Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bencede yarın yapman daha mantıklı
yarın gün içerisinde yaparsın
birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et

yazını yeni gördüm canım yaptım negatif çıktı yarın tekrarlarım artık ovülasyon da bile tek çizgi off off Allahım yardımcımız olsun ne diim

marmelat
suff
yesil_sis
kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız. geçmişe bakamadım varmı gelen giden

1112
nrhs

kızlar batlar bugünmüş gelen giden varmı son durum ne

selam canım ben yazmıştım sen yoktun o ara, birkaç gündürde ben girmiyordum topiğe. tam bat günü hasta oldum. şimdi aralığı bekliyorum. bi sonraki BAT 19 aralık

selam canım ben yazmıştım sen yoktun o ara, birkaç gündürde ben girmiyordum topiğe. tam bat günü hasta oldum. şimdi aralığı bekliyorum. bi sonraki BAT 19 aralık

canım nbr napıyosun karşılasamıyorz sende regl olmussun :(( ınsallahh aralık ta gelır bızım bebısler benım de adetım bu ay 2 gün gecikmeli geldı umutlandım gecıkınce normalde düzenldr bu ay nıye böyle oldu anlamadm ... forumda rahmın kendısını hazırladgnı söyluyorlar gecıkmeyle dogrumudr acaba:49::49::49:

canım nbr napıyosun karşılasamıyorz sende regl olmussun :(( ınsallahh aralık ta gelır bızım bebısler benım de adetım bu ay 2 gün gecikmeli geldı umutlandım gecıkınce normalde düzenldr bu ay nıye böyle oldu anlamadm ... forumda rahmın kendısını hazırladgnı söyluyorlar gecıkmeyle dogrumudr acaba:49::49::49:

selam marmelat. :3::3:topiğimizde pek muhabbet olmayınca birkaç gün girmedim. anam bi geldim ooo sohbetler kaynaşmalar başlamış artık bende burdayım.:13: hadi inşallah dediğin gibi aralık bizim ayımız olur. bu arada bu ay adet dönemim sanki bitmiyor. çok sabırsızlanıyorum. biran önce bitsin diye bekliyorum:17::17::17::17:

Benim gunu şaşmazz nneee yani daha hazır değil mii 😄😄

20 ay oldu bu 21. artık inşallah bu ay tüm isteyenlerin olsun bebişi
ınsallaahhhh canımm olur hayırlısıylaa dualarım kendıme ve sizeee

selam marmelat. :3::3:topiğimizde pek muhabbet olmayınca birkaç gün girmedim. anam bi geldim ooo sohbetler kaynaşmalar başlamış artık bende burdayım.:13: hadi inşallah dediğin gibi aralık bizim ayımız olur. bu arada bu ay adet dönemim sanki bitmiyor. çok sabırsızlanıyorum. biran önce bitsin diye bekliyorum:17::17::17::17:

evt cnm baya muhabbet ılerledı hamıslermız varr :)) bende bı karar aldım hesap yapmıycm bu ay bıde öyle denıycemm:32:

ınsallaahhhh canımm olur hayırlısıylaa dualarım kendıme ve sizeee

evt cnm baya muhabbet ılerledı hamıslermız varr :)) bende bı karar aldım hesap yapmıycm bu ay bıde öyle denıycemm:32:

kimin duası kabul olur bilinmez ama yarın sabah namazına tüm topik uyanıp dua edelim mi adetli olnlar sadece dua etsin
:34:

Back
X