Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver tatlım bende snir oluyoum hastalık olur tamam derim bir şey deme ama zavkine göre gelirim gelmem diyene sinir olurum ben de!!!!!!
isabet olmuş boşver sende gününe gidersin :) nasılsın cnım yaa kızlar bir şey soracağım hipogonodzim hakkına bilgisi olan var mı yaa öğleden beri öğrenmeye çalışıyorum heryerdeee

Hayatimda duymadigim hastaliklari burda duymaya baskadim. Sinunda gepimiz birer kadin dogum uzmani olup cikicaz

Hayatimda duymadigim hastaliklari burda duymaya baskadim. Sinunda gepimiz birer kadin dogum uzmani olup cikicaz

sorma yaaaaaaaa!!!!!!!!! evveli gün internetten kaın doğum uzmanına mesaj attım hormonlarımın sonucu pco görünmüyor sende ...hipogonadzım olabilir yazmış......

cnm nette bunu buldum
Hipogonadizm; gonadlar (erkekte testis, kadında yumurtalıklar) ta.rafından seks hormonu yapımının yetersiz.liğidir. Östrojenler (kadınlık hormonları) ve androjenler (erkeklik hormonları) seks hormonları olarak isimlendirilir. Bu hor.monları salgılayan organlar (gonadlar), ka.dında yumurtalıklar (overler) ve erkekte testislerdir. Normalde beyinin hipotalamus isimli bölgesinden salgılanan hormonlar (GnRH) yine kafa içinde beyinin yakın komşuluğundaki hipofiz bezinden gonadları uyarıcı hormonların (FSH ve LH) yapımı.nı sağlar. Dolaşıma salınan FSH ve LH ise kadında överleri, erkekte ise testisleri uya.rarak ergenlik çağında cinsiyet özellikleri.nin normal olarak gelişmesinden sorumlu seks hormonlarının yapımını sağlar. Bu sis.temde herhangi bir noktada meydana gele.bilecek anormallikler seks hormonu yapı.mında ve seksüel gelişimde bozukluk ile sonuçlanır.

teşekkür ederim canım bu kadarını biliyorum ama cinsel bozukluk derken neyi kast ettiğini anlayamadım......

sorma yaaaaaaaa!!!!!!!!! evveli gün internetten kaın doğum uzmanına mesaj attım hormonlarımın sonucu pco görünmüyor sende ...hipogonadzım olabilir yazmış......

teşekkür ederim canım bu kadarını biliyorum ama cinsel bozukluk derken neyi kast ettiğini anlayamadım......

cnm doktoruna sormadın mı bnde ılk defa duyuyorm

Benim de bir komşum geleceğiz dedi akşam oldu aradık gündüzden gittiğimiz arkadaşlar akşam yemeğine kalın dediler kalkamadik yarın gelelim dediler. Başka zaman gelin dememe rağmen bunlar ertesi gün gelirler dedim eşime hadi yemeğe çıkalım dışarı dedim ve tahmin ettiğim gibi ertesi gün gelip kapıda kalmışlar :27::27::27::27: sen de böyle yap bence görsünler insanı ugrastirmak neymiş

Fantaziye bak. Dertleri neymis cok merak ettim. Gicik oluyorum boyle tiplere.

ayy deli ediyo böyle tipler benide. ben kimseye gelcem deyip gitmemezlik yapmıyorum çok önemli bi işim olmadıkça ve kimseye 5 defa gelcem demedim

kızlaaarrrrrrrrr ben geldımmmm

hoşgeldiiinnnn

boşver tatlım bende snir oluyoum hastalık olur tamam derim bir şey deme ama zavkine göre gelirim gelmem diyene sinir olurum ben de!!!!!!
isabet olmuş boşver sende gününe gidersin :) nasılsın cnım yaa kızlar bir şey soracağım hipogonodzim hakkına bilgisi olan var mı yaa öğleden beri öğrenmeye çalışıyorum heryerdeee

valla kızlar benim psikolojim çok bozuk sanırım psikiatriye gitme zamanım geldi oturdum hüngür hüngür ağladım yüzüm gözüm şişti sinirden

kizlar selam
ben bu ay cift cizgini silik gordum ama yine testim beni aldatdi
yani hamile degilim ve bunun icin cok uzgunum
arada gelip okuyub kaciyorum insallah herkes hamile kalir...

canım hangi markayı kullanıyosun :26:
üzme kendini moralini bozma gel sende arada bakıp kaçma
bak hepimiz sıfırdan başlıyoruz
bende bi ay 2 gebelik testi yaptım ikiside çizgi çıktı ama kanda negatif gördüm
sıkma canını gel sen buraya her zaman bekleriz

Benim de bir komşum geleceğiz dedi akşam oldu aradık gündüzden gittiğimiz arkadaşlar akşam yemeğine kalın dediler kalkamadik yarın gelelim dediler. Başka zaman gelin dememe rağmen bunlar ertesi gün gelirler dedim eşime hadi yemeğe çıkalım dışarı dedim ve tahmin ettiğim gibi ertesi gün gelip kapıda kalmışlar :27::27::27::27: sen de böyle yap bence görsünler insanı ugrastirmak neymiş

valla biz dışarı çıksakta takılıp peşimize gelirler orayada. en iyisi karı koca ayrı program yapmak.:27:

cnm test bozuk olmasın sakın adette gecıkme var mı ???
benim adetim 7 olmaliydi olmadi 8 zi leke geldi 9 leke 10 biraz guclu gibi ama herzamankinden cok az adet 12 test yaptim silik cizgi cikti 13 yani dun yaptim cikmadi
doktorum hamile ola bilirsin dedi ama sanmiyorum artik lekem bugunde var canim boyle

