Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyiyim canım kardeşimin son sınavı benim dersim şuan heyecanla sınav yapıyorlar biraz olsun o da ben de dinleneceğiz artık.. Çok üzülüyorum kızdıktan sonra :14::14: rahat rahat tv izleyip sohbet edeceğim kocişle. Günlerdir oturma odasına girmiyorum valla ders çalışmaktan:)

Kalkmana gerek yok askim :1::1::1::1:
:1::1::1::26:
Günaydın cancazlar nasılsınız?
Hiç ugrayamadim iki gündür ama bugün yazililarımız bitiyor ve artık rahata kavusuyorum bir süre :1::1:
Siz nasılsınız özledim sizi valla.
Efser inşallah toptan kurtulursun o beladan.. rosechina sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.. Ben idrarda görmeden kan yaptırmayacam artık. Kanda negatifi görmek daha umutsuz mutsuz ediyor insanı..
Elcem, matmazel, marmelat,eflalim, yeşil-sis, halozzy, duha, tnscn yani bütün kızlar ne alemdesiniz :27::27:

iyidir canım nolsun.. sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlarr sonuç NEGATIF 1.20 :(
Bidahaki aylara inş :)

Canim insallah bidahaki aya hamile kalirsin.takmamamiz lazim heralde.ben dun eczaneye gittim birsuru test aldim.hala yapmadim resmen kendimle savas veriyorum.zaten kirmizilar bu strese gelcegi varsada gelmez yani..kafayi yedim heralde :)) esim diyoki bi aydir oldumu tuttumu soyle boyle diyon adetin gecikti niye yapmiyon kan verelim bunda cikmaz diyosan hadi kalk bisey yapalim.ya bu adam anlamiyo.ben daha cok istiyorum biseyler yapmayida o negatif bi ay daha umutla bekle demek...hakkimizda hayirlisini versin rabbim.evlatlarimiza bian once kavusmayi nasip etsin.off offf

eflalim canım nasılsınn ? diyete devam mı? kaç kilo gitti???
evet canım birkaç gün saldım da iki gündür sıkıladım:) yarın sabah tartılıcam çizelgemi düzenlerim:) spor yapınca kanamam artıyor onun dışında sıkıntım yok,sen nasılsın?
Iyiyim canım kardeşimin son sınavı benim dersim şuan heyecanla sınav yapıyorlar biraz olsun o da ben de dinleneceğiz artık.. Çok üzülüyorum kızdıktan sonra :14::14: rahat rahat tv izleyip sohbet edeceğim kocişle. Günlerdir oturma odasına girmiyorum valla ders çalışmaktan:)

İyi bari canım dinlenirsiniz zor sınav stresi kocişi ihmal etme kız:1:

Günaydın cancazlar nasılsınız?
Hiç ugrayamadim iki gündür ama bugün yazililarımız bitiyor ve artık rahata kavusuyorum bir süre :1::1:
Siz nasılsınız özledim sizi valla.
Efser inşallah toptan kurtulursun o beladan.. rosechina sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.. Ben idrarda görmeden kan yaptırmayacam artık. Kanda negatifi görmek daha umutsuz mutsuz ediyor insanı..
Elcem, matmazel, marmelat,eflalim, yeşil-sis, halozzy, duha, tnscn yani bütün kızlar ne alemdesiniz :27::27:

Ayy kuzum benimde senden bi farkim yok valla. Sukur sinavdi nottu herseyi hallettim sisteme bu hafta girerim. Onceden girersem heyecani kalmiyor:1:
Kocisko aksam diyoki ben biliyorum 2014 de kesin bi bebegimiz olucak. İyi hadi bakalim dedim. Bu ozguven nerden geldiyse :1:

Kizlar ggunaydin bugn evlilik yil donumum 4.yilimiza giryrz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Nice guzel mutlu yillariniz olsun canim. İnsallah bu guzel yuvaniza minik bi bebiste eslik etsin. Kocaman mutlu bir aile olun.

Günaydın canım benim adet başladı bu ay sıkı çalışıcam inş Allah kısmet eder hepimize bu ay hamiş kalırıız 😄

Hadi bakalim insallah cok beklemezsin. Bi kere oldu bi daha niye olmasin...

