Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh be canim inan seni cok iyi anliyorum. Klasik erkek mantigi iste. Bigun gec gitsek ne olur... Keske sen kendi basina gitseydin. Ben artik oyle yapiyorum hic ona minnet etmiyorum. Cunku ona kalirsam ohoooo isim var. Kizmakta haklisin ama kendini uzuceksin baskada bisey olmayacak malesef.

Giremedim bu saate kadar nete.kuzum oyle deme.bi hayat paylasiyoruz.ben tek basima bu yolu yuruyemem ki.evet yururum ama ozaman o ne olucak babami.olaki hadi dr hamilesin dedi bana o yok ondan sonra.benim gozumde ilk heyecanimi olmasi gerektigi anda olmayan adam hic olmasin.onada soyledim bunu.yada kotu bisey oldu sevdigim adam olsun yanimda.bunu istemeye hakkim var.ve benim esim bukadar bencil degildi..bi iki gunluk kriz yasiyorum ve gercekten tasiyamiyorum.halada eve gelmedi...

Canim belki bana kizicaksin ama yasadigin seylerin bir cogu psikolojik. Neden dersen ben 5 ay once korunmayi ilk biraktigimda sekmeyen adetim tam 6 gun geciktiki ben ilk adet oldugum gunden bu zamana gun atlamamistir. Hayatimda yasamadigim kadik agrilari halsizliklet bulantilar yasadim. Hatta kizlarin bazilari hatirlar 2 ay once oyle yogun brlirtiletim vardiki kendimde dahil herkes kesin hamilesin baska bisey olsmaz dedi ama ne oldu sonuc degismedi. Su bi gercek burda tekbir iliskiyle hamile kalan arkadaslarimiz var (yanlis hatirlamiyosam eflalim oyle hamis kalmisti) hatta ilk deneme ayinda Hale'cim hamis kaldi ama bu inan cok cok buyuk bi sans. Ben kac ay gun atlamadim doktorun verdigi tarihlerde denedim neler neler ama olmadi. Akisina birak gunummuydu degilmiydi hesabi yapma yumurtan bu ay 12. Gunde catlar obur ay 16. Gunde yani bunun bi garantisi yok. Yasin daha cok kucuk bi acelende yok evliliginin tadini cikar esinle yasadigin guzel vakitleri degerlendir. Zaten sen ne yaparsan yap Rabbim istemezse olmaz. Haa o arada bebisin gelir annesini sevindirir inan hepimizde senin kadar cok seviniriz. Kendini kastikca sartladikca vucut bu durumu sanki bi hastalikmis diye kabul edip dollenmeyide etkiliyor.
Bana alinma kirilma olurda negatif bi sonuc alirsan uzulme diye soyluyorum.

yok niçin kızıyım yorumuma değer verip cevapladığın için ayrıca teşekür ederim dediğin gibide psikolojik olabilir test yaptırdım nbegatif çıktı adetime 11 gün kala belkide yok bir şey belkide erkendii bilemiyorum :50:

yok niçin kızıyım yorumuma değer verip cevapladığın için ayrıca teşekür ederim dediğin gibide psikolojik olabilir test yaptırdım nbegatif çıktı adetime 11 gün kala belkide yok bir şey belkide erkendii bilemiyorum :50:

Canım daha adetıne 11 gun varmıs erken bence biraz daha sabret ..

varmıdır erken yaptırıp 0 ı görüp hamile olan :18::18::18::18::18::18::18:

Canim acele etme daha cok erken.emin ol okadar erken belirti olmuyo psikolojik onlar.kendimden biliyorum.bak bana adet olmadim hala belkide o belirti sandigim seyler vucuduma oyun oynuyo hastalanamiyorum.annem adet 10gun gectikten sonra belirti olur diyo.inan psikolojik.rahat birak kendini.varsa zaten seninle.hic dayanamiyosan sabret cumaya kadar kan yaptir.idrarda cikmaz.cikan sonuc yaniltici olur.

