Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy insallah. İnan hic gelmesin istiyorum ama kismet. Hicbisey yok gibi yada ben artik bi belirti aramadigimdan gormezden geliyorum.

Belirti arayıp kendını üzme hayatım cunku bazılarında hiç belirti olmuyomus anca bat gecıkınce anlayanlar var .. Sadece burdaki kişilerin beni hislerimi anladıgını dusunuyorum kimle konussam olur daha kac ay olmus zaten hamıle kaldın bidaha kalırsın falan diyolar ama ben kendine laf geciremiyorum galıba aylar sene gıbı

Kuzumm izledim cok hos yaa eşim de vardi yanımda "ne var yaa nr ağlıyorsun buna" diyor :1::1: bir de adamın opmesini falan kınıyor. Bu adam romantizm fukarasi :27::37:
bayıldımm tek kelimeyle harika ağlamamak imkansız:14::14:

Belirti arayıp kendını üzme hayatım cunku bazılarında hiç belirti olmuyomus anca bat gecıkınce anlayanlar var .. Sadece burdaki kişilerin beni hislerimi anladıgını dusunuyorum kimle konussam olur daha kac ay olmus zaten hamıle kaldın bidaha kalırsın falan diyolar ama ben kendine laf geciremiyorum galıba aylar sene gıbı
Ahh ahh aynen 5 ay degil sanki yillar gecti. Senin enazindan bi umudun var hamile kalabildigini gordun biz daha o asamayada gelemedik :1: umarim tekrar goruceksin o cift cizgiyi ve bu sefer bebisin seninle kalicak.

Valla sorma kuzum neler cekiyorum kacgundur.psikolojik dicem bukadarda belirti olmaz.annemde diyo gec dollenmedir 10gunden once teste cikmaz.adet dongum 32 35 degisiyo.hicbir adet belirtim yok bugunkasik batmasi oda ara ara.goguslerim agriyo sutyeni cikardim attim.hastalik olmasin da ben baska bisey isyemiyorum.yarin belli olcak bakalim bebis varsada supriz olcak okadar negatife ragmen.gerci babasi cins onunda kendini belli etmemesine sasirmam heralde.
İnsallah guzel bir haber olur icin. Bebisin sana supriz yapip ceee der annesine:1:

ya canlarım bir cevap lütfen benim adetim 8 gün sürer 3 ünde başladı en uygun gün hamile kalmam için 12 siyle 22 ocak arasıymış bizde tam 12 sinde olduk birlikte adetime 13 gün kala bel ağrılrım başladı ve kasık adet olucağım zaman hiç bir şekilde olmaz onu geçtim kızkende bel ağrım kasık ağrım olmazdı neyse birde idrararım çok koyu vaziyette güzelim yemek yağ tutmuş die iğrendim yemedim 23 24 bedenim olmayan iştahım açıldı :( biraz daha aydınlatsanız beni :( test yapsam ne zaman çıkar kan testi yaptrmak istemiyoum daha üzülürüm yoksa daha fazla hemde :(:53: şu anda 10 günüm fln var reglime :32:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız :))) rosechna gelmiş kırmızılar geç mi oldun buay ayniydi seninle bnm adet zamani dimi.. bnmde bugün bitti adet döngumu hesaplayamiyorm bi 26. Bi 27. Gunde bi 28. Gunde gelio gariplesti:)

marmelaat canım seninle aynıydık ama benim kimyasal dan sonra şaştı günler geçen ay 32. gün bu ay 36.gün regl oldum off hep atıoo sonrada umutlandırıo iştee.. seninki hep 1 gün atmış :)

yeşil_sis canım nie öyle düşünüosun aşkolsun birlikteyiz desteğiz birbirimize..:16:

Kizlar bu arada aksam eve giderken ayagimi burktum bildiginiz bilegim oldu bir davul... Cok canim yaniyor bildiginiz gibi degil. Ahh ahh nazar degdi bana.

