Gözün aydın canım. Bence iyi bir değer ama tabii takipte olmak gerek. Inşallah yükselir hadi hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım. Bence iyi bir değer ama tabii takipte olmak gerek. Inşallah yükselir hadi hayırlı olsun
Allah razi olsun canim toplumu yaptin secdeyi? cok sagol Allahim bebegini korusun
Canım sen adetliyken kim okudu?Amin canim Allah sendende razi olsun evet toplu yaptim secdeyi
Canım sen adetliyken kim okudu?
Kızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
canim hamilemisin ay canim ya cok sevindim tebrik ederim kuzu gercekden artacak o rakam halen adetine varsa bekle insallah cogalacaktir sagsalim kucagina al insallah evladiniKızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
duyuru--------1112 hamilemarmelat
suff
yesil_sis
kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız. geçmişe bakamadım varmı gelen giden
1112
nrhs
kızlar batlar bugünmüş gelen giden varmı son durum ne
hay allah gecmiş olsun canım rabbim inşll en kısa vakitte bize de nasip eder hiç meryem suresi gibi dua filan okudunmu:26:tatlım biz hep düşünüyorduk ama olmadı aşılama ve tüp bebek yaptıramadık bazı durumlardan dolayı !!
ama tekrar yeni bir doktorda tedaviye başlıyorum önümüzdeki hafta bakalım bu nediyecek ... tatlım benim hormonlarım normal ama bana pkolusun diyor doktorun biri bende sinir oldm bıraktım o doktoru başka bir doktora sordum geçen email yoluyla internette hormon tahlillerimi yolladım o doktorda sizde pko görünmüyor hipogonadzım olabilir diyor bilmiyorum bakalım gidince belli olacak ... ilaçsız regl olamıyorum canımmm ben hemde hiççç
Kızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
beni de yaz cimcimem perşembe batım15 yazalım o zaman canım 13 yazıp yine o gün gelmezse strese girmeyelim
klomen + ovitrelle kullandım canım 3 ay
beni de yaz cimcimem perşembe batım![]()
yaşım 26 canım denemem de bir bucuk yıldır.yaşını batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz canım![]()
reglime iki gün var sabah test yaptım çok silikti dişçiye gitmem gerektiği için yaptım sonra birde kan verdim öyle öğrendim:) darısı başınaGüzel haber, tebrik ederim..
Ne zamandı gününüz.. Kaç gün önce belli oldu
amin inşallah yükselir sizlerede nasip olur, dinlenmem zor oğlum var evde:)Ayy ne güzel hayirli olsunn umarim bebeginizi bir an önce kucaginiza alirsiniz saglikli bir bebeginiz olur insallah bence yükselir ya biraz dinlenin
sağol canım yok geç döllenme olamaz yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki dpo 12 deyim hayırlısı inşallah artar değerim, darısı başınacanım çok sevindim. geç döllenme falan olduysa ondan düşük çıkmıştır değerin. inşallah hayırlı ve sağlıklı alırsın kucağına
sağol canım inşallah seninde olur bir an öncehayırlı olsun canım ınsallahh saglıkla kucagına alırsın...amın dıyeyım duana umarm bızde en kısa zamanda bu duyguları yaşarızgelıyo
canım sağol inşallah yükselri cuma gitmeyi düşünüyorum bakalım artık, darısı senin başına bir an önce peşimden gelin:)Gözün aydın canım. Bence iyi bir değer ama tabii takipte olmak gerek. Inşallah yükselir hadi hayırlı olsun![]()
sağol darısı başınaÇok sevindim canım hayırrlı olssun
canim hamilemisin ay canim ya cok sevindim tebrik ederim kuzu gercekden artacak o rakam halen adetine varsa bekle insallah cogalacaktir sagsalim kucagina al insallah evladini
duyuru--------1112 hamile
nrhs dan haberim yok![]()
Cok sevindim canim. İnsallah saglikla kucaginada alirsin. Mutlu guzel bir omru olsun minigin![]()
![]()
yaşını batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz canım![]()
yaşım 26 canım denemem de bir bucuk yıldır.batım da 21kasım
heeeeyyy beni de ekleyin listeye yaş 22,bat 8 aralık, 21. denemem
ikinizide ekliyorum kızlar
canim hamilemisin ay canim ya cok sevindim tebrik ederim kuzu gercekden artacak o rakam halen adetine varsa bekle insallah cogalacaktir sagsalim kucagina al insallah evladini
duyuru--------1112 hamile
nrhs dan haberim yok![]()
yakında hamişşşş dolacak topikkkkkhamilelere hayırlı olsun bizede ne kısa sürede nasip etsınnn ınsallahhhh
o hamile sanırım canım netleştirmek için kan sonucunu bekliyor keşke bende olsam1112 nerelerde peki.