Giremedim bu saate kadar nete.kuzum oyle deme.bi hayat paylasiyoruz.ben tek basima bu yolu yuruyemem ki.evet yururum ama ozaman o ne olucak babami.olaki hadi dr hamilesin dedi bana o yok ondan sonra.benim gozumde ilk heyecanimi olmasi gerektigi anda olmayan adam hic olmasin.onada soyledim bunu.yada kotu bisey oldu sevdigim adam olsun yanimda.bunu istemeye hakkim var.ve benim esim bukadar bencil degildi..bi iki gunluk kriz yasiyorum ve gercekten tasiyamiyorum.halada eve gelmedi...
cok haklısın canım ne denebilirki bu dusuncelerıne...ama bı sekılde bu krızde atlatılıcak ve sen yine kendını uzdugunle kalıcaksın.:43: bugun ıcınde randevu almıssın zaten bı gıt bakalım doktora ne dıcek. bızede haber ver valla merak ederim.

kızlar selamlar... ınsallah hepiniz ıyısınızdır. aksam karmakarısık ruyalar gordum hayrolsun bakalım dıyorum. okulda dogruduzgun ogrencı yok bos bos gecıyo zaman bıranonce eve gıtsem dıye dakika sayıyorum valla. :10::10:

Kizlar bugun dr gidemedim bizim beyfendinin bundan daha onemli isleri varmis.bu saatte kadar sinirimden agladim.bende vazgectim gitmekten.sorumsuzluga tahammul edemiyorum ya.canim cok sikkin.hala hastalanmadim.kavgada ettik.gelme buaksam bu eve istemiyorum seni dedim.cok abarttim belki ama haketti.benim saglimdan onemli isi olmamali.icimi kimseye dokemedim.siz anlarsiniz halimden

Saat bire randevu aldim doktordan.bana dua edin kizlar..insallah kotu bisey yoktur.

Canım kızmakta haklısın tabi eşinin destek olması lazım ama öfkeli bir şekilde konuşma karşına al sakince konuş sen şöylesin böylesin deme ben böyle hissediyorum ben çok üzülüyorum de, umarım randevun iyi geçer sorun çıkmaz

:46: herkese merhaba hatunlar :46:
Ben de burdaki bir çok arkadaşımız gibi anne olmak için uğraşanlardanım. 2010 yılında hamile kaldıktan sonra bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Daha sonrasında korunmamamıza rağmen o günden bu yana hamile kalamadım. klomen kaç kuttu kullandım bilmiyorum. Ovitrelle 3 kutu kullandım ama yok olmadı kasım ayında hormon yüklemesi yapıldı daha sonra ovitrelle vuruldu ve dr um once hamilesin dedi 4 gün sonra değilsin kağıt üstünde bir gebelik yaşamışsın dedi. resmen yıkıldım ama hayat devam ediyor ve ben de denemeye devam ediyorum. Dr um bana 2 ay uğrama bu ilaç ve iiğne seni 2 ay idare eder dedi. bakalım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım her ay test alıp negatif görmek kötü. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarım herkesin güzel haberlerini buradan okuruz. Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun:16:

Canim sen nerelerdesin cok merakettik seni. En son kanaman vardi sonra ses seda cikmadi bi daha...umarim iyisinizdir sende bebisinde. Esinle nasil oldun araniz duzeldimi??

Canim valla hastane kontroller derken pek firsat bulamiyorum i$te en son kanamam vardi o zamanlar türkiyeye tatile gitmistim dr'a göründüm bana düsük için ilaç verdi sonra onun öteki haftasinda bebege bakti kalbi atiyor çok sükür o zaman dünyalar benim oldu.. Esimle arami düzelttim çok sükür özür diledi ve bir daha yapmayacagini söyledi. çok sükür hersey yolunda su an 13 hafta 5 günlük olduk :) senden ne var ne yok teyze oluyormuyuz :49: insallah iyi haberlerini duyariz

AAAA sen nerelerdesin, biz meraklardayız, anlatsana nasıl bebişin, sen nasılsın...

iyiyim sagolasin Allah razi olsun Bebisimle iyiyiz çok sükür 13 hafta 5 günlük olduk cinsiyetini daha ögrenemedim ama içime kiz doguyor gerçi saglikli olsunda baska bisey istemem. Senden ne var ne yok sen nasilsin çift çizgi en kisa zamanda çikar insallah sanada Amin:emir_bebek:

iyiyim sagolasin Allah razi olsun Bebisimle iyiyiz çok sükür 13 hafta 5 günlük olduk cinsiyetini daha ögrenemedim ama içime kiz doguyor gerçi saglikli olsunda baska bisey istemem. Senden ne var ne yok sen nasilsin çift çizgi en kisa zamanda çikar insallah sanada Amin:emir_bebek:
Canım çok sevindim iyi olmanıza, ben senden hemen sonra gördüm çizgileri çok şükür. Benim bebeğim de 11+6 şuan..
İnşallah sonuna kadar güzel, sağlıklı günler geçirir, kucağımıza alırız.

