yakında hamişşşş dolacak topikkkkkhamilelere hayırlı olsun bizede ne kısa sürede nasip etsınnn ınsallahhhh
inşallah bu ay nüfuslarda patlama olsun Allah dileyen herkese versn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakında hamişşşş dolacak topikkkkkhamilelere hayırlı olsun bizede ne kısa sürede nasip etsınnn ınsallahhhh
inşallah bu ay nüfuslarda patlama olsun Allah dileyen herkese versn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah bu ay nüfuslarda patlama olsun Allah dileyen herkese versn
Bence otur uzun uzun konuş iki taraftn biri bile isteksz olursa bile psikolojik olrk senin vücut etkileniyo stres hic iyi gelmiyo umarim eşin seni anlarrr tepkinde çok haklisn bende olsam aynini yapardim
biz anne olmak isteyenler topikinde canim1112 nerelerde peki.
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyakında hamişşşş dolacak topikkkkkhamilelere hayırlı olsun bizede ne kısa sürede nasip etsınnn ınsallahhhh
Kesinlikle haksin canim. Bu aksam karsima alip konusucam bakalim derdi neymis. Ama sabahtan beri yattim uyudum iyi geldi bana en azindan kafami topladim. Savasa gazirim yani...bak gulebiliyorum bile...
kizlar iyi aksamlar.
Matmazel konus bakalım esinle derdi neymiş? Fazla ustune gitmeden konusma ama en azindan yum yum bitene kadar
Eflalim ayagini sürt ardindan kim gelecek bakalım ben talibim baska yoksa[B\]
ben sıramı veriyorum gönül rahatlığıyla![]()
Yok kuzum senle biz ayni zamanda kalacaz oyüzden sıranı vermene gerek yok anca beraber kanca beraber![]()
ay ben ne zaman hamile kalacağımı bilemiyorum bu ay mı olur bidahaki ay mı olur yoksa 3-5 ay sonramı olur![]()
ocakta olsun şubatta öğrenmeye razıyım![]()
İnşallah inşallah canimcim yüzümüz gulecek inşallah![]()
kizlar iyi aksamlar.
Matmazel konus bakalım esinle derdi neymiş? Fazla ustune gitmeden konusma ama en azindan yum yum bitene kadar
Eflalim ayagini sürt ardindan kim gelecek bakalım ben talibim baska yoksa[B\]
hepinize yer var canım aynı anda gelin:)ben sıramı veriyorum gönül rahatlığıyla![]()
Yok kuzum senle biz ayni zamanda kalacaz oyüzden sıranı vermene gerek yok anca beraber kanca beraber![]()
günaydın kızlar mutlu güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için![]()
günaydın kızlar hayırlı ve mutlu günler olsun inşallah