canım geçmiş olsun hirudoid jel kullan çok faydasını görürsün eğer geçmesse bence bi doktora git canım

Kızlar bn hala çk kötüyüm diyelim ki hamileyim acaba hamileyken içilebilcek ilaç var mı ya biliosanz sölesenz korkuorm da ilaç içmeye

canım geçmiş olsun bence doğal şeyler dene zencefil süt bal karışımı ıhlamur fln yap canım inş faydasını görürsün

ya canlarım bir cevap lütfen benim adetim 8 gün sürer 3 ünde başladı en uygun gün hamile kalmam için 12 siyle 22 ocak arasıymış bizde tam 12 sinde olduk birlikte adetime 13 gün kala bel ağrılrım başladı ve kasık adet olucağım zaman hiç bir şekilde olmaz onu geçtim kızkende bel ağrım kasık ağrım olmazdı neyse birde idrararım çok koyu vaziyette güzelim yemek yağ tutmuş die iğrendim yemedim 23 24 bedenim olmayan iştahım açıldı :( biraz daha aydınlatsanız beni :( test yapsam ne zaman çıkar kan testi yaptrmak istemiyoum daha üzülürüm yoksa daha fazla hemde :(:53: şu anda 10 günüm fln var reglime :32:

canım bence stres yapma bunları düşünme test yapmak için daha çok erken adet günün geçsin öyle test yap..
erken test yapıp ta hayal kırıklığına uğrama ....

KIZLARR BU ARADA CUMA GÜNKÜ TOPLANTI GÜZEL GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUMMM.. BU HAFTA YADA BU AY İNŞŞ GÜZEEL BEBİŞ HABERLERİ ALIRIZZZ
GÜZELL MUTLU HAFTALAR DİLİYORUMM :16:

Canim belki bana kizicaksin ama yasadigin seylerin bir cogu psikolojik. Neden dersen ben 5 ay once korunmayi ilk biraktigimda sekmeyen adetim tam 6 gun geciktiki ben ilk adet oldugum gunden bu zamana gun atlamamistir. Hayatimda yasamadigim kadik agrilari halsizliklet bulantilar yasadim. Hatta kizlarin bazilari hatirlar 2 ay once oyle yogun brlirtiletim vardiki kendimde dahil herkes kesin hamilesin baska bisey olsmaz dedi ama ne oldu sonuc degismedi. Su bi gercek burda tekbir iliskiyle hamile kalan arkadaslarimiz var (yanlis hatirlamiyosam eflalim oyle hamis kalmisti) hatta ilk deneme ayinda Hale'cim hamis kaldi ama bu inan cok cok buyuk bi sans. Ben kac ay gun atlamadim doktorun verdigi tarihlerde denedim neler neler ama olmadi. Akisina birak gunummuydu degilmiydi hesabi yapma yumurtan bu ay 12. Gunde catlar obur ay 16. Gunde yani bunun bi garantisi yok. Yasin daha cok kucuk bi acelende yok evliliginin tadini cikar esinle yasadigin guzel vakitleri degerlendir. Zaten sen ne yaparsan yap Rabbim istemezse olmaz. Haa o arada bebisin gelir annesini sevindirir inan hepimizde senin kadar cok seviniriz. Kendini kastikca sartladikca vucut bu durumu sanki bi hastalikmis diye kabul edip dollenmeyide etkiliyor.
Bana alinma kirilma olurda negatif bi sonuc alirsan uzulme diye soyluyorum.

marmelaat canım seninle aynıydık ama benim kimyasal dan sonra şaştı günler geçen ay 32. gün bu ay 36.gün regl oldum off hep atıoo sonrada umutlandırıo iştee.. seninki hep 1 gün atmış :)

yeşil_sis canım nie öyle düşünüosun aşkolsun birlikteyiz desteğiz birbirimize..:16:

canım geçmiş olsun hirudoid jel kullan çok faydasını görürsün eğer geçmesse bence bi doktora git canım

canım geçmiş olsun bence doğal şeyler dene zencefil süt bal karışımı ıhlamur fln yap canım inş faydasını görürsün

canım bence stres yapma bunları düşünme test yapmak için daha çok erken adet günün geçsin öyle test yap..
erken test yapıp ta hayal kırıklığına uğrama ....

