Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balbarmak markasinin olan urunmu bu? Bizde gecen narmelatla konusmustuk bunu ama bi firsat bulup eczaneye soramadim... Tadi nasil? Merak ettim. Bude kuzum metal kasik bu tarz yrunlere deyince iyi digil diyolar ama gercekten bilimsel bi aciklamasi varmi bilmiyorum. Ama tek seferden bisey olmaz ginul rahatligi ile tuket.

Canim cok gecmis olsun gercekten cok zor zamanlar gecirmissin insallah sonucunuda guzel alirsin. En azindan artik hamile kalabildigini gormussun bu bile ne kadar onemli. Sagligimiz huzurumuz yerinde olsunda rabbimde emanetini elbet bizede birakir...

allah razı olsun canım evet ne zor zamanlar geçirdim hamdolsun geride kaldı Rabbim eşime sağlık hayırlı uzun ömür versin Allah eksik dua ettirmesin şükredecek o kadar şeyimiz var ki Rabbim e şükürler olsun.
bugun işe giderken kasabaya gidiş geliş yapıyorum eşim götürüyor bugün yarı yoldan döndük yollar buz pisti gibiydi iki üç tane kaza vardı ölü yaralı allah korusun onları görünce teselli buldum allah kaza bela vermesin de bu bebek bekleyişleri güzel tatlı telaşlar

allah hepimize analı babalı huzurlu sağlıklı yuvada evlat nasip etsin inş.

Kizlar ben derdim ki aacababenm imtihanm nasil olack kaynnm cook ii beni cok sevyo ailesi ayni esimle cok sseverek evlendk cok sukur 2.yilimzda evde aldk.simdi anliyrm imtihanmn nedenli buyuk oldgnu hicc aklima gelmzdi cocugumn olmaycagi ama vardr bundada bi hayr teshisimiz bile aciklanamyn infertilite:((

Canım derdi de dermanı da ceren Allah, beterin beteri var, çok şükür ki çok güzel bir hayatın var, Rabbim yuvanızı yavrularınızla taçlandırsın inşallah..

canım gitmez olur muyum evlendim 4 aylıkken bi Dr a gittim ve hâlâ devam.aslında uzun hikaye ama toparlayarak yazayım

eşim başlarda çocuk istemiyordu yani tedavi görmesi gerekiyordu tedaviyi erteliyordu hele olur ne acelesi var diyordu. sonunda ikna ettim ve ilacı bulup başlamamız 2.5 seneyi buldu eşim tedaviye başlayınca ben de rahim filmi çektirmek için dr.gittim vee yumurtalıklarında dev gibi kistin var dedi özele gitmiştim beni fakülteye yönlendirdi bu arada birsürü Dr a gittim hepsi birsürü şeyler, kanser dediler yumurtalıklarını alacağız eşinle ailenle görüş dediler o kadar üzüldüm ağladım bir senem zehir gibi geçti allahım karşıma vicdanli Dr çıkar dedim ve Prof a gittim bana kistimin olmadığını ve karin içerisinde sıvı birikimi olğnu yinede ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve Acıbadem de Laparoskopiyle ameliyat oldum çok şükür sıkıntılarımdan kurtuldum allah Dr umdan razi olsun 6 ay oldu olalı ve eşiminde tahlilleri normal çıktı hâlâ iğneye devam ediyor her ay gebelik beklentisinde olmak da guzel bir duyguymus ben bugüne kadar o sıvı yuzunden sık sık kontrole gidiyordum bana hep ca125diye bi test var kanser testi hep onu yapıyorlardı bilmem mr çekiyorlardi

eşimde de problem oldugü için benim durumumun gebeliğe engel oldunu bilmiyorlardi eşim tedaviye başlayıp normale dönünce baktık hâlâ olmuyor o zaman benden kaynaklanıyor anladık
zaten Prof da engeldir o sıvıyla hamile kalamazsin dedi ve ameliyat oldum. Kasımda kontrole gittim Dr um herşey normale dönmüş bi sıkıntı yok dedi vee stres yapmayın kafaya takmayayin kendinizi rahat bırakın olur dedi ve bi baktım aralıkta hamileyim ama sevincim kısa sürdü kimyasal gebelik mis. Bu ay da olmadı.
ayyy çok uzun yazdım içimi döktüm kızlar size

İnşallah emekleriniz tez zamanda sonuç verir canım, hakkınızda hayırlısı oldun, çoook geçmiş olsun.

Aslında çok fazla birşeyin yokken çok yormuşlar seni, Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...