benim adetim 7 olmaliydi olmadi 8 zi leke geldi 9 leke 10 biraz guclu gibi ama herzamankinden cok az adet 12 test yaptim silik cizgi cikti 13 yani dun yaptim cikmadi
doktorum hamile ola bilirsin dedi ama sanmiyorum artik lekem bugunde var canim boyle

ve sen buna ragmen kan testı yaptırmadınmı 12 test silik sadece 13.ye mı ınandın bozuktur belkı bence hemen yaptır en azından düşünüp durmazsn

cnm doktoruna sormadın mı bnde ılk defa duyuyorm

tatlım doktorum bana hipogonadzm teşhisi koymadı önümüzdeki hafta gittiğimde öğreneceğim intertte soru sorduğum doktor yazmış bende araştırıyorum şuan merktannn........

ayy deli ediyo böyle tipler benide. ben kimseye gelcem deyip gitmemezlik yapmıyorum çok önemli bi işim olmadıkça ve kimseye 5 defa gelcem demedim

hoşgeldiiinnnn

valla kızlar benim psikolojim çok bozuk sanırım psikiatriye gitme zamanım geldi oturdum hüngür hüngür ağladım yüzüm gözüm şişti sinirden

cimcimem üzülme böyle yapma yaaaaaa kim ne yapmışsa yapmış ........... bak ben sana bişi diyeyim mi 500 kadından birinde görülen hastalık bende olma ihtimali yüzde 90 ihtimal şuan birtek doktorun evet demesine kaldı ilaçsız regl olamıyorum diye geçen hormon testimi internette bir doktora yolladım oda pko görünmüyor sizde hipogonadzım olabilir yazmış bende dünden beri araştırıyorum .......... kafatyı yedim iyi mi kötü mü anlayamadım bir türlü benim durumumda olsan sen şuan ne yapardın üzülme ttalım üzülme lütfennnnnnnnn her zaman senddn daha kötü durumda olanlaı görüp haline şükrett lütfennn

cimcimem üzülme böyle yapma yaaaaaa kim ne yapmışsa yapmış ........... bak ben sana bişi diyeyim mi 500 kadından birinde görülen hastalık bende olma ihtimali yüzde 90 ihtimal şuan birtek doktorun evet demesine kaldı ilaçsız regl olamıyorum diye geçen hormon testimi internette bir doktora yolladım oda pko görünmüyor sizde hipogonadzım olabilir yazmış bende dünden beri araştırıyorum .......... kafatyı yedim iyi mi kötü mü anlayamadım bir türlü benim durumumda olsan sen şuan ne yapardın üzülme ttalım üzülme lütfennnnnnnnn her zaman senddn daha kötü durumda olanlaı görüp haline şükrett lütfennn

rabbim çok büyük ona sığındım ona şükrediyorum zaten hep

hoşgeldiiinnnn

nebiliyim kuzum kafam karisdi demekki cogu kiside oluyor boyle seyler
gelirim tabi insallah cift cizgiyle hamile haberimle gelirim

Kan testi yaptır canım belki de vardır
yaptiricam canim ama sanmiyorum
ve sen buna ragmen kan testı yaptırmadınmı 12 test silik sadece 13.ye mı ınandın bozuktur belkı bence hemen yaptır en azından düşünüp durmazsn
dogru soyluyorsunuz yaptirayim en iyisi olmazsa ilalarimi filan dogru duzgun iceyim bari

nebiliyim kuzum kafam karisdi demekki cogu kiside oluyor boyle seyler
gelirim tabi insallah cift cizgiyle hamile haberimle gelirim

yaptiricam canim ama sanmiyorum

dogru soyluyorsunuz yaptirayim en iyisi olmazsa ilalarimi filan dogru duzgun iceyim bari

evet canım çoğu zaman oluyo hatta başka topikten bi arkadas vardı oda test yaptı çift çizgi çıktı hemen kana gitti ondada bişey çıkmadı aynı ayda.
sıkma canını gel buraya hep birlikte bekleyelim :29:

Canim ben senin icindeki kalp kirikliklarini yasadigin aciyi anlayamam. Ama yurekten hissederim. Psikiyatriye gitmekten korkma insanlar seni ayiplar diye dusunme. Ben 3sene once cok agir bir depresyon gecirdim cok aglar cok uzulurdum. Hayata yeniden baslamami tekrar sikica tutunmami hatta bi bebis fikrine bile yeniden sicak bakmami sevgili doktorum sagladi.Aslinda hikaye cok uzun ama icini karatmayim.Eger dertlerin seni ezmeye basladiysa enkazin altinda kalma sesini kimseye duyuramayabilrsin.

evet canım çoğu zaman oluyo hatta başka topikten bi arkadas vardı oda test yaptı çift çizgi çıktı hemen kana gitti ondada bişey çıkmadı aynı ayda.
sıkma canını gel buraya hep birlikte bekleyelim :29:
benim bir kez de boyle olmusdu 3 tane testim silik cikmisdi ama kanda cikmadi ustunden 2 ay gecdi ayni sey basima gelmesin bu sefer insallah kanda cikar

cimcimee eğer yıprandıysan bencede gıtmelısın bende gıtmıstımm ama sonra baktımkı ilaçlar benı daha beter ettı kendı kendı tedavı ettm allahın ıznıyle tassavuf okudum geçtı

Back
X