- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Canım sonuç ne oldu??? :)
Canm sonc negatif ama dr dediki reglini bekle dollenmenn uzernden 12gun gecmesi lazmms ben 8.gn yaptrdm hala bi umutbekliyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonuç ne oldu??? :)
Valla canım benim gergin melahat modum başladı. Kardeşime, eşime köpürüp duruyorum sanırım gelecek benimkiler.. Ya da gelmez bilmiyorum valla beklemedeyim hala.. Eşime dedim al diye almam dedi bakalım sabah gelirken alırsa sabah yaparım. Yoksa da umutlanmamiş okurum en azından..
Kizlr herkese gunaydn benim sonuc malesef negatif:))))
daha erkenmiş ama biraz daha bekleCanm sonc negatif ama dr dediki reglini bekle dollenmenn uzernden 12gun gecmesi lazmms ben 8.gn yaptrdm hala bi umutbekliyrm
benim de gecikmemin 3.günü başlamış oldu bugün itibariyle.Suuuuu ben test yaptım ama tertemiz bembeyaz bir sayfaikinci çizginin ç si bile yok
ozaman hemen adet olmak istiyorum ki ben
![]()
Canm sonc negatif ama dr dediki reglini bekle dollenmenn uzernden 12gun gecmesi lazmms ben 8.gn yaptrdm hala bi umutbekliyrm
Paranoya nedir yaa parola diyecektim:))
Paranoya nedir yaa parola diyecektim:))
Herkese günaydııınnn yeni yılınız kutlu mutlu olsun ...Tüm dualarınız kabul olsunn...
canım erken tabi bekle bakalım olabilme ihtimali var çünkü inşş bebiş vardır![]()
Kizlarbenm hala umudmvar atesim 4gundr 36.7 ayrca belm kopack gibi ayrca sivilcelrm hala yok:)))
Inşallah canım ama bende.birşey yok gibime gliyor hayırlısı bakalım..
Kizlr keske 2.cizgyi gormeseydm simdi daha kotym
merhaba arkadaşlar ben ayın 27 da gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı çok beklediğim ve istediğim bişey olduğu için inanamadım ertesi gün tekrar yaptım ondada çift çizgi çıktı ayın 30 dada doktora gittim ultrasona gönderdi keseyi göremediğini söledi bende varmı yok mu dedim oda şüpheli dedi ve kan testine gönderdi ordada beta hcg sonucu 1020 çıktı doktor gebelik yeni anca 2 haftalıktır dedi ondan göremedik dedi 2 hafta sonra tetrar gel dedi sağlık ocağındaki doktorumuzada gittik doktor hamile olmayabilirsin değerin düşük dedi benim içim içimi yiyo aceba dış gebelik olablirmi deneiyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdidden teşekkürler...
Canım, regl gününün üzerinden kaç gün geçmişti bu değeri aldığında ?
Çünkü kese zaten hemencecik görünmüyor bildiğim kadarıyla, beklemen lazım biraz, değerin iyi ama olman gereken reglinden kaç gün sonra aldın bu değeri..
Canm benm normalde adtden 1gun once belm agrr ama simdi 1haftadrbelim kopackgbii hic bi isteyyapmdm
canm benim son 3 aydır adetim düzensizleşti normalde 33 günde bi oluyordu sonra 30 güne düştü daha sonra 28 güne eğer 28 günden sayarsam bugün itibariyle 11 gün geçmiş eğer 33 güne sayarsak 7 gün geçmiş biraz karışık oldu ama :) ...