Kızlar, herşeyin hayırlısı sıcak kış günlerinde güzel güzel beslenip, bebişlerimizi bekleyeceğiz... Umutlar bitmesin...
Marmaletto ama sen kendine hiç bakmıosun sanki, kocişinin yanında olman şart en kısa zamanda öyle görünüyor, ki sana baksın ;))

Kızlar, herşeyin hayırlısı sıcak kış günlerinde güzel güzel beslenip, bebişlerimizi bekleyeceğiz... Umutlar bitmesin...
Marmaletto ama sen kendine hiç bakmıosun sanki, kocişinin yanında olman şart en kısa zamanda öyle görünüyor, ki sana baksın ;))

Bencede oyle. Kocisi yaninda yok diye hic dikkat etmiyo kendine. Ama ben inaniyorum en yskin zamanda evine kavusacak mermelatim.

Oyy kuzum kıyabilirmiyim ben sana canımsın sen de bnm kiiiii ;)
Hiihh simdi oldu kiskanirim ben. Eee biz sana kitayabilirmiyiz??? ASLAAA sende sakin hasta olma kuzum.

Canim benim sen hepimizden daha cok dikkat et kendine. Malum cift olmak zor zanaat :1: bu havalar tehlikeli iyi giyin kendinide bebisimizide usutme...

Son düzenleme:
Bencede oyle. Kocisi yaninda yok diye hic dikkat etmiyo kendine. Ama ben inaniyorum en yskin zamanda evine kavusacak mermelatim.

Hiihh simdi oldu kiskanirim ben. Eee biz sana kitayabilirmiyiz??? ASLAAA sende sakin hasta olma kuzum.

Canımsın kii ;))))

Canim benim sen hepimizden daha cok dikkat et kendine. Malum cift olmak zor zanaat :1: bu havalar tehlikeli iyi giyin kendinide bebisimizide usutme...

Sağol tatlımmm elimden geleni yapıyorum, Allah'a emanet ediyorum ikimizi de sonra, hayırlısı hakkımızda, ama beni dinleyin şimdiden kendinize çok çok iyi bakın, bu dönem oldukça meşakkatli, ki şükür ben iyi bile geçirenlerdenmişim, o günlerinizi de görüp yorumlar yapacağız inşallah, o yüzden şimdiden iyi bakın kendinize..

Ayyy canlrm bnm inşallah olur Allahin izniyle...şükrediyorum...gece uyuyamdm kasiklrmn agrsndn kızlar saat 2 de uyandm 4 geliodu dalmisim öyle :(:43:

Canım derdi de dermanı da ceren Allah, beterin beteri var, çok şükür ki çok güzel bir hayatın var, Rabbim yuvanızı yavrularınızla taçlandırsın inşallah..
Gunaydinlar herkese iinsallhh canım bu cuma gununun hurmetne hepimize nasip eder evlat sevgisini

Kizlar valla psikoljk midr bilmyrm ama 2 gundr sabah kusyrm dun oglen yemektn 2kask aalmmla kusmm bir oldu bu sabahda hergn yedgm su boregni cikardm hicc halim yok hasta degilim ama tadm yok

Kizlar gunaydin... Cok acayip seyler oluyor bana bi akil verin. Simdi burda soylememistim ama cumartesi ve pazar lekelenme tarzinda pede bile gecmeyecek sekilde bi kanamam oldu kii adetime 5 gun vardi sonra pazartesi siddetli bi agri ike birlikte adet oldum( yani ben oyle dusundum) normal sartlarda 4 gun suren adetim 2,5 gun surdu sastim kaldim.2 gundur hicbisey yokken simdi tuvalette bi daha silince lekelenmem oldugunu gordum. Ne dusunsem bilemedim. Siz ne diyosunuz???

Kizlar gunaydin... Cok acayip seyler oluyor bana bi akil verin. Simdi burda soylememistim ama cumartesi ve pazar lekelenme tarzinda pede bile gecmeyecek sekilde bi kanamam oldu kii adetime 5 gun vardi sonra pazartesi siddetli bi agri ike birlikte adet oldum( yani ben oyle dusundum) normal sartlarda 4 gun suren adetim 2,5 gun surdu sastim kaldim.2 gundur hicbisey yokken simdi tuvalette bi daha silince lekelenmem oldugunu gordum. Ne dusunsem bilemedim. Siz ne diyosunuz???
Ayy cnm çok ilginc gerckten dra gitsenee merak ettim bak

Günaydın canım,

Sen ilaç vs de kullanmadın neden oldu acaba ki, Allah Allah. Aklıma böyle üstüne görmeler falan geliyor ki inşallah öyledir, hayırlısı bakalım canım..

Canım bence hemen bi doktora gitmelisin

Back
X