canım en azından eşinde seninle aynı fikirde ve tüp bebek deneyeceksiniz
ya ben ne yapayım
eşim çocuk istemiyor. nedeni çok borcumuz varmış. nefes alamıyormuş. çocuk masrafı çekemezmiş.
onu geçtim ben tam 1 yıldır ne tedaviler ne badireler atlattım artık benlik bir problem olmadığı halde hamile kalamayınca doktor eşimden sperm sonuçlarını istedi ama benim kocam onuda kabul etmedi. bende bi problem olsa hamile kalamazdın diyor. yani iki ucu b.klu değnek. onu geç birde 2 ay önce gittiğim manyak bir doktor kistin var onları eritmeden hamile kalamazsın dkh kullan yoksa çocuğun olmaz dedi.
canım dualarım seninle inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırsınız. lütfen umudunu kaybetme Rabbim yazdıysa onu kaderine gelecek zaten
eşinin çocuk istememesine nedemem lazım bilmiyorum cnm ya eşim destek çok oluyor banakendi gitti dün testini yaptırdı sonucunu elime verdi o yönden sanslıyım ben .şükürler olsun ... elbet ister bir gun cnm sıkma can ını cnm ..... başka bir doktora gitseydın keşkeee....... hepsi ayrı söylüyor yru tedavı yapıuyor cnmmmm inşallah cnmm amminnnnnn umudumu kaybetmemeye çalışıyorum gayret ediyorum cnm sende kaybetmetatlımmm