Ooooiii yazik be kocisine yanliz kalmis... Neyse arada ozlemekte iyidir. Kiymetini bilir.

kızlar şuan adetim kasıklarımdan göbegıme dogru keskın bı sancı gırıo sureklı.. suan adetın 4.günü... başım dönüyooo anlamdmm :(

canım mutlu bebişli huzurlu sağlıklı nice senelere inşallah

canım niye oluyor aceba inş normaldir bilen kızlar yorum yaparlar geçmiş olsun

Selam kızlar herkese,

Giremiyorum 2 gündür gripti, öksürüktü evde yatıyorum valla, fenalardayım...
Paralomyokaşk; kutlarım canım, güzrl yuvanız yavrularınızla taçlansın inşallah
Rosechina; inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın canım.
Elcem; dikkat et canım sende, bu hastalık fenaymış senin okul var birde, ben işten rapor aldım ama senin dinlenmeye zamanın da yok
Marmalat; geçmiş olsun, çok mu üşüttün acaba, baş dömesini ben de anlamadım ama.
Su; kolay gelsin canım sana..
Eflalim; inşallah gider o istemediğin kilolar hazırlık döneminde, hastayım ama tv de börek gördüm canım istedi, yapacak kimse de yok, yemek sepetinden sipaiş verdim, koca 2 dilim yedim, benim sonu ne olacak bikmiyorum, Allah yardım etsin.
Matmazel; sen nasılsın kuzum...

Hepinizi öpüyorummmm

Selam kızlar herkese,

Elcem; dikkat et canım sende, bu hastalık fenaymış senin okul var birde, ben işten rapor aldım ama senin dinlenmeye zamanın da yok
Marmalat; geçmiş olsun, çok mu üşüttün acaba, baş dömesini ben de anlamadım ama.
Eflalim; inşallah gider o istemediğin kilolar hazırlık döneminde, hastayım ama tv de börek gördüm canım istedi, yapacak kimse de yok, yemek sepetinden sipaiş verdim, koca 2 dilim yedim, benim sonu ne olacak bikmiyorum, Allah yardım etsin.

Hepinizi öpüyorummmm

canım geçmiş olsunn dikkat ett kendıne ve yegenımıze :)))

benide eklermisiniz yaş 26 23 aralık 2. deneme Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin:emir_bebek:

Selam kızlar herkese,

Hepinizi öpüyorummmm

Canım çok geçmiş olsun aman canım aman ben hamileyken aldığım kilolar yüzünden diyet yapıyorum yoksa kilo sorunum yoktu hiç:( çok zor ama hamur işi tatlı çok yememeye bak kendi iyiliğin için:16:

Canim insallah bidahaki aya hamile kalirsin.takmamamiz lazim heralde.ben dun eczaneye gittim birsuru test aldim.hala yapmadim resmen kendimle savas veriyorum.zaten kirmizilar bu strese gelcegi varsada gelmez yani..kafayi yedim heralde :)) esim diyoki bi aydir oldumu tuttumu soyle boyle diyon adetin gecikti niye yapmiyon kan verelim bunda cikmaz diyosan hadi kalk bisey yapalim.ya bu adam anlamiyo.ben daha cok istiyorum biseyler yapmayida o negatif bi ay daha umutla bekle demek...hakkimizda hayirlisini versin rabbim.evlatlarimiza bian once kavusmayi nasip etsin.off offf

inşş canım hepbirlikte :) yaa heyecanlandımm inş pozitiftir canım ne zaman yapıcaksın test?

evet canım birkaç gün saldım da iki gündür sıkıladım:) yarın sabah tartılıcam çizelgemi düzenlerim:) spor yapınca kanamam artıyor onun dışında sıkıntım yok,sen nasılsın?
ohh ne güzel canımm bende 5 kilo verebilsem keşkee... ama kendime söz verdim bu ay düzenli olarak haftanın 4 günü eliptiğe binicem ve yediklerime dikakt edicem inşş:)))

Selam kızlar herkese,

canım çok geçmiş olsun zararlı olmayan bitki çayları v.s bişeyler içseydin .. ye canım boşver benim şuan iştah açık hamileyken kim bilir ne olurum ben kapılardan geçemem herhlade:1: (ayyy Allah korusunnn ) :18: :(

Hepinizi öpüyorummmm
bende seni öpüyorum canım

Canım bende eliptik yapıyorum her yeri çalıştırıyor senin 5 kilo fazlan varmış benim 15:1:

Canlarm mrb nasılsınız ben dedgm gibi baya hastaym bu ay hislerime göre bnde yine tık yok hatta hiç bir belirti yada agrı sızı yok o yönden ;) acaba o balparmağın polen bal karışımından mı oldu nedir...ne zamn gelck bebekler yaa

Back
X