Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım önce siz kalın benim bir oğlum var ben peşinize takılırım:16:

Evet erken cikanlar olabiyor seninkide cikabilir bu bir ihtimal ama cikmazsa bu sefer acabalar olusacak kendinde. Bence bikacgun bekle oyle yap testini garanti olsun.

Canim daha yeni gordum. İnan kan verdim yazmissinya geliyo bebek dedim ama simdi bu negatif hic olmadi... Artik bu durumda uzulme demekte bi ise yaramiyo malesef ama sunu diyebilirim biz burdayiz ve hep yanindayiz. İnsallah guzel haberlerinide birlikte alicaz...

Canımm benim YaA duygulandırdın beni :( teşekkür ederim iyîki varsınız bende herzaman yanınızdayım
Allah I'm nezaman derse ozman inş :))

Kizlar okuldan ciktim geldim siyle bi ortaligin tozunu aliyim dedim amaaannn almaz olaydim ne cok is birikmis evde onu farkettim. Dolaplarin inmesi gerek perdeler yikanicak camlar olmus les gibi mutfak dolaplari tum cabama ragmen almis basini gitmis...:52::52::52: ara tatil planim simdiden belli oldu dip kose temizlik :43::43::43:

Allah kolaylık versin canım sağlığın yerinde olsunda onlar halledilir:16:

Mrb kızlar kardesim için ii dileklernize cok saolun gersey cuma günğ belli olacak bn de grip oldm çok fena basım agrıyo dinlenmm gerek ama yapamıorm maalesef. Kasıklagma ara ara batma oluo yumurtlama döneminde normal mi??

Mrb kızlar kardesim için ii dileklernize cok saolun gersey cuma günğ belli olacak bn de grip oldm çok fena basım agrıyo dinlenmm gerek ama yapamıorm maalesef. Kasıklagma ara ara batma oluo yumurtlama döneminde normal mi??

Geçmiş olsun, normal tabi batmalar yumurtan çatlıyordur:34:

Allah kolaylık versin canım sağlığın yerinde olsunda onlar halledilir:16:

Gercektende oyle sagligimiz yerinde olsunda dedigin gibi bi sekilde hallolur insallah. Ugrasicak coluk cocuk da yok :1: evle ugrasirim bende...

Normal canim benimde su anda aynen senin gibi. Batma degilde surekli bir agri var. Bugun sunu dusundum korunurken bu agrilar hic olmuyodu. Ne zaman cocuk dedik benim bunye sapitti:1:

Son düzenleme:
Bence her kadinin hamilelik belirtileri farkli oluyor. Cevremdeki bircok hamike insan var hepsine nasil anladin diyorum hepsinin cevabi birbirinden farkli. Kimi hic anlamamis ne kasik agrisi ne baska bisey. Kiminin akintisi olmus kiminde surekli yorgunluk hissi. Bence her bunye farkli tepkiler veriyor.

canım cevapladıgın ıcın sagol

Kizlar okuldan ciktim geldim siyle bi ortaligin tozunu aliyim dedim amaaannn almaz olaydim ne cok is birikmis evde onu farkettim. Dolaplarin inmesi gerek perdeler yikanicak camlar olmus les gibi mutfak dolaplari tum cabama ragmen almis basini gitmis...:52::52::52: ara tatil planim simdiden belli oldu dip kose temizlik :43::43::43:
sorma valla ben de aynen buzdolabı bozuldu kaç gündür içinden çıkamadım şükür az önce yerleştirdim ama halılar silinecek perde yıkanaçak güzel bi dipköşe istiyor ama şu hamileysem birsey olacak korkusu yüzünden yapamıyorum regl olunca yaparım gerçi eflalim in dediği gibi regl olmayım da temizliği yapacak bulunur.
ama tatil planın temizlik olmasın canım ya güzelce tatil yap bi haftasonu yaparsın inş

Kızlarr sonuç NEGATIF 1.20 :(
Bidahaki aylara inş :)

Canim başında heyecanlandim bebiş vardır inş dedim ama olsun sağlık olsun bebiş arkasından gelir inşallahh üzülme canım