KIZLARR BU ARADA CUMA GÜNKÜ TOPLANTI GÜZEL GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUMMM.. BU HAFTA YADA BU AY İNŞŞ GÜZEEL BEBİŞ HABERLERİ ALIRIZZZ
GÜZELL MUTLU HAFTALAR DİLİYORUMM :16:

Canim Allah kabul etsin dualarini da dileklerinide. Ay bitmeden bi haber alsakta musmutlu kapatsak ocak ayini. Ama karar verdim eger olurda hamis oldugumu ogrenirsem 14 subatta soylemeyi dusunuyorum :16::16: guzel olur demii...

Son düzenleme:
Herkese selam kızlar, 1 hafta evde yattıktan sonra bugün iş başı yaptım. Aman dikkat edin bu salgın fenaymış.
Kayınvalidem geldi, ay evde muhhabbet-sohbet, yemek bol bol, Allah bozmasın kendisini pek severim...

C.tesi doktor kontrolümüz vardı birde, herşey yolunda şükür, hareketlenmiş bizimki, Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin hepinize inşallah... İnanıyorum ki en yakın zamanda bu güzellikle başınıza gelecek.

Stressiz bol aşklı günler geçirin, hepimiz genciz, sorunlarımız yok, o zamanı beklemek en doğrusu, güç olmadan yavrularınız göbeklerinizi doldursun, bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah...

Canim Allah kabul etsin dualarini da dileklerinide. Ay bitmeden bi haber alsakta musmutlu kapatsak ocak ayini. Ama karar verdim eger olurda hamis oldugumu ogrenirsem 14 subatta soylemeyi dusunuyorum :16::16: guzel olur demii...

Amin canım hepimizin duaları kabul olsun :) canımmm 14 şubat senin için çok çok özel bir gün olur inşş güzel haberlerini alırızz :16:

Slm kizlr herkese guzel ​bi hafta diliyrm bu aycok rahatm bati bekliyrm yani:))sizler naslsnz nasl gecti h.sonu ben fulltemizlik amaa aksm kuaformude ihml etmdm:3:

Herkese selam kızlar, 1 hafta evde yattıktan sonra bugün iş başı yaptım. Aman dikkat edin bu salgın fenaymış.
Kayınvalidem geldi, ay evde muhhabbet-sohbet, yemek bol bol, Allah bozmasın kendisini pek severim...

C.tesi doktor kontrolümüz vardı birde, herşey yolunda şükür, hareketlenmiş bizimki, Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin hepinize inşallah... İnanıyorum ki en yakın zamanda bu güzellikle başınıza gelecek.

Stressiz bol aşklı günler geçirin, hepimiz genciz, sorunlarımız yok, o zamanı beklemek en doğrusu, güç olmadan yavrularınız göbeklerinizi doldursun, bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah...

ohhh ohhh ne güzel haberler canım çok sevindim nazar değmesin maşallah :nazar::nazar:
Amin canım Allah'ım hepimize yaşatsın bu duyguları :) Allah gönlüne göre versin:16::16:

Slm kizlr herkese guzel ​bi hafta diliyrm bu aycok rahatm bati bekliyrm yani:))sizler naslsnz nasl gecti h.sonu ben fulltemizlik amaa aksm kuaformude ihml etmdm:3:

ohh mis gibi olmuşturr evinn :)) yaa benimde haftasonum hep dışarıda koşturmakla geçti eve bakamadım :( benimde deli gibi temizlik yapmam gerekio akşama birşey çıkmassa inş yapıcmm :1:

ohh mis gibi olmuşturr evinn :)) yaa benimde haftasonum hep dışarıda koşturmakla geçti eve bakamadım :( benimde deli gibi temizlik yapmam gerekio akşama birşey çıkmassa inş yapıcmm :1:
Hemde ne miss evimde bende tiril tirl oldk:3::1::3: hem ishem ev zor oluyr ama mecbr yapyrz

Ayy yerim ben bonciği. Annesinin gobisinde mutlu keyfi yerinde demekki ne guzell. Evdede yaninda birisinin olmasi cok guzel olmus canim snlasabildigin surece zaten hem sana arkadas hem yardimci olur. Allah agzinizin tadini hic bozmasin insallah.

