Inşallah yaa.. Çok kötü durumdaymiş ciğerleri, kemikleri.. Yarın ne olacağımızdan habersisiz.. Allahım hayirlisini versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah yaa.. Çok kötü durumdaymiş ciğerleri, kemikleri.. Yarın ne olacağımızdan habersisiz.. Allahım hayirlisini versin..
elbet dua ederiz canim ya Allah yardimcilari olsun yegeni sagsalim evine donsun cok uzuldum((Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum
kızlar yaşınızı batınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazarsanız listeye eklerim
[table="width: 700, class: grid"]
[tr]
[td]Üye[/td]
[td]BAT[/td]
[td]Yaşı[/td]
[td]Kaçıncı Denemesi[/td]
[td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ubii[/td]
[td]14Kasım[/td]
[td]26[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Marmelat[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]26[/td]
[td]3[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]suff[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]22[/td]
[td]5[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yesil_sis[/td]
[td]16Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1112[/td]
[td]19Kasım[/td]
[td][/td]
[td]12[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nrhs[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td][/td]
[td]7[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elcem[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eflalim[/td]
[td]21Kasım[/td]
[td]30[/td]
[td]3[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlem_ahmet[/td]
[td]21Kasım[/td]
[td]21[/td]
[td]18[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vera61[/td]
[td]24Kasım[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]basak266[/td]
[td]25Kasım[/td]
[td]27[/td]
[td]3[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]foreigntrater[/td]
[td]26Kasım[/td]
[td]--[/td]
[td]6[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimcimesultan[/td]
[td]28Kasım[/td]
[td]28[/td]
[td]9[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]su828[/td]
[td]1Aralık[/td]
[td]27[/td]
[td]16[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]matmazel83[/td]
[td]4Aralık[/td]
[td]30[/td]
[td]4[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferdakazak[/td]
[td]5Aralık[/td]
[td]25[/td]
[td]6[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tnscn[/td]
[td]6Aralık[/td]
[td]20[/td]
[td]4[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tazelale[/td]
[td]12Aralık[/td]
[td]32[/td]
[td]20[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[/table]
Aynen canım özelden yazmaya gerek yok sanırım :)
Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
Hoşgeldin cimcime geldiğinde ekler seni gulbessekercim
benim bat 21 kasım bende ekleyın lutfen
merhaba kızlar bende size yenı katıldım çok tatlısınız bu arda :))benım son sat tarihim 20 ekımdi adetim bitiminden itibaren 9-10-11-13-14-15 günler iilişkimiz oldu normal şartlarda 17 kasım gibi adet olmam gerekiyordu ama çarşamba günü kahverengi akıntım gelmeye başladı yerleşme kanaması sandım heycanladım kasıklarımda çok ağrı var,karnımda şişkinlik halsizlik var adet görür gibi kanamam var bugun 2.gün acaba üstüne görme böyle bişeymı böyle durum yaşayanlar varmı cok morelim bozuk sürekli wc gidiyorum kanamam devam ediyormu diyeoff ya ne kadar zormus bu işler 4 aydır deniyoruz
(((((((((
canım gecen ay benım basıma geldı ıns senınkısı benımkı gıbı bır durum deıldır benımde gunum gecmıstı testtede cıft cızgı cıktı kan tahlılındede gebelık cıktı ama doktorum yumurtlamanın son gunune denk gelmıs oyuzden yumurtaya tutunamamıs dollenme olusamamıs dedı aynı senınkısı gıbıydı kahve rengı koyu camura benzer bır renktı
Kızlar cimcime mesaj attı şimdi dua bekliyor sizden Allah rızası için.. Yeğeni kaza geçirmiş komadaymiş :2::2::2::2::2: Allahım yardımcıları olsun..
dualarım onunla Allah şifa versin
hoşgeldin cimcime geldiğinde ekler seni gulbessekercim
GUNAYDİNNN kizlar... Dun uzucu bir haberle kapatmistik gunu insallah bugun cok guzel haberler aliriz. Gununuz aydin ve guzel gecsin.
![]()
Günaydın matmazel. Aynen kötü haberle kapatmiştık ama inşallah bugün iyi haberler gelir.. Mutlu haftasonları herkese..
Benim de okunmuş ancak e-okula girilmeyi.bekleyen bir sürü kağıdım varHaftasonu gelmis neyimeonumde bir yigin okunmak icin bekleyen kagit... Allahim aglamak istiyorum
Not: Boyle yazdima bakmayin sabahtan gunu degerlendirdim.biraz zor oldu ikna etmesi ama elimden kurtulamadi
![]()