/td]
[td]26Kasım[/td]
[td]--[/td]
[td]6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimcimesultan[/td]
[td]28Kasım[/td]
[td]28[/td]
[td]9[/td]
[/tr]

[tr]
[td]su828[/td]
[td]1Aralık[/td]
[td]27[/td]
[td]16[/td]
[/tr]

[tr]
[td]matmazel83[/td]
[td]4Aralık[/td]
[td]30[/td]
[td]4[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferdakazak[/td]
[td]5Aralık[/td]
[td]25[/td]
[td]6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tnscn[/td]
[td]6Aralık[/td]
[td]20[/td]
[td]4[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tazelale[/td]
[td]12Aralık[/td]
[td]32[/td]
[td]20[/td]
[/tr]

[/table]

benim bat 21 kasım bende ekleyın lutfen

merhaba kızlar bende size yenı katıldım çok tatlısınız bu arda :))benım son sat tarihim 20 ekımdi adetim bitiminden itibaren 9-10-11-13-14-15 günler iilişkimiz oldu normal şartlarda 17 kasım gibi adet olmam gerekiyordu ama çarşamba günü kahverengi akıntım gelmeye başladı yerleşme kanaması sandım heycanladım kasıklarımda çok ağrı var,karnımda şişkinlik halsizlik var adet görür gibi kanamam var bugun 2.gün acaba üstüne görme böyle bişeymı böyle durum yaşayanlar varmı cok morelim bozuk sürekli wc gidiyorum kanamam devam ediyormu diyeoff ya ne kadar zormus bu işler 4 aydır deniyoruz
:((((((((((

merhaba kızlar bende size yenı katıldım çok tatlısınız bu arda :))benım son sat tarihim 20 ekımdi adetim bitiminden itibaren 9-10-11-13-14-15 günler iilişkimiz oldu normal şartlarda 17 kasım gibi adet olmam gerekiyordu ama çarşamba günü kahverengi akıntım gelmeye başladı yerleşme kanaması sandım heycanladım kasıklarımda çok ağrı var,karnımda şişkinlik halsizlik var adet görür gibi kanamam var bugun 2.gün acaba üstüne görme böyle bişeymı böyle durum yaşayanlar varmı cok morelim bozuk sürekli wc gidiyorum kanamam devam ediyormu diyeoff ya ne kadar zormus bu işler 4 aydır deniyoruz
:((((((((((

canım gecen ay benım basıma geldı ıns senınkısı benımkı gıbı bır durum deıldır benımde gunum gecmıstı testtede cıft cızgı cıktı kan tahlılındede gebelık cıktı ama doktorum yumurtlamanın son gunune denk gelmıs oyuzden yumurtaya tutunamamıs dollenme olusamamıs dedı aynı senınkısı gıbıydı kahve rengı koyu camura benzer bır renktı

canım gecen ay benım basıma geldı ıns senınkısı benımkı gıbı bır durum deıldır benımde gunum gecmıstı testtede cıft cızgı cıktı kan tahlılındede gebelık cıktı ama doktorum yumurtlamanın son gunune denk gelmıs oyuzden yumurtaya tutunamamıs dollenme olusamamıs dedı aynı senınkısı gıbıydı kahve rengı koyu camura benzer bır renktı

yarın zaman gecırmeden doktora gorun egerkı doktor zaten degerlerın yuksekse kanamayı durdurmak ıcın ılac verıyo ıns senınkısı oyle deıldır ama gorunmekte fayda var

Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..

Allahim yardimcisi olsun. İnsallah sag saglim ayaga kalksin. Rabbim annecigine bagislasin...

Cnm benim normalden 4 gun once geldi hic degismezdi tarih 3 gun cok agrili ve kanamali gecti ve kesildi gelmiyor 1-2 gun sonra test yapmayi dusunuyirun cunku hic bole adet donemi gecirmemistim :((

GUNAYDİNNN kizlar..:3:. Dun uzucu bir haberle kapatmistik gunu insallah bugun cok guzel haberler aliriz. Gununuz aydin ve guzel gecsin.:32:

Haftasonu gelmis neyime :59: onumde bir yigin okunmak icin bekleyen kagit... Allahim aglamak istiyorum :59:

Not: Boyle yazdima bakmayin sabahtan gunu degerlendirdim. :1: biraz zor oldu ikna etmesi ama elimden kurtulamadi :1:

Son düzenleme:
Haftasonu gelmis neyime :59: onumde bir yigin okunmak icin bekleyen kagit... Allahim aglamak istiyorum :59:

Not: Boyle yazdima bakmayin sabahtan gunu degerlendirdim. :1: biraz zor oldu ikna etmesi ama elimden kurtulamadi :1:
Benim de okunmuş ancak e-okula girilmeyi.bekleyen bir sürü kağıdım var :1:
Aferin elimizden bir uçan bir kaçan kurtulmalı özellikle yum.yum zamanı :16::16:

Back
X