Amin canım hepimizin duaları kabul olsun :) canımmm 14 şubat senin için çok çok özel bir gün olur inşş güzel haberlerini alırızz :16:

14 subat sevgiller gunu disinda kocisimle ilk karsilastigimiz gun. O sebeple daha anlamli bizim icin. İstesek heralde bu kadar ayarlayamazdik :1: :1: o yuzden farkli bi anlami olustu o gunun benim icin.
Kismet benimki hayal iste...

Ayy ne guzel olmustur. Oohhh miisss gibi. O yorgunluga kuaforude sıkıstırmıssınya helal olsun sana. Bu hafta bizim temizligi kocis yapti. Eeeehhh cok iyi oluyomus boyle. Yattigim yerden direktifle.. :66::66: gerci buyuk isler gene beni bekliyor. Artik ara tatile kismetse.

Ayy yerim ben bonciği. Annesinin gobisinde mutlu keyfi yerinde demekki ne guzell. Evdede yaninda birisinin olmasi cok guzel olmus canim snlasabildigin surece zaten hem sana arkadas hem yardimci olur. Allah agzinizin tadini hic bozmasin insallah.

14 subat sevgiller gunu disinda kocisimle ilk karsilastigimiz gun. O sebeple daha anlamli bizim icin. İstesek heralde bu kadar ayarlayamazdik :1: :1: o yuzden farkli bi anlami olustu o gunun benim icin.

Ayy ne guzel olmustur. Oohhh miisss gibi. O yorgunluga kuaforude sıkıstırmıssınya helal olsun sana. Bu hafta bizim temizligi kocis yapti. Eeeehhh cok iyi oluyomus boyle. Yattigim yerden direktifle.. :66::66: gerci buyuk isler gene beni ekliyor. Artik ara tatile kismetse.
Valla super oldu yorgunluk kahvesi ictkten sonra basldk genel bakima:3::3::3:

Ayy ne guzel olmustur. Oohhh miisss gibi. O yorgunluga kuaforude sıkıstırmıssınya helal olsun sana. Bu hafta bizim temizligi kocis yapti. Eeeehhh cok iyi oluyomus boyle. Yattigim yerden direktifle.. :66::66: gerci buyuk isler gene beni bekliyor. Artik ara tatile kismetse.

Sağol canım, iyi oldu valla gelmesi dediğin gibi.

Ay inşallah o güzel gününüzü 3 kişi kutlarsınız.. hayallerine inan...
Keyif yapsaydın şöyle bi direktif verirken, bizimki de son aylarda iş güç derdinde, getir götürler :)) keyifli oluyor beylerin iş yapması :D

Sağol canım, iyi oldu valla gelmesi dediğin gibi.

Ay inşallah o güzel gününüzü 3 kişi kutlarsınız.. hayallerine inan...
Keyif yapsaydın şöyle bi direktif verirken, bizimki de son aylarda iş güç derdinde, getir götürler :)) keyifli oluyor beylerin iş yapması :D

Ayy hemde ne keyif ne keyif... :1: ama kendi istedi sen kalkma ayaga ben herseyi yaparim diye bende hiicc ustelemedim. Arada yapsinda pratik olsun.
Artik kabullendim sanirim hicbiseyi belirtiden saymiyorum tek cizgi gormek bagimlilik yapti bende artik ikide ciksa inanmam :1:

Back
X