Ben de burdaki bir çok arkadaşımız gibi anne olmak için uğraşanlardanım. 2010 yılında hamile kaldıktan sonra bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Daha sonrasında korunmamamıza rağmen o günden bu yana hamile kalamadım. klomen kaç kuttu kullandım bilmiyorum. Ovitrelle 3 kutu kullandım ama yok olmadı kasım ayında hormon yüklemesi yapıldı daha sonra ovitrelle vuruldu ve dr um once hamilesin dedi 4 gün sonra değilsin kağıt üstünde bir gebelik yaşamışsın dedi. resmen yıkıldım ama hayat devam ediyor ve ben de denemeye devam ediyorum. Dr um bana 2 ay uğrama bu ilaç ve iiğne seni 2 ay idare eder dedi. bakalım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım her ay test alıp negatif görmek kötü. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Umarım herkesin güzel haberlerini buradan okuruz. Rabbim sizlerin yar ve yardımcısı olsun:16:

İnşaallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olur

Kizlar dr gittim.beta 0.100 cikti.hamile degilim.yumurtaliklarimda hicbir sorun yok hersey tertemiz.adet gecikmesi hormonlarla ilgili olabilir dedi.bu ay bundan snr ay takip et eger yine gecikme olursa tekrardan gel dedi.cok sukur hicbir sorun yok.gebe kalmana engel hicbir sorun gozukmuyo dedi.hamile olmadigima uzulemedim bile sevindim iyi olduguma..bianonce hastalanip calismalara devammm

Kizlar dr gittim.beta 0.100 cikti.hamile degilim.yumurtaliklarimda hicbir sorun yok hersey tertemiz.adet gecikmesi hormonlarla ilgili olabilir dedi.bu ay bundan snr ay takip et eger yine gecikme olursa tekrardan gel dedi.cok sukur hicbir sorun yok.gebe kalmana engel hicbir sorun gozukmuyo dedi.hamile olmadigima uzulemedim bile sevindim iyi olduguma..bianonce hastalanip calismalara devammm
Ahh be canim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Ama en azindan biseyin olmadigina sevindim. Hamilelik ile ilgili hormonlara adetin 3.gunu bakiyolar adet oluncada gidicekmisin? Benim gittigim doktor adet gecikmesini 2 ay takip et tekrarlarsa gel demisti sanirim seninkide bu zamani bekliyip stresten mi yoksa baska biseymi diye bakmak istemis. En azindan kist falan cikmamis cok sukur.

Canim valla hastane kontroller derken pek firsat bulamiyorum i$te en son kanamam vardi o zamanlar türkiyeye tatile gitmistim dr'a göründüm bana düsük için ilaç verdi sonra onun öteki haftasinda bebege bakti kalbi atiyor çok sükür o zaman dünyalar benim oldu.. Esimle arami düzelttim çok sükür özür diledi ve bir daha yapmayacagini söyledi. çok sükür hersey yolunda su an 13 hafta 5 günlük olduk :) senden ne var ne yok teyze oluyormuyuz :49: insallah iyi haberlerini duyariz

Canim bende hala o iki cizgiyi gorme umuduyla bekliyorum kismet artik yapicak biseyim yok. Bebisinde ne guzel iyiymis Allah ikinizede sağlik versin. Esinle aranin duzelmesine cok sevindim bu donemlerini yanliz gecirmiceksin. Arada gel ozletme bu kadar kendini.

Sagolasin canim insallah sende bizlerde bu guzel haberleri aliriz. İnsallah bu sefer saglikli ve guzel bi hamilelik gecirirsin.

Ahh be canim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Ama en azindan biseyin olmadigina sevindim. Hamilelik ile ilgili hormonlara adetin 3.gunu bakiyolar adet oluncada gidicekmisin? Benim gittigim doktor adet gecikmesini 2 ay takip et tekrarlarsa gel demisti sanirim seninkide bu zamani bekliyip stresten mi yoksa baska biseymi diye bakmak istemis. En azindan kist falan cikmamis cok sukur.

Bir iki ay takip et eger gecikme yine olursa adetimin 3gunu gel dedi banada.cok sukur bende kistten supelendim.yokmus cok sukur

Back
X