- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
insallah canim benim yarin belki giderim esim calisiyor olmazsa obur gun kismetınsallahh cnm ama 12 sıde yanılmıyodr herhlde dıye dusundum ama en ıysını allah bılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim benim yarin belki giderim esim calisiyor olmazsa obur gun kismetınsallahh cnm ama 12 sıde yanılmıyodr herhlde dıye dusundum ama en ıysını allah bılır
insallah canim benim yarin belki giderim esim calisiyor olmazsa obur gun kismet
cancazım oyyy cok sevindimmm hayırlı olsun inşallah hayırlı rahat geçer hamileliginallahımın izniylee topişimm geliyoooo...bugün kan testimde hamile olduğumu öğrendim.. sevincimi mutluluğumu anlatamam.. ultrasonla bakıldı gözükmüyo erken gebelik oldugu için haftaya cuma inş. randevum var bi aksilik olmazsa belli olacağını söledi doktorum... çok mutluyummm çokkkkkkkk
allhım tüm isteyenlere nasip etsin
allahımın izniylee topişimm geliyoooo...bugün kan testimde hamile olduğumu öğrendim.. sevincimi mutluluğumu anlatamam.. ultrasonla bakıldı gözükmüyo erken gebelik oldugu için haftaya cuma inş. randevum var bi aksilik olmazsa belli olacağını söledi doktorum... çok mutluyummm çokkkkkkkk
Canim ben senin icindeki kalp kirikliklarini yasadigin aciyi anlayamam. Ama yurekten hissederim. Psikiyatriye gitmekten korkma insanlar seni ayiplar diye dusunme. Ben 3sene once cok agir bir depresyon gecirdim cok aglar cok uzulurdum. Hayata yeniden baslamami tekrar sikica tutunmami hatta bi bebis fikrine bile yeniden sicak bakmami sevgili doktorum sagladi.Aslinda hikaye cok uzun ama icini karatmayim.Eger dertlerin seni ezmeye basladiysa enkazin altinda kalma sesini kimseye duyuramayabilrsin.
benim bir kez de boyle olmusdu 3 tane testim silik cikmisdi ama kanda cikmadi ustunden 2 ay gecdi ayni sey basima gelmesin bu sefer insallah kanda cikar
cimcimee eğer yıprandıysan bencede gıtmelısın bende gıtmıstımm ama sonra baktımkı ilaçlar benı daha beter ettı kendı kendı tedavı ettm allahın ıznıyle tassavuf okudum geçtı
allahımın izniylee topişimm geliyoooo...bugün kan testimde hamile olduğumu öğrendim.. sevincimi mutluluğumu anlatamam.. ultrasonla bakıldı gözükmüyo erken gebelik oldugu için haftaya cuma inş. randevum var bi aksilik olmazsa belli olacağını söledi doktorum... çok mutluyummm çokkkkkkkk
cancazım oyyy cok sevindimmm hayırlı olsun inşallah hayırlı rahat geçer hamileligin
Gözün aydın olsun inşallahh Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin![]()
Allahım biliyor nasıl seiniyorum böyle bebek haberlerini alınca rabbim hayırlı evlat eylesin isteyen herkese içnde banada nasib eylesin ini... belirtilerin nelerdi nelere dikkat ettin ...allahımın izniylee topişimm geliyoooo...bugün kan testimde hamile olduğumu öğrendim.. sevincimi mutluluğumu anlatamam.. ultrasonla bakıldı gözükmüyo erken gebelik oldugu için haftaya cuma inş. randevum var bi aksilik olmazsa belli olacağını söledi doktorum... çok mutluyummm çokkkkkkkk
insallah canımmm
çok yıprandım hemde
canım çok sevindim topiğimizin ilk hamişi sensin rabbim kucağına almayı nasip etsin
göbeğine bizimde isimlerimizi yaz bakalım![]()
nasılsın canım durumlar ıyıdır inşallah
evetttt öle olduumarım uğurlu gelirim benden sonrada bol bol topişler gelirrrrrr
yazmazmıım hiçç bu mutlulukla allhım tüm isteyenlere nasip etsinn
![]()
allahın izniyle doğum ne zaman
bugün öğrendim hamile olduğumu tahminime göre agustos 2014 allhın izniyle![]()
Allahım biliyor nasıl seiniyorum böyle bebek haberlerini alınca rabbim hayırlı evlat eylesin isteyen herkese içnde banada nasib eylesin ini... belirtilerin nelerdi nelere dikkat ettin ...
kizlar selam
ben bu ay cift cizgini silik gordum ama yine testim beni aldatdi
yani hamile degilim ve bunun icin cok uzgunum
arada gelip okuyub kaciyorum insallah herkes hamile kalir...
benim adetim 7 olmaliydi olmadi 8 zi leke geldi 9 leke 10 biraz guclu gibi ama herzamankinden cok az adet 12 test yaptim silik cizgi cikti 13 yani dun yaptim cikmadi
doktorum hamile ola bilirsin dedi ama sanmiyorum artik lekem bugunde var canim boyle
takvim ekleseneee
bu arada neler yaptın bu ay ve belirtilerin neler anlatırmısın canım