listede ubiden sonra ben varım sıra bndemı acep![]()
sıraya göre giderse yaşadık :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine faydası olmayıp da millete akıl verenler dilek ağaçları
Yok canım yaa eşim nöbette gitmeden oldu mikmik kahveye fırsat olmadı![]()
forumda şu çamasır suyu testıne ınanan var mıaz önce denedım de şaka gibi
![]()
Canım cimcime gelince ekler seni ve özlemi gözünden kaçmıştırBen yokum ama listede yaaa![]()
arkadaşım ne mutlu sana inşallah mutlu bir hamilelik geçirirsin çok sevindim darısı bizlereeeee![]()
Canım bu ay bizim okuldan üç arkadaş ben de dahil, adetimiz on gün gecikti. Doktora göründün mü kist falan olabilir mi? Yada sadece bizimki gibi mevsimsel bir gecikmedir??
inş..inş.... cok tuhaf duygular içerisindeyim suanda bile kimbilir içimde kıpırdayıp hareketlendiğinde nasıl olucamm... ayaklarım yerden kesiliyooo zaten ozman uçucam sanırımmmm![]()
forumda şu çamasır suyu testıne ınanan var mıaz önce denedım de şaka gibi
![]()
nabersiniz?? ilk hamilemiz kendini gösterdi. dün bunu dileyip çıkmıştım forumdan bugün haberle mutlu oldum. darısı bizlere ... bizim pazara kadar denememiz yasak3 günün hesabını yapar oldum sanki zaman kaybediyoruz gibi geliyor.. hepimizin hemencecik bebekleri olsun
![]()
beklnn trh 21 kasım 21 yasındAYM 21 aylık evliyiz 18 aydır denioruz
Ben yokum ama listede yaaa![]()
Canım cimcime gelince ekler seni ve özlemi gözünden kaçmıştır
Günaydın kizlarrr. Hepinize mutlu hayırlı cumalarw diliyorumbat ı yaklaşanlara evlat, yumurtlama günleri yaklaşanlara(benim gibi) bereketli mik mikler olsun inşallahhhhhh
![]()
Kızlar artık düşünmekten delircem eşimde bıktı artık sürekli test yapmamdan.ondan habersiz hergün test alıp bakıyorum yok negatif negatif(adet olmuyorum.vücudumun dengesini bozdum düşünmekten
(
vee günaydınnnnn....
bu sabah şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım ve kırmızılar kapımı çaldıumutlar önümüzdeki aya kaldı....
canım üzülme önümüzdeki ay inşallah.
batını yaşını ve kaçıncı denemen yazda listeye ekleyeyim senide
inşallah canım inşallah
yeni bat 12 aralık
yaş 31 hatta 24 kasımdan sora 32:)
20 aydır bekliyorum
slm kızlar bende o çift çizgiyi görmek istiyorum. görmenin nasıl bi duygu olduğunu biliyorum tekrar yaşamak istiyorum neden olmuyokiii![]()
vee günaydınnnnn....
bu sabah şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım ve kırmızılar kapımı çaldıumutlar önümüzdeki aya kaldı....
Olur mu hiç tabi ki olmaz kuzum hoşgeldin inşallah burda öğreniriz hepimiz bebislerimizi
Öyle canım nasılsa gelecekler eşşek sipaları ama beklemek zor işte![]()
bende bebek bekleyen anne kervanındanım. umarım hepimizin duaları gerçek olur.![]()
arkadaşlar bi sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim aklım okadar karışık ki
bu ay çok ümitliydim hamile kalacağıma bat 16 kasım. 13 kasım da az miktarda kanlı bir akıntı geldi benden moralim çok bozuldu adet olcam diye sıkıntı stres yaptım normalde de adet olmadan 1 kaç gün öncesinden gelir bende bu akıntı dünde çok açık kahve bi akıntım geldi başka yok bugünde sabah gene kanlı bir akıntım geldi normalde sürekli gelen bu akıntılar sürekli değil ve kasıklarda hem ağrı hem batma var o kadar çelişkili bi durumdayım ki adet olcamda sıkıntı stres yaptım diyemi böyle oldu acaba düşünmeden edemiyorum sizce normal mi böyle olması