Son düzenleme:
Aynen matmazelcim degerlendrmm lazım da gripten ölüyorm kalkmam lazım kalkamıorm ;)

sorma valla ben de aynen buzdolabı bozuldu kaç gündür içinden çıkamadım şükür az önce yerleştirdim ama halılar silinecek perde yıkanaçak güzel bi dipköşe istiyor ama şu hamileysem birsey olacak korkusu yüzünden yapamıyorum regl olunca yaparım gerçi eflalim in dediği gibi regl olmayım da temizliği yapacak bulunur.
ama tatil planın temizlik olmasın canım ya güzelce tatil yap bi haftasonu yaparsın inş
Ya sorma bende bugun is yaparken hep bi kosede acabami dedim ama sonradan amaann zaten yok moduna gecip devam ettim. Olmayacagina artik iyice ikna oldum sanirim :44::44::44::14::14::14:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bugün çok yoğundu ama olsun o başımdaki problem bugün gelmedi inşallah bu hafta gelmezse rahatlayacağım. Kızlar bu olay beni çok strese soktu şimdi diyeceksiniz takma bebek önemli diye ama olmuyor malesef elimde değil.bebeğe birşey oldu diye çok korkuyorum kontroum ayın otuzunda dua edin bana bende size ediyorum allaha emanet olun canlar

Günaydın cancazlar nasılsınız?
Hiç ugrayamadim iki gündür ama bugün yazililarımız bitiyor ve artık rahata kavusuyorum bir süre :1::1:
Siz nasılsınız özledim sizi valla.
Efser inşallah toptan kurtulursun o beladan.. rosechina sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.. Ben idrarda görmeden kan yaptırmayacam artık. Kanda negatifi görmek daha umutsuz mutsuz ediyor insanı..
Elcem, matmazel, marmelat,eflalim, yeşil-sis, halozzy, duha, tnscn yani bütün kızlar ne alemdesiniz :27::27:

Hiç ugrayamadim iki gündür ama bugün yazililarımız bitiyor ve artık rahata kavusuyorum bir süre :1::1:
Efser inşallah toptan kurtulursun o beladan.. rosechina sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.. Ben idrarda görmeden kan yaptırmayacam artık. Kanda negatifi görmek daha umutsuz mutsuz ediyor insanı..
Elcem, matmazel, marmelat,eflalim, yeşil-sis, halozzy, duha, tnscn yani bütün kızlar ne alemdesiniz :27::27:

Günaydın canım benim adet başladı bu ay sıkı çalışıcam inş Allah kısmet eder hepimize bu ay hamiş kalırıız 😄

Ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın?

Kizlar ggunaydin bugn evlilik yil donumum 4.yilimiza giryrz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

offf offf bende de aynı dert dolapları yerleştirmem gerekio mutfak dolapları temizlenecek halı perde ama hiç halim yok :(:5:

Canim başında heyecanlandim bebiş vardır inş dedim ama olsun sağlık olsun bebiş arkasından gelir inşallahh üzülme canım
nasip değilmiş canım inş bidahaki aylara hepbirlikte :16:

Selam arkadaşlar bugün çok yoğundu ama olsun o başımdaki problem bugün gelmedi inşallah bu hafta gelmezse rahatlayacağım. Kızlar bu olay beni çok strese soktu şimdi diyeceksiniz takma bebek önemli diye ama olmuyor malesef elimde değil.bebeğe birşey oldu diye çok korkuyorum kontroum ayın otuzunda dua edin bana bende size ediyorum allaha emanet olun canlar
hayırlı haberlerini alırız inş sakın üzme kendini sende Allah'a emanet ol canım ..

sağol canım zaten umutlu değildim bende idrar da görmeden birdaha kan yaptırmayacağım :31:

Günaydın canım benim adet başladı bu ay sıkı çalışıcam inş Allah kısmet eder hepimize bu ay hamiş kalırıız 😄

geçmiş olsun canım aynen sıkı sıkı :1::1:

Back
X