Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence otur uzun uzun konuş iki taraftn biri bile isteksz olursa bile psikolojik olrk senin vücut etkileniyo stres hic iyi gelmiyo umarim eşin seni anlarrr tepkinde çok haklisn bende olsam aynini yapardim

Kesinlikle haksin canim. Bu aksam karsima alip konusucam bakalim derdi neymis. Ama sabahtan beri yattim uyudum iyi geldi bana en azindan kafami topladim. Savasa gazirim yani... :1: bak gulebiliyorum bile...

Kesinlikle haksin canim. Bu aksam karsima alip konusucam bakalim derdi neymis. Ama sabahtan beri yattim uyudum iyi geldi bana en azindan kafami topladim. Savasa gazirim yani... :1: bak gulebiliyorum bile...

en ıyısını yaparsn cnm ınankı kafaya bıseylerı takınca olmuyor o yuzden bebek düşüncesını kafam atmaya bakıcam gelecegı zamanı bılıyoo sende esınle arandakı bu problemı çöz kafana takmadan devam ett bebıs yolunaa:49::49::49:

kizlar iyi aksamlar.
Matmazel konus bakalım esinle derdi neymiş? Fazla ustune gitmeden konusma ama en azindan yum yum bitene kadar :1:
Eflalim ayagini sürt ardindan kim gelecek bakalım ben talibim baska yoksa :27::27::27:[B\]

Son düzenleme:
kizlar iyi aksamlar.
Matmazel konus bakalım esinle derdi neymiş? Fazla ustune gitmeden konusma ama en azindan yum yum bitene kadar :1:
Eflalim ayagini sürt ardindan kim gelecek bakalım ben talibim baska yoksa :27::27::27:[B\]

ben sıramı veriyorum gönül rahatlığıyla :16:

kizlar iyi aksamlar.

Sürtüyorum canım gel:))
ben sıramı veriyorum gönül rahatlığıyla :16:
hepinize yer var canım aynı anda gelin:)
Yok kuzum senle biz ayni zamanda kalacaz oyüzden sıranı vermene gerek yok anca beraber kanca beraber :16::16:

bencede:)

Ayın 9'undan sonra spor salonuna ara vermiştik, ne olur ne olmaz diye biraz da eşimin keyfi yoktu.
Yumurtlama dönemimde sonra erince dün gittik, spor hocası dün olmadığından bende yeni program yazdıramadım, eskisini de yapmadım. Sadece yürüdüm, ama bacaklarımda belimde sızlanmalar, kasılmalar oldu 30 dakika sonra bıraktım. Salonda duşumu da aldım eve geldim.
Eve geldiğimizde,bir kaç basamağı çıkmaya dermanım kalmadı ve acaip bir üşüme, bütün gece dondum.
Normalde o duşu alıp eve geldiğimde hararet basıyordu resmen.

Valla ben tüm bunları hayra yormaya çalışıyorum ama umarım 28inden sonra hüsran yaşamam.

Birde bu spor konusunda kararsız kalıyorum, gidip yürümenin, yüzmenin, pilatesin ya da yeni programın zararının olacağını düşünmüyorum ama ya olur sa diye de kararsız kalıyorum. Hayır bişey var mı yok mu onu bilmiyorum ama yine de tedbir alıyorum kendimce :)

Bu konuda fikri olan var mı